Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Hull City AFC – Sunderland AFC

1:1

konec (1:0)

03.03.2015, 20:45 • KC Stadium, Hull • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.2 3.2 3.63 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Žlutou kartou byl potrestán Álvarez. U míče jsou domácí hráči.

79

Žlutou kartu obdržel také Robertson.

79

Larsson za předchozí faul vyfasoval žlutou kartu.

Jack RODWELL - 1:1

77

Sunderland právě vstřelil branku!
Van Aanholt ze své kopačky vyslal učebnicový centr před branku, kde se u brankové čáry ocitl JACK RODWELL a z bezprostřední blízkosti dostal balon za gólmanova záda. Nicméně zdálo se, že RODWELL dopravil míč za brankovou čáru rukou, z opakovaného záběru to není úplně viditelné, ale nejspíš to tak bylo.

74

Livermore mohl uklidnit sebe i své spoluhráče. Elmohamady totiž podnikl parádní sólo a poté ze své kopačky vyslal ukázkovou přihrávku před branku, které se ujal právě Livermore. Nicméně gólman Pantilimon si připsal úžasný zákrok a Livermoreho pokus zneškodnil.

74

Dohráno má také Graham, kterého vystřídal Wickham.

73

Střídají také hosté: Vergini přenechal místo Van Aanholtovi.

73

Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Nikica Jelavić, přichází Abel Hernández.

62

Změna v sestavě Sunderlandu: hrací plochu opustil Cattermole, kterého vystřídal Álvarez.

60

Cattermole za svůj nedovolený zákrok na Meylera vyfasoval žlutou kartu a může být opravdu rád, že nepřišla červená, protože ta byla na místě.

57

Vyrovnat na 1:1 mohl hlavičkující O'Shea, avšak jeho pokus branku těsně minul. Nepřesné střele pomohla i teč protihráče a Sunderland bude zahrávat rohový kop.

53

Jelavić si navedl míč do velkého vápna a poté vystřelil. Jeho ránu zastavil bránící protihráč, ale vypadalo to, že zahrál rukou, a tak měl domácí tým zahrávat pokutový kop. Nicméně sudí byl jiného názoru a penaltu nenařídil.

50

Hull mohl jít do dvoubrankového vedení, ale nestalo se tak. Před odkrytou branku totiž přihrával jeden z domácích hráčů, ale bránící protihráč stihl vše rychle uhasit.

46

Hosté druhý poločas příliš dobře nezačali, protože Bridcutt ošklivě fauloval Jelaviće a okamžitě vyfasoval žlutou kartu.

41

McShane fauloval svého protihráče a zaslouženě vyfasoval žlutou kartu.

36

Rodwell nafilmoval pád a dožadoval se penalty. Rozhodčí zareagoval po svém a Rodwellovi udělil žlutou kartu.

26

Útočnou akci domácích zastavila píšťalka sudího, která signalizovala ofsajd, v němž uvízl Jelavić. Nicméně N'Doye měl další obrovskou šanci, když pálil z bezprostřední blízkosti, avšak gólmana tentokrát nepropálil. Navíc se pískal zmiňovaný ofsajd.

Dame N'DOYE - 1:0

15

Hull City právě vstřelil branku!
Po faulu na Elmohamadyho zahrávali domácí hráči volný přímý kop, který si vzal na starost Huddlestone a vymyslel to moc dobře. Huddlestone poslal tvrdou přihrávku do velkého vápna, kde se k míči dostal DAME N'DOYE a přesnou trefou k tyči nedal Pantilimonovi šanci.

12

Faulovaný byl Elmohamady, proti kterému se provinil Brown. Obránce Sunderlandu vyfasoval za nedovolený zákrok žlutou kartu.

Hull City AFC – Sunderland AFC

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. N'Doye (Huddlestone) – 77. Rodwell (van Aanholt)

Karty:   41. McShane (HLL), 79. Robertson (HLL) – 12. Brown (SUN), 36. Rodwell (SUN), 46. Bridcutt (SUN), 60. Cattermole (SUN), 79. Larsson (SUN), 87. Álvarez (SUN)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 8:4.

Hull City AFC: McGregor – Dawson (C), Bruce, McShane – Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler, Robertson – N'Doye, Jelavić (73. Hernández).
Náhradníci: Harper – Figueroa, Davies, Hernández, Aluko, Ramírez, Quinn.

Sunderland AFC: Pantilimon – Vergini (73. van Aanholt), O'Shea (C), Brown, Réveillére – Bridcutt – Cattermole (62. Álvarez), Larsson, Rodwell – Defoe, Graham (74. Wickham).
Náhradníci: Mannone – van Aanholt, S. Fletcher, Wickham, Gómez, Álvarez, Coates.

Rozhodčí: Dean – Burt, Cann