Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec

2:1

konec (0:0, 1:1, 1:0)

27.01.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Martin Voltr

Tipsport: 1.68 4.4 4.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:24

Jaroslav Kudrna měl na hokejce rozhodnutí, mohl se Vaněčka zeptat, kam to chce! Ale Vaněček si povyjel a střelu hradeckého zkušence vytěsnil.

58:50

Tomáš Filippi (LIB) – 2 minuty za sekání. Šance hostů na vyrovnání silně klesají, navíc se vhazuje v jejich pásmu. Ale rozhodnuto samozřejmě není.

58:50

Ale nezadařilo se, dopředu přejel Kukumberg. Na bránu sice nevystřelil, ale domácí jdou na přesilovku.

58:35

Vaněček spěchá na střídačku, Liberec to zkouší v šesti!

56:51

Dnešní utkání sleduje 3792 diváků.

56:51

Hradecká střídačka si vybírá oddechový čas, na ledě má pětici unavených hráčů.

55:41

Filippi přestřelil hradeckou klec, na druhé straně prchli domácí do přečíslení. To ale vyřešil hostující Radim Šimek famózně, nenechal Pilařovi místo na přihrávku!

53:08

Na druhé straně chtěl hradecké vedení potvrdit Tomáš Knotek, proti jeho ráně z mezikruží zasahuje Vítek Vaněček.

50:15

Liberečtí vytvořili obrovský rozruch před brankou, Martinu Bakošovi chybělo málo ke skórování, ale z nulového úhlu nezvládl puk zasunout do branky! Proti ráně z první v podání Filippiho pak už výtečně zasáhl Kacetl.

48:31

A je tady vítaná možnost pro Liberec! Martin Pláněk (HKR) je krátce po vhazování vyloučen za hákování, hosté si zahrají čtvrtou přesilovku večera.

47:34

Hosté odpálili puk jen kousek před dorážejícím Šimánkem a přejeli do protiútoku. Filippi se z úhlu dostal až před Kacetla, toho ale zblízka nezvládl překonat!

45:46

Kukumberg si u hrazení počkal, až se mu Knotek objeví mezi kruhy, a pak autora první dnešní trefy vyzval. Knotkovi ale sjel kotouč z hokejky a střela mu nevyšla zdaleka podle představ!

44:40

Ne! Dnes prostě není střelcům přáno, ani Filippi trestné střílení neproměnil! Puk napálil přímo do zadního hrazení.

44:40

Chybou Jaroslava Kudrny to začalo, trestným střílením pro Liberec to končí! Tomáš Filippi byl zahákován, přesto musel Kacetl zasáhnout, ale za hákování Pláňka přichází obrovská možnost pro Tygry.

Tomáš MERTL - 2:1

43:04

Hradec právě vstřelil branku!
Krátce po přestávce si domácí berou zpátky ztracené vedení! Před Vaněčkem šťoural do puku Jiří Šimánek, gólman ho stále neměl pod kontrolou. Tak si vzal kotouč u tyčky Jaroslav Kudrna a zavezl ho za branku, objel ji a vybídl TOMÁŠE MERTLA. Ten nemohl prázdnou klecí pohrdnout a je to 2:1! Asistence: Jaroslav Kudrna, Jiří Vašíček.

38:34

Dvojčata Mertl se Šimánkem málem překvapila libereckou obranu, ale první jmenovaný potom nezpracoval puk sám před Vaněčkem.

36:50

Teď už si Kudrna najel do dobré pozice, jenže kotouč ještě zbytečně vracel do druhé vlny. Hokejku Martina Pláňka vůbec netrefil a kotouč vyjel ze třetiny.

35:56

Další resumé je početní výhoda pro domácí barvy. Tomáš Urban (LIB) se provinil hákováním, to je pro Hradec opět vítaná příležitost.

34:53

Hnedka to zase hořelo na druhé straně, kde číhal na modré čáře připravený Tomáš Filippi. Dlouhou přihrávku však nestačil zpracovat. Už by jel na Kacetla úplně sám.

34:18

A podruhé ho promarnili! Šimánek zakončil svůj nájezd střelou mimo, když hledal růžek nad Vaněčkovou lapačkou.

34:18

To jsou věci. David Kajínek fauloval unikajícího Šimánka a Hradečtí pojedou podruhé ve druhé třetině trestné střílení!

Lukáš KRENŽELOK - 1:1

32:34

Liberec právě vstřelil branku!
No a pozor, zničehonic máme vyrovnáno! I tentokrát zafungovala jednoduchost, a hlavně provoz před brankou. To dobře věděl bek Petr Gřegořek, když posílal kotouč do ohně, kde ho s milimetrovou přesností tečoval LUKÁŠ KRENŽELOK. Černá guma se ještě odrazila od tyčky a Kacetl neměl sebemenší šancí zasáhnout – 1:1! Asistence: Petr Gřegořek.

Tomáš KNOTEK - 1:0

29:11

Hradec právě vstřelil branku!
Skoro polovinu zápasu to trvalo, než jsme se konečně dočkali branky. A dává ji Hradec! Domácí ukázali, že hokej je především o jednoduchosti, když Jiří Šimánek poslal z rohu pásma kotouč na levý kruh TOMÁŠI KNOTKOVI. Ten si odstoupil jen kousek od obránce a přesně rozvlnil druhý růžek! Možná si Hradečtí připomněli, že na nedávném šampionátu dvacítek byly horní kouty Vaněčkovou slabinou. Využitá přesilovka – 1:0. Asistence: Jiří Šimánek, Jaroslav Kudrna.

28:02

Trestancem je David Kajínek (LIB), jenž si odpočine na dvě minuty za hákování.

28:02

Tak to byla exkluzivní přihrávka! Michal Tvrdík našel z rohu úplně volného Lukáše Nedvídka, který dělal Vaněčkovi kličku do prázdné brány, ale jeden z libereckých hráčů zatáhl za záchrannou brzdu a půjde na trestnou.

25:26

Teď jdou pro změnu na přesilovku hosté. Tomáš Troliga (HKR) si odmítal protihráče tak důrazně, že ho trefil do obličeje a odchází pykat na 2 plus 10 minut.

25:02

Hosté už jsou v plném počtu, přesto ještě přišla velká možnost pro Hradec. Šimánek našel klasicky zpoza branky rozjetého Vydareného, jenž z první poslal kotouč do boční síťky!

23:09

Knotek našel vychytralou přihrávkou kolem první tyče Karla Pilaře, ten ale branku přestřelil.

22:37

Domácí přeřadili o dva stupně nahoru a hosté mají velké problémy! Teď je z toho vyloučení Petra Gřegořka (LIB) za podražení.

21:58

Okamžitě po útočném buly se ještě do gólovky natlačil Jiří Šimánek. V tísni už nestačil zakončit ideálně!

21:52

Červenému se puk postavil, potom mu úmysl příliš nevyšel a Vítek Vaněček ho snadno vybruslil. Skóre se nemění!

21:52

To jsou najednou věci. Rudolf Červený byl v úniku faulován a domácí pojedou trestné střílení!

17:19

Bartek pálil z první od modré čáry, Kacetlovi velmi dobře stínil Jan Výtisk. Tečovat nebo dorazit kotouč ale nezvládl.

16:33

Jiří Vašíček (HKR), který se na Spartě popral s Miroslavem Formanem, míří už podruhé na trestnou lavici. Tentokrát zbytečně. Menší trest za nedovolené bránění, další přesilovka pro Tygry.

10:13

Do křižné přihrávky se nádherným způsobem položil Tomáš Filippi. Trefil ale pouze boční konstrukci hradecké klece.

09:02

Ze situace rezultuje alespoň trest pro domácí stranu, první přesilovku si vyzkouší i hosté. Jiří Vašíček (HKR) – 2 minuty za hákování.

09:02

No a zaváhání hradecké obrany mohl hned ztrestat Martin Bartek, který se hnal z pravé strany sám na Kacetla. Ten si však jeho střelu mezi betony pohlídal!

06:39

Zabijácká elitní formace domácích si svým pohybem vysloužila první přesilovku utkání pro Hradec. Tomáš Bulík (LIB) je vyloučen za krosček.

03:42

"Na slepici" hledal Kudrna před prázdnou bránou Tomáše Mertla. Ten ale prudký kotouč netrefil!

Mountfield HK – Bílí Tygři Liberec

2:1

konec (0:0, 1:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Knotek (Šimánek, Kudrna), 44. Mertl (Kudrna, Vašíček) – 33. Krenželok (Gřegořek)

Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Vydarený, Pilař, Jank, Pláněk, Vašíček, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Kukumberg – Pospíšil, Troliga, Červený – Tvrdík, Nedvídek, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.

Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Kopřiva) – Šimek, Výtisk "C", Gřegořek, Derner, Vitásek, Kajínek – Valský, Vampola, Radivojevič – Balaštík, Filippi, Bakoš – Bartek, Jelínek, Bulík – Krenželok, Urban, Vlach. Trenér: Rostislav Čada.

Rozhodčí: Polák, Svoboda – Jelínek, Pešek.

Diváci: 3792

Průběh zápasu
1. třetina
06:39
09:02
16:33
Po 1. třetině
2. třetina
22:37
25:26
28:02
29:11
32:34
35:56
Po 2. třetině
3. třetina
43:04
48:31
58:50
Konec