Menu

Hokej

Play-off KHL

HC Dinamo Minsk – Jokerit Helsinky

1:2

konec (0:0, 1:2, 0:0)

03.03.2015, 17:30 • Minsk Ice Palace • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.85 3.6 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:49

A mohlo být vyrovnáno! Ve středním pásmu se puku zmocnil Szczechura, který najel do pásma a u levého kruhu přenechal puk Kaljužnému, který střelou z voleje o kousek minul branku!

59:39

Dvě střely Bailena od modré zablokoval Koukal a hosté vyhazují!

58:59

Domácí bez gólmana, Milčakov je na střídačce!

58:31

Domácí mužstvo si bere oddechový čas.

50:48

Útočným výlet si udělal i Slovák Švarný, který proniknul do pásma po pravé straně a z úhlu vypálil. Helenius ale udržel vedení Jokeritu!

49:08

Na trestné lavice míří hráči obou týmů. Z Dinama je to Nick Bailen a z hostujícího týmů Niklas Hagman. Oba za sekání!

43:58

Přesilovku si zahrají hosté! Za podražení míří na trestnou Alexej Kaljužnyj.

41:55

Lajna Omark-Moses-Koukal dnes příliš vidět nebyla, teď ale Omark zachytil odražený puk a okamžitě hledal mezi kruhy Mosese, tomu ale evidetně zvlhl střelným prach.

39:36

Krásnou individuální akci předvedl Andrej Stěpnov, který se vyhnul trojici hráčů a zakončil. Jeho rána ale skončila na levé betonu Heleniuse!

33:15

Tak to může hosty mrzet! Za brankou výborně zapracoval Jaakola, který předvedl výborné periferní vidění, když viděl najetého Mäkiho mezi kruhy. Útočník čtvrté formace se opřel do koutouče, ale přestřelil!

Niklas HAGMAN - 1:2

28:31

Jokerit právě vstřelil branku!
A Jokerit otáčí skóre! Domácí fanoušci jsou hodně zaskočeni. Huhtala nahazoval puk před branku, zprvu to vypadalo, že Milčakov puk lapil. Nicméně na brankovišti puk dorazil za záda gólmana Dinama NIKLAS HAGMAN! Asistence: Niko Kapanen, Tommi Huhtala

27:40

Na domácí jsou teď psychicky na dně. Po obdržené brance budou hrát oslabení. Za podražení Pöstyho míří na trestnou lavici střelec úvodní branky Lukáš Krajíček!

26:41

Za brankou odvedli dobrou práci Huhtala a Wirtanen, od modré tak vypálil Jaakola, jeho ránu zastavila tyč!

JuhamattiAALTONEN - 1:1

25:39

Jokerit právě vstřelil branku!
Hosté rychle odpovídají! Do protiútoku se dostal Kapanen s JUHAMATTI AALTONENEM,který vystřelil z hranice pravého krhu, jeho střelu nešťastně tečoval Šinkevič a kotouč obloučkem přeskočil Milčakova a zapadl do branky! Asistence: Niko Kapanen

Lukáš KRAJÍČEK - 1:0

21:30

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
A Dinamo se dostává do vedení a Minsk Ice Palace zachvátila pořádná euforie! Kaljužnyj posílal na levou stranu přihrávku Szczechurovi, ten ale nevystřelil a poslal kotouč na n modoru k LUKÁŠI KRÁJIČKOVI, který nenápadnou střelou posílá domácí do vedení! Před Heleniusem výborně stínil Cheechoo! Asistence: Paul Szczechura, Alexej Kaljužnyj.

19:56

Omark teď zcela zbytečně fauloval v útočné třetině a míří na trestnou lavici!

18:22

Další velká šance hostů! Po chybě Lingleta ve středním pásmu zachytil puk Aaltonen, který křížnou přihrávkou našel na levé straně Hagmana, ten ale svou střelu nasměřoval pouze do Milčakova!

15:56

Zajímavá situace před Milčakovem. Po pravé straně najel do pásma Mäki, který vypálil. Kotouč se ale k němu od Milčakova odrazil zpátky, jeho druhá rána už v síti skončila, ale Cheechoo v souboji s Hahlem posunul branku.

12:49

V obraně teď zaspal Vesce a do šance se dostal Hahl, který najížděl z boku na Milčakova. Našel ale lépe postaveného Pöistyho, který ale nevyzrál na dobře postaveného Milčakova!

08:19

Střela Bailena z levého kruhu mířila o kousek mimo!

06:27

A vylučovat se bude i na druhé straně! Cheechoo se v souboji o puk dokázal dostat před Korpikariho a ten ho fauloval.

02:31

To už vypadalo pro Jokerit lépe! Hagman udržel puk na levé straně a poslal jej mezi kruhy na Huhtalu, který vystřelil z voleje. Milčakov jeho střelu vyrazil betonem.

00:41

Kaljužnij teď velmi ostře zajel do Gundersona, v souboji zvedl i ruce a rozhodčí vylučuje!

HC Dinamo Minsk – Jokerit Helsinky

1:2

konec (0:0, 1:2, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Krajíček (Szczechura, Kaljužnyj) – 26. Aaltonen (Kapanen), 29. Hagman (Kapanen, Huhtala)

HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen) – Krajíček, Goroško, Šinkevič, Bailen, Lisovec, Švarný, Kaznaděj – Kaljužnyj (C), Cheechoo, Szczechura – Linglet, Ellison, Vesce – Kulakov, Meleško, Stěpanov – Matěruchin, Drozd, Pavlovič

Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Korpikari, Gunderson, Vaananen, Jaakola, Todd, Ohtamaa – Hagman, Kapanen (C), Aaltonen – Wirtanen, Huhtala, Sallinen – Moses, Koukal, Omark – Mäki, Hahl, Pöisty

Rozhodčí: Bělov, Odinš – Misjur, Raming

Diváci: 15086

Průběh zápasu
1. třetina
00:41
06:27
19:56
Po 1. třetině
2. třetina
21:30
25:39
27:40
28:31
Po 2. třetině
3. třetina
43:58
49:08
Konec