Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – FK Baník Most 1909

1:0

konec (0:0)

07.03.2015, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 1.72 3.4 4.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žlutou kartu obdržel také Muamer Avdić (MST), který na pomezní čáře fauloval domácího Malíře. S nadějemi Mostu to vypadá více než bledě.

87

Most ještě naposledy střídá. V závěrečné fázi zápasu nahradí Zorana Danoského další srbský fotbalista Aleksa Andrejić. Mezitím bylo ohlášeno, že utkání sleduje 573 diváků.

86

Třinec právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné věci se dějí tady v Třinci! Domácí nejprve nevyužili penaltu, pak ovšem rohový kop rozehrával Tomeček! Ve vápně nalezl volného MARTINA MOTYČKU, který hlavou překonal Mandouse a zapříčinil výbuch radosti na tribuně stadionu – 1:0!

85

Malíř se do míče opřel vší silou, ale Mandous jeho ránu vyrazil před sebe a pak už celá situace dopadla pro Most rohovým kopem!

84

Byla nařízena penalta pro Třinec! To jsou věci na druhé straně! Joukl se uvolnil na pravé straně, Jakub Šural (MST) ho poslal k zemi, vidí žlutou kartu a ještě bude Malíř rozehrávat pokutový kop!

78

Naposledy v zápase střídají domácí fotbalisté. Útočníka Pavla Malcharka vystřídá na hřišti pro poslední minuty zápasu zkušený Pavel Malíř.

70

Motyčka nejprve svůj první centr pokazil, po přihrávce Dediče se však ve vápně dostal ke střele ve skluzu a Mandous míč jen s obtížemi vyrážel na rohový kop!

69

Tak přeci jen je zraněný Jiří Janoščin vystřídán Petrem Jouklem. Totéž platí pro hostujícího Ondřeje Bělouška, jehož na hrací ploše nahradil Šime Maruna.

64

Tomeček si pak připravil míč ke střele, avšak pálil pouze vysoko nad branku. Poprvé střídá také Most. Roman Wermke dnes dohrál a vystřídá ho Srb Mladen Veselinović.

61

K prvnímu střídání sáhl domácí trenér Kalivoda. Ze hry stáhl Ondřeje Smetanu, kterého nahradí Slovák René Dedič, nejlepší střelec Třince v zimní přípravě.

57

První velkou příležitost Mostu měl po selhání třinecké obrany Danoski! Makedonský útočník byl sám před Palečkem, který však jeho pokus o lob přečetl a zneškodnil! Další Danoského střela už mířila hodně vedle.

44

Dlouhé vhazování Kubáně doplachtilo až na Smetanu, který balon umě posunul na Tomečka! Zimní třinecká posila si míč ve vápně zpracovala a pak nechala znovu vyniknout Mandouse, jenž dalším skvělým zákrokem podržel Baník nad vodou!

40

Most propadl na polovině hřiště a útok domácích táhl Tomeček! V přečíslení správně přihrál doleva Smetanovi, ten byl pak zcela sám před Mandousem, jenže právě mostecký gólman vyrazil jeho střelu na rohový kop!

35

Kubáň přihrál Michaelu Hupkovi (TRI) pod tlak napadajících hostů, míč vybojoval Schut, Hupka ho zezadu poslal k zemi a po zásluze uviděl žlutou kartu.

FK Třinec – FK Baník Most 1909

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 86. Motyčka

Karty:   35. Hupka (TRI) – 84. Šural (MST), 90+4. Avdić (MST)

Neproměněná penalta: 85. Malíř (TRI), brankář Mandous zneškodnil

FK Třinec: Paleček – Velner, Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Tomeček, Motyčka, Hupka, Janoščin (69. Joukl) – Malcharek (78. Malíř), Smetana (61. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Bruk – Joukl, Malíř, Čelůstka, Ceplák, Gajdošík, Dedič.

FK Baník Most 1909: Mandous – Běloušek (69. Maruna), Šural, Avdić, Řehák – Wermke (64. Veselinović), Schut (C), Fall, Kurtaj – Danoski (87. Andrejić), Jiří Procházka. Trenér: Pavel Medynský.
Náhradníci: Divković – Maruna, Kotlan, Veselinović, Andrejić, Koukal, Koudelka.

Rozhodčí: Martin Nenadál – Marek Pilný, Petr Vysloužil

Diváci: 573