Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – FC Vysočina Jihlava

3:1

konec (2:1)

28.01.2015, 11:00 • TC Strahov • Jiří Čihák (@jicihak)

Tipsport: 1.4 4.45 6.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ze Strahova je to ode mě vše. Přeji hezký zbytek dnešního dne, pokud možno, někde v teple. Děkuji za pozornost. (12:42:58)
Sparta porazila v dalším přípravném utkání Vysočinu Jihlava 3:1. V prvním poločase sledovali diváci daleko výživnější podívanou a díky gólové tříminutovce také tři branky. Za hosty se nejdříve prosadil Augusto Batioja, vzápětí však dvěma góly otočil skóre David Lafata. Druhý poločas už příliš pohledný nebyl, sparťané se i tak dokázali prosadit. V samotném závěru dorážel Konatého hlavičku do tyče Jakub Brabec.

90

Konec zápasu.

89

Kadeřábek se dostal k hlavičce po dalším rohovém kopu Sparty, míč ale pouze prodloužil za sebe, aniž by ho někdo jiný usměrnil na bránu.

87

Sparta právě vstřelila branku!
Vacek našel v pokutovém území Konatého, ten sice hlavičkoval jen do tyče, z dorážky ale míč dostal za Blažkova záda osamocený JAKUB BRABEC!

85

Tiemoko Konaté se dostal do střelecké pozice, jeho střelu ale dalším výborným zákrokem vystihl Jaromír Blažek

83

Sparťané drží míč a do útoku se příliš nehrnou, to Jaromír Blažek v bráně Jihlavy vybízí své spoluhráče k daleko větší aktivitě.

81

Jihlavskou ofenzivní akci táhl Matúš Marcin, v pokutovém území sice dokázal přejít v souboji jeden na jednoho, ale chyběla mu podpora spoluhráčů, kteří ho nedoplnili.

79

Přikryl prostrčil míč na Konatého, který se v pokutovém území pokoušel balon na svého spoluhráče vrátit. Jihlavská defenziva ale tento úmysl přečetla.

79

Přikryl prostrčil míč na Konatého, který se v pokutovém území pokoušel balon na svého spoluhráče vrátit. Jihlavská defenziva ale tento úmysl přečetla.

77

Sparta rozehrála roh nakrátko, Breznaníkův centr se následně odrazil ke Kadeřábkovi, který se z otočky pokoušel zamířit na zadní tyč, bránu ale netrefil.

77

Aktivní Podaný vybojoval na levé straně další roh pro domácí barvy.

76

Tomáš Přikryl posílal do vápna Vysočiny nebezpečný přízemní centr. Žádný sparťan na něj nedosáhl.

74

Jihlavští chtěli využít výhody chvilkové převahy jednoho muže v poli, Batioja se ale nepochopil se spoluhráčem a místo náběhu za obranu čekal na přihrávku před ní.

73

Kamil Vacek se na hranici pokutového území srazil v hlavičkovém souboji s Patrikem Demterem a zůstává chvíli otřesený ležet na hřišti. Nyní už je sparťanský záložník v péči lékařů a vypadá to, že bude ve hře pokračovat.

70

Po nedorozumění jihlavské obrany mohli sparťané navýšit své vedení. Konaté si dobře vyměnil míč s Shalou, poté ale vběhl za obranu Jihlavy příliš brzy, což znamenalo jediné – ofsajd.

68

Podaný teď z levé strany dostal míč do pokutového území, od Přikryla se však centr odrazil do zámezí.

67

Sparta stále marně hledá cestu pevným obranným blokem Jihlavy. Po přestávce to zatím dokázala jedinkrát, při dvojšanci Přikryla.

66

Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Krejčí, přichází Breznaník.

AC Sparta Praha – FC Vysočina Jihlava

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 18. Lafata, 21. Shala, 87. Brabec – 17. Batioja

AC Sparta Praha: Miller (c) – Ljulka, Kováč, Švejdík, Costa – Vácha, Matějovský – Dočkal, Shala, Krejčí – Lafata
Náhradníci: Vorel, Brabec, Přikryl, Mareček, Kadeřábek, Vacek, Konaté

FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Šourek (c), Přeučil, Kliment, Kryštůfek, Kučera, Tlustý, Hybš, Demeter, Batioja, Harba
Náhradníci: Blažek, Krejčí, Mašanovic, Marek, Fulnek, Šulek, Marcin

Rozhodčí: Kovařík – Fišer, Ratajová