Menu

Hokej

NHL

Chicago Blackhawks – Dallas Stars

5:4

po prodl. (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)

05.01.2015, 02:00 • United Center, Chicago • Tomáš Reiner

Tipsport: 1.66 4.0 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Patrick SHARP - 5:4p

61:17

Chicago právě vstřelilo branku!
PATRICK SHARP rozhoduje prodloužení a Chicago Blackhawks se stává vítězem zápasu, v němž čtyřikrát prohrávalo!! Duncan Keith naznačil střelu a poté přihrál doprava volnému Patricku Sharpovi, který mezi rukou a tělem propálil Kariho Lehtonena. ASISTENCE: Duncan Keith.

Brad RICHARDS - 4:4

56:03

Chicago právě vstřelilo branku!
BRAD RICHARDS střílí neuvěřitelný gól a vyrovnává na 4:4!! Brad Richards se dostal v rohu kluziště k odraženému puku a z téměř nulového úhlu překonal Kariho Lehtonena, který si nedokázal pohlídat pravou tyč. ASISTENCE: Marián Hossa, Duncan Keith.

Eric COLE - 3:4

44:05

Dallas právě vstřelil branku!
ERIK COLE předvedl parádní teč a Dallas Stars počtvrté v zápase vede, tentokrát 4:3!! Alex Goligoski nahodil puk na bránu, kde ho ze vzduchu sklepl přesně k pravé tyči Erik Cole. Skvělá tyč. ASISTENCE: Alex Goligoski, Jason Spezza.

Bryan BICKELL - 3:3

38:05

Chicago právě vstřelilo branku!
BRYAN BICKELL využívá přesilovou hru a v závěru druhé třetiny vyrovnává na 3:3!! Brad Richards přihrál na modrou čáru Bryanu Bickellovi, který nahodil puk na bránu. Pro Kariho Lehtonena to měl být snadný zákrok, jenže kotouč nedokázal udržet a ten vzápětí doklouzal k levé tyči. ASISTENCE: Brad Richards, Marián Hossa.

Eric COLE - 2:3

24:43

Dallas právě vstřelil branku!
ERIC COLE střílí gól a Dallas Stars v United Center potřetí v zápase vede!! Eric Cole měl na pravé straně dostatek času na to, aby si zpracoval přihrávku Johna Klingberga a z úhlu zamířil přesně nad lapačku Coreyho Crawforda. ASISTENCE: John Klingberg, Alex Goligoski.

Patrick KANE - 2:2

23:58

Chicago právě vstřelilo branku!
PATRICK KANE se prosazuje a Blackhawks se podařilo opět bleskově odpovědět na gól Stars!! Patrick Sharp odvedl skvělou práci, když středem hřiště zavezl puk do útočné třetiny a poté přihrál do tandemu najíždějícímu Patricku Kaneovi, který z levého kruhu pro vhazování uklidil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Patrick Sharp, Niklas Hjalmarsson.

Jordie BENN - 1:2

22:15

Dallas právě vstřelil branku!
JORDIE BENN vrací svému týmu zpět ztracené vedení!! Erik Cole rozjel pohlednou kombinaci Dallasu, kterou zakončil přesnou střelou do odkryté brány Jordie Benn. Corey Crawford se po bleskově sehraném útoku Stars neměl šanci stihnout přesunout. ASISTENCE: Erik Cole, Aleš Hemský.

Brandon SAAD - 1:1

05:14

Chicago právě vstřelilo branku!
BRANDON SAAD bleskově vyrovnává a v United Center je po pěti odehraných minutách stav nerozhodný 1:1!! Brandon Saad vybojoval za bránou puk, vybruslil si před ní a poté přesnou střelou uklidil puk do vzdálenějšího levého horního rohu. ASISTENCE: Jonathan Toews, Brent Seabrook.

Jamie BENN - 0:1

03:59

Dallas právě vstřelil branku!
JAMIE BENN střílí gól a Dallas Stars se ujímá z ničeho nic vedení!! Tyler Seguin vstřelil z pravého kruhu pro vhazování a Corey Crawford vyrazil jeho střelu pouze na hokejku Jamieho Benna, který puk dorazil do prázdné brány. ASISTENCE: Tyler Seguin.

Chicago Blackhawks – Dallas Stars

5:4

po prodl. (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Saad (Toews, Seabrook), 24. Kane (Sharp, Hjalmarsson), 39. Bickell (Richards, Hossa), 57. Richards (Hossa, Keith), 62. Sharp (Keith) – 4. Jamie Benn (Seguin), 23. Jordie Benn (Cole, Hemský), 25. Cole (Klingberg, Goligoski), 45. Cole (Goligoski, Spezza)

Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith (A), Seabrook – Hjalmarsson, Oduya – Rundblad, Rozsíval – Ritchie, Fiddler, Moen – Bickell, Kruger, Shaw – Sharp (A), Richards, Kane – Saad, Toews (C), Hossa.

Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Klingberg – Oleksiak, Daley (A) – Demers, Jordie Benn – Moen, Fiddler (A), Ritchie – Roussel, Eakin, Garbutt – Cole, Spezza, Hemský – Jamie Benn (C), Seguin, Sceviour.

Rozhodčí: Marc Joannette, Tom Kowal – Bryan Pancich, Lonnie Cameron

Průběh zápasu
1. třetina
03:59
05:14
12:09
Po 1. třetině
2. třetina
22:15
23:58
24:43
28:36
36:32
38:05
Po 2. třetině
3. třetina
44:05
56:03
Po 3. třetině
Prodloužení
61:17
po prodl.