Menu

Hokej

Tipsport extraliga

HC Kometa Brno – HC Vítkovice Ridera

1:2

konec (1:1, 0:0, 0:1)

27.01.2015, 18:00 • Hala Rondo, Brno • Adam Havel (@Adam_Havel)

Tipsport: 1.72 4.4 3.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:20

Rozhodčí budou znovu vylučovat. Když se vrátil z trestné lavice Hlinka, odchází tam Ondřej Dlapa (VIT). Kometa bude hrát bez brankáře – 6/4.

58:48

Domácí si berou oddechový čas, ve kterém budou spřádat poslední plány na vyrovnání. Zbývá jim k tomu dvaasedmdesát sekund.

Dnešní utkání sleduje 6812 diváků.

57:20

Kometa se ihned po buly ve středovém kruhu pustila do útočení a vykoledovala si faul. Dostává tedy velkou šanci na vyrovnání. Vyloučený je Michal Hlinka (VIT) za držení protihráče.

56:53

Ve stejném čase dostává Jan Hanzlík (KOM) osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.

Lukáš ZÍB - 1:2

56:53

Vítkovice právě vstřelily branku!
Teď už to hostům vyšlo a dávají velmi důležitou branku, která možná připraví i počtvrté Kometu o body. Branka padla k velké nelibě domácího publika i hráčů, jelikož si myslí, že brance předcházelo zakázané uvolnění hostí. Místní hlasatel uvedl, že se icing nepískal pro teč bránícího hráče. Branku ve velkém zmatku vstřelil z mezikruží LUKÁŠ ZÍB. Asistence: Ondřej Roman.

52:43

Pak ovšem nestíhal nazpátky a musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Jan Káňa (KOM) tak dostává menší trest za hákování.

49:47

Lukáš Klok (VIT) dostává dvě minuty za zdržování hry a Kometě tak nabídl dobrou možnost na vedoucí branku, která by v těchto minutách utkání měla cenu zlata.

42:28

Rozhodčí celou tuto situaci řeší následovně, všechny tyto čtyři hráče trestá 2+2 minutami za hrubost: Jan Štencel a Tomáš Pastor (VIT) – Tomáš Vondráček a Jan Káňa (KOM).

Rozhodčí rozpažil. Puk do branky zapadl až po časovém limitu stanoveném pro druhou třetinu. Stav utkání tedy zůstává 1:1.

40:00

Souběžně se sirénou zapadl puk do Čiliakovy branky a čeká se teď, kdy přesně puk přešel brankovou čáru. Sudí volají videorozhodčímu.

38:08

Tomáš Pastor (VIT) dostává dvě minuty za vysokou hůl na konci druhé třetiny a dává tak ještě domácím šanci, aby odešli do kabiny spokojenější. Podaří se jim to?

37:20

Změnit to mohl Rudolf Huna, který dostal přesný pas do jízdy. V nájezdu však trefil pouze vyjetého brněnského brankáře. Gólmani na obou stranách tak drží vyrovnaný stav.

32:20

Tlak Komety trochu brzdí sudí, když vylučují právě Čermáka (KOM) za držení protihráče na dvě minuty. Ten si tak místo šancí připisuje do statistiky zápasu trestné minuty.

32:00

Teď to byl Káňa s Čermákem, kteří ujeli dva na jednoho. Druhý jmenovaný měl na hokejce druhý dnešní gól, ale trefil pouze položený beton Dolejše, který si tak připisuje výborný zákrok.

30:10

Neuvěřitelný kolotoč si domácí otevřeli v pěti proti pěti. Minimálně minutu svírali hosty před jejich brankou, ti sotva pletli nohami. Nicméně efekt nulový, když zejména Hruška selhal ve dvou stoprocentních šancích.

27:14

Leoš Čermák zkusil střelu nad lapačku, ale Dolejš si tuto možnost pohlídal a drží vyrovnaný stav utkání.

27:14

A v dalším úniku byl Čermák nedovoleně bráněný a rozhodčí nařizují trestné střílení.

25:25

A zvýšenou aktivitou si řekli o první přesilovku. Petr Mrázek (KOM) dostává dvě minuty za sevření puku.

22:59

Erik Němec ihned po přejetí modré čáry napřáhl a golfákem trefuje brankovou konstrukci.

18:54

Také na druhé straně byla k vidění pěkná akce, na jejímž konci byl Svačina, který nechal vyniknout Čilaka a jeho mrštný zákrok lapačkou.

18:27

Vondráček dostal přesnou přihrávku před brankoviště, kde zůstal pár sekund úplně volný a mohl zamířit. Jenže vítkovický brankář jeho úmysl vytušil a dobře zakročil. Brněnskému útočníkovi navíc pravděpodobně trochu sjel puk.

16:02

Kometa se sice kostrbatě cpala do útoku, ale hostující Peter Čerešňák (VIT) vystřelil puk mimo hřiště ze svého pásma a dostává menší dvouminutový trest.

Lukáš KUCSERA - 1:1

13:08

Vítkovice právě vstřelily branku!
Ostravský tým vyrovnává. I když měl v této fázi utkání méně ze hry, tak se dokázal prosadit a vyrovnat. Vandas dostal na pravé straně hodně prostoru, kterého využil pro přihrávku na LUKÁŠE KUCSERU, jenž už měl svou pozici lehkou, když pouze zasunul puk za Čiliakova záda do odkryté branky. Asistence: Michael Vandas, Jan Štencel.

Leoš ČERMÁK - 1:0

08:00

Kometa právě vstřelila branku!
Brňané využívají hned první přesilovou hru v tomto zápase. Dočekal posunul puk na brněnského kapitána, který byl ve středu pozornosti i při minulé akci, jenže tentokrát místo přihrávky zvolil v předbrankovém prostoru otočku a následně střelu. LEOŠ ČERMÁK se trefil přesně na vzdálenější tyč a posílá Brno do vedení. Asistence: Martin Dočekal.

07:01

Rozhodčí dnes poprvé vylučují, Kometa si zahraje přesilovku. Lukáš Zíb (VIT) je vyloučený za podražení.

HC Kometa Brno – HC Vítkovice Ridera

1:2

konec (1:1, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Čermák (Dočekal) – 14. Kucsera (Vandas, Štencel), 57. Zíb (Roman)

HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Kováčik, Malec, Kuboš, Vágner – Honejsek, Hruška, Ton – Burian, Koreis, Vondráček – Káňa, Čermák (C), R. Zohorna – Doček, Ostřížek, Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos

HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Kudělka, Kovář, Dlapa, Zíb, Klok, Čerešňák, Pastor, Štencel – Olesz, M. Hlinka, Szturc – Svačina, Roman, Huna – E. Němec, Burger (C), T. Svoboda – Kucsera, Húževka, Vandas. Trenér: Ladislav Svozil

Rozhodčí: Alexander Pavlovič, Vladimír Šindler – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

Diváci: 6812

Průběh zápasu
1. třetina
07:01
08:00
13:08
16:02
Po 1. třetině
2. třetina
25:25
32:20
38:08
Po 2. třetině
3. třetina
42:28
49:47
52:43
56:53
56:53
57:20
59:20
Konec