Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

4:2

konec (1:0, 1:1, 2:1)

22.01.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.4 3.75 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Logan COUTURE - 4:2

59:58

San Jose právě vstřelilo branku!
Na konec zápasu ještě jedna zajímavá třešnička. Žraloci sice puk netrefili do sítě a čtvrtý gól nepřidali zásahem přímo do klece, ale rozhodčí po konzultaci připisují Sharks technický gól. Jako střelec byl zapsán dnes podruhé útočník LOGAN COUTURE, jenž oslavuje společně s týmem vítězství v derby o Kalifornii. Bez asistence.

Jeff CARTER - 3:2

59:38

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Dnešnímu utkání opravdu nechybí vůbec nic. Zbývá méně než půl minuty do konce a hosté z Los Angeles ještě snižují výsledek na kostce v hale. Antti Niemi skoro nic neviděl, letící střela od modré čáry prosvištěla za gólmana San Jose. JEFF CARTER je označen za autora branky a ještě dodává naděje na hokejky mužstva ve tmavých trikotech. Asistence: Anže Kopitar, Nick Shore.

Joe PAVELSKI - 3:1

48:27

San Jose právě vstřelilo branku!
Důležitá trefa pro domácí kousek před polovinou třetí třetiny. Zkrácená přesilová hra stačila Sharks k tomu, aby se dostali co nejrychleji do pásma a zatlačili Los Angeles Kings před jejich svatyni. Radost je pochopitelně obrovská, přeci jen se jedná o derby Kalifornie. Zase několik střel a dorážek, důraznou hru na brankovišti nakonec proměnil v branku častý střelec gólů během letošní sezóny JOE PAVELSKI. I kdyby se Jonathan Quick přesunoval ze strany na stranu stále dokola, teď už neměl moc šancí. Využitá přesilovka. Asistence: Patrick Marleau, Marc-Edouard Vlasic.

Patrick MARLEAU - 2:1

36:39

San Jose právě vstřelilo branku!
Využitou přesilovku si mohou odškrtnout ve svých poznámkách trenéři klubu San Jose Sharks. Nedlouho před inkasovanou brankou Los Angeles sice vyhodilo puk, ale po návratu do pásma byli domácí velice přesní a hlavně důrazní. Logan Couture nejdříve se svou další z pumelic neuspěl, později ale doputoval kus černé gumy na hůl stejného hráče znovu, hokejista jménem PATRICK MARLEAU pak nasměroval touš do sítě, Jonathan Quick nestihl na jeho zakončení reagovat. Sharks mají vedení zpátky. Asistence: Logan Couture, Joe Thornton.

Dustin BROWN - 1:1

31:39

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Snad poprvé během druhé třetiny se Králové udrželi delší dobu v útočné třetině, hned z toho těží úplné maximum. Rychlost byla hlavním jmenovatelem úspěchu Los Angeles, uvolněný puk na pravé straně před brankou Anttiho Niemiho vzal na hokejku DUSTIN BROWN. Obkroužil s kotoučem pohotově celou klec, zasunul za tyčku a pak mohl vesele slavit. Smutná obrana San Jose jen přihlížela Brownově umu, máme srovnáno kousek za polovinou utkání. Asistence: Marián Gáborík.

Logan COUTURE - 1:0

10:44

San Jose právě vstřelilo branku!
Jsme kousek za polovinou první třetiny a v Kalifornii padá první branka utkání. Několik šancí ze začátku zápasu sice Sharks nevyšlo a Jonathan Quick byl připravený, ale tentokrát vzal na sebe zodpovědnost jediný z hokejistů San Jose. Rychlý útočník LOGAN COUTURE nabruslil po pravé straně, oklamal gólmana Los Angeles hbitou kličkou a zavěsil do sítě. Obrana Kings sledovala všechny ostatní, ale Couture zůstal úplně nepokrytý, San Jose se ujímá vedení. Asistence: Matt Irwin, Antti Niemi.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings

4:2

konec (1:0, 1:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Couture (Irwin, Niemi), 37. Marleau (Couture, Thornton), 49. Pavelski (Marleau, Vlasic), 60. Couture – 32. Brown (Gáborík), 60. Carter (Kopitar, Shore)

San Jose Sharks: Niemi – Burns, Vlasic, Tennyson, Dillon, Hannan, Irwin – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Kennedy, Sheppard, Hertl – Goodrow, Desjardins, Scott

Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Muzzin, Greene, McNabb, Martinez, Regehr – Brown, Kopitar, Gáborík – Carter, Shore, King – Williams, Stoll, Lewis – Nolan, Richards, Clifford

Rozhodčí: Leggo, Walsh – Galloway, Heyer

Diváci: 17 562

Průběh zápasu
1. třetina
06:11
09:48
10:44
16:06
Po 1. třetině
2. třetina
26:45
31:39
35:40
36:39
Po 2. třetině
3. třetina
45:45
46:40
48:27
55:18
56:38
59:27
59:38
59:58
Konec