Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – San Jose Sharks

1:5

konec (0:1, 0:2, 1:2)

06.02.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.2 3.64 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

DESJARDINS - 1:5

59:55

San Jose právě vstřelilo branku!
Kaliforňané mají nakonec poslední slovo, pokud budeme počítat gólový účet. Hráči Vancouveru už možná čekali na závěrečnou sirénu, jenže to se jim teď úplně nevyplatilo. Sharks rychle vrátili puk zpátky do útočného pásma, krásně si předali kotouč a zavěsili do sítě. Konkrétně překonal Ryana Millera ANDREW DESJARDINS, autor páté branky hostujícího kádru dělá náladu v domácí hale Kosatek ještě horší pro většinu přítomných. Asistence: Chris Tierney, Daniil Tarasov.

VRBATA - 1:4

58:03

Vancouver právě vstřelil branku!
Tak přeci jen se fanoušci Canucks dnes dočkají minimálně jednoho zásahu. Nula Anttiho Niemiho je pryč, přitom teď měl gólman San Jose docela velkou šanci puk chytit do své rukavice. Jenže střela z pravé stany pásma, kterou vyslal do soupeřova zařízení český útočník RADIM VRBATA, neměla žádnou chybu. Vancouver stále ztrácí tři góly a musel by se hodně snažit, aby ještě výsledek dotáhl k vyrovnanému stavu. Asistence: Ryan Stanton.

TIERNEY - 0:4

43:55

San Jose právě vstřelilo branku!
Tak se na to podívejme. Vzpomínáte na dnešní druhou branku Žraloků? Jestli ne, tak jsme ji nyní viděli tak trochu znovu. Čtvrtý zásah San Jose totiž velice podobně kopíruje ten druhý. Brent Burns v klidu pozastavil puk na modré čáře, nahodil touš na Millerovu svatyni. Tentokrát byl na svém místě u brankoviště připravený tečovat CHRIS TIERNEY, ten mohl oslavit svou vůbec první branku aktuálně hraného ročníku. Situace pro Vancouver Canucks už není vůbec dobrá. Asistence: Brent Burns, Marc-Edouard Vlasic.

PAVELSKI - 0:3

39:46

San Jose právě vstřelilo branku!
Mnoho dlouhých vteřin pobývali hostující muži kolem branky Ryana Millera v přesilové hře pět na tři, stejně jako na konci první periody, také nyní se jim daří ukončit třetinu gólem do šatny. Opravdu neskutečný tlak si San Jose vytvořilo ve dvojnásobné početní výhodě. A bylo by skoro udivující, kdyby unavená formace Vancouveru ještě stačila ubránit přetlak u branky. Autorem gólu JOE PAVELSKI, ten se většinou za takových momentů nemýlí. Asistence: Logan Couture, Patrick Marleau.

KARLSSON - 0:2

26:24

San Jose právě vstřelilo branku!
Nahození se může zdát občas zbytečné, ale to jen těžko teď vysvětlujte hokejistům ze San Jose! Hosté totiž unikají do vedení o dvě branky právě díky zásahu, jenž následoval poté, co obránce Žraloků Brent Burns nahodil kus černé gumy od modré čáry. Před brankou zároveň stál výborně zaparkovaný forvard MELKER KARLSSON, aby mohl kotouč správně umístit do sítě. Vancouver už se dostával dopředu, ale teď je tu pro něj nová komplikace. Asistence: Brent Burns.

IRWIN - 0:1

17:43

San Jose právě vstřelilo branku!
Možná bychom očekávali, že do sítě padne některý z kotoučů z předchozích šancí Žraloků, ale teď diváci v Rogers Aréně zaskočeni prvním gólem utkání, který padá do sítě jejich oblíbenců. San Jose se rychle přemístilo do útočné třetiny a udělalo si prostor ke střele, MATT IRWIN parádně zamířil z dálky a už jen čekal, kam jeho pokus zaletí. Pryž se odrazila od tyčky přímo tam, kam Irwin toužil. Tedy za brankovou čáru, Ryan Miller neměl moc nadějí na zachycení puku. Na konci první třetiny zahajovací gól. Asistence: Matt Tennyson, Logan Couture.

Vancouver Canucks – San Jose Sharks

1:5

konec (0:1, 0:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 59. Vrbata (Stanton) – 18. Irwin (Tennyson, Couture), 27. Karlsson (Burns), 40. Pavelski (Couture, Marleau), 44. Tierney (Burns, Vlasic), 60. Desjardins (Tierney, Tarasov)

Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Sbisa, Edler, Weber, Hamhuis, Clendening, Stanton – Burrows, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Bonino, Matthias – Hansen, Vey, Higgins – Dorsett, Horvat, Kenins

San Jose Sharks: Niemi (Stalock) Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Mueller, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Goodrow, Sheppard, Hertl – Tierney, Desjardins, Tarasov

Rozhodčí: Rooney, Walsh – Barton, Mach

Diváci: 18 508

Průběh zápasu
1. třetina
06:00
17:43
Po 1. třetině
2. třetina
20:57
26:24
27:44
38:16
39:46
Po 2. třetině
3. třetina
43:55
49:37
54:09
58:03
59:55
Konec