Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – West Ham United

2:0

konec (0:0)

31.01.2015, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.63 4.2 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Mění se postavení v tabulce a hráče West Hamu to určitě mrzí. Ještě v prosinci patřil West Ham mezi top pětku, ale nyní je v tabulce až na 8. místě. Díky dnešní výhře se Liverpool posunul na 7. příčku. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního dne. (17:56:57)
Rozhodčí Marriner ukončil zápas 23. kola, ve kterém Liverpool zvítězil nad West Hamem 2:0. Domácí tým byl lepší od úvodních minut a dokázal si vytvořit více šancí, také byl častěji u míče. Nicméně na vstřelený gól si fotbalisté Liverpoolu počkali až do 51. minuty, to se mezi tři tyče trefil Sterling. Aktivita domácích stále pokračovala a hráči West Hamu nemohli na svého soupeře najít ten správný recept. Gólman Mignolet si za celý zápas připsal pouze dva zákroky, takže hosté toho opravdu moc nevymysleli. Navíc fotbalisté v červených dresech šli v 80. minutě do dvoubrankového vedení, jako další skóroval Sturridge. Na oba góly přihrával Coutinho, který zaslouží obrovskou pochvalu. Adrián dělal mezi třemi tyčemi co mohl, ale i přesto dvakrát inkasoval. West Ham tak do Londýna odjíždí s prázdnou.

90+4

Konec zápasu.

90+3

West Ham zahrával rohový kop a podařilo se mu snížit na 2:1, avšak rozhodčí gól O'Brienovi neuznal, protože Nolan fauloval Mignoleta.

90+2

Žlutou kartou byl potrestán Sterling.

90

Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.

85

Reid potřeboval ošetřit, a tak byla hra chvíli přerušena. Nicméně už je vše v pořádku a hraje se dál.

84

K odraženému balonu se dostal ještě Sturridge, ale tentokrát mířil nepřesně.

83

V obrovské šanci se ocitl Ibe, avšak Adriána z blízké vzdálenosti nepřekonal. Gólman West Hamu zareagoval skvěle.

81

Hrací plochu opustil Coutinho, který si dnes připsal 2 asistence a předvedl parádní výkon. Na trávník místo něj přišel Ibe.

Daniel STURRIDGE - 2:0

80

Liverpool právě vstřelil branku!
Coutinho podnikl parádní sólo a poté se prezentoval výstavní přihrávkou do pokutového území, kde se mu nabídl DANIEL STURRIDGE a přesnou trefou navýšil stav skóre na 2:0.

79

Domácí tým vytváří na West Ham obrovský tlak, ale hosté odolávají. Lallana teď přihrával na vzdálenější tyč, ale jeho spoluhráč se k balonu nedostal.

78

Lallana poslal dobrý centr do vápna, kde hlavičkoval Sturridge, ale jeho pokus do brány nemířil.

77

Liverpool se před rohovým kopem ubránil a okamžitě vyrazil do protiútoku, na jehož konci byl Sturridge, ale Adriána z úhlu nepřekonal.

76

Na pravém křídle dostal dobrou přihrávku Downing, který obehrál jednoho protihráče a poté odcentroval balon, ale tento centr tečoval další bránící protihráč. Centr byl velmi nepříjemný a jistit vše musel Mignolet, který vyrazil míč na rohový kop.

Liverpool FC – West Ham United

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Sterling (Coutinho), 80. Sturridge (Coutinho)

Karty:   90+2. Sterling (LIV) – 60. Carroll (WHU)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:2.

Liverpool FC: Mignolet – Škrtel, Can, Sakho – Marković (68. Sturridge), Henderson (C), Lucas Leiva, A. Moreno – Lallana, Sterling, Coutinho (81. Ibe).
Náhradníci: Ward – Johnson, Lambert, Sturridge, Allen, Borini, Ibe.

West Ham United: Adrián – O´Brien, Collins (74. Demel), Reid, Cresswell – Song – Amalfitano (55. Noble), Downing, Nolan (C) – E. Valencia, Carroll (63. Cole).
Náhradníci: Jääskeläinen – Jarvis, Demel, Poyet, Cole, Oxford, Noble.

Rozhodčí: Marriner – Ledger, McDonough