Menu

Fotbal

Přípravný zápas

ETO FC Győr – DAC 1904 Dunajská Streda

1:1

konec (1:0)

28.01.2015, 15:00 • ETO Park - umelé ihrisko • Info o změnách stavu (Dávid Švec, Milan Vrábeľ) sk

Skončilo sa prípravné stretnutie medzi ETO Györ a DAC Dunajská Streda. Domáci sa ujali vedenia v 12. minúte zásluhou Poltaia, za Dunajskú Stredu vyrovnával v 86. minúte exportným gólom Lupták. Spoločne s kolegom Milanom Vrábeľom sa s vami lúčime, želáme príjemný zvyšok dňa a veríme, že nášmu portálu Onlajny.eu zachováte i naďalej svoju priazeň. (16:46:23)

90

Koniec zápasu.

86

Dunajská Streda dala gól!
A je vyrovnané! V 86. minúte stretnutia napriahol z 27 metrov ĽUPTÁK a triafa presne. Krásny moment v podaní hráča DAC!

76

Striedanie DAC-u. Odišli : Štepanovský, Brašeň a prišli Vukčević, Sarr.

69

Odišli (DAC) Ljubičić, Brašeň a prišli Ľupták, Ujlaky.

63

Zo strany DAC-u v 63. minúte odišli Michalík, Kwin, Horváth a Szarka a prišli Tóth, Majerník, Sesar a Jurčo.

46

Začal sa druhý polčas.
Po prvom polčase teda vedie Györ nad DAC Dunajská Streda 1:0. O gól domáceho tímu sa postaral Poltai. Druhý polčas sa začne približne o 16:00.

45

Prvý polčas sa skončil.

12

Eto Gyor dal gól! Domáci sa v dvanástej minúte ujímajú vedenia. KOLTAI sa predral cez Matúša Turňu a prekonal Martina Polačeka v bránke Dunajskej Stredy.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Zimná príprava pokračuje v plnom prúde a my vám ponúkame jej ďalší diel. Zo zápasu Győri ETO FC : FC DAC Dunajská Streda s nami môžete sledovať zmeny stavu z tohto duelu.

Domáci celok obsadil po jesennej časti v najvyššej maďarskej súťažideviate miesto, čo je pre tento klub určite neuspokojivý výsledok. Pre zimnú prípravu má teda cieľ jasný. Vylepšiť mužstvo do takej miery, aby na jar postúpil v tabuľke vyššie. Duel s Dunajskou Stredou bude pre tento tím prvý počas prípravy. V sobotu sa totiž plánované stretnutie s Gabčíkovom neuskutočnilo pre intenzívne sneženie.

DAC Dunajská Streda odohrá už štvrtý priateľský zápas v poradí. Najprv remizoval v Šali 1:1, následne presvedčivo porazil Senec 3:0 a posledné priateľské stretnutie odohral v piatok s druholigovým Mattersburgom, kde remizoval 2:2. "Žlto-modrí" hrali zatiaľ všetky duely na pôde súpera a tak môžu byť výsledky v celku uspokojivé. Dokopy DAC zatiaľ strelil 6 gólov, z ktorých jeden bol vlastný a o 5 sa postaralo 5 rôznych hráčov. Presadili sa Ujlaky, Černák, Pirik (tento hráč na skúške neuspel), Jurčo a Krišto. S novým trénerom bude chcieť mužstvo na pôde súpera opäť ukázať progres. Uvidíme, že do akej miery bude úspešný.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu.

ETO FC Győr – DAC 1904 Dunajská Streda

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Poltai – 86. Ľupták

DAC 1904 Dunajská Streda: Poláček – Turňa, Michalík, Kwin, Šnirc, Ljubičič, Štepanovský, Horváth, Krišto, Brašeň, Szarka.

Diváci: 200