Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Buffalo Sabres

4:3

po prodl. (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)

22.12.2014, 01:00 • TD Garden, Boston • Filip Ardon (@FifArdon)

Tipsport: 1.52 4.3 5.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Loui ERIKSSON - 4:3

62:14

Bruins právě vstřelili branku!
A máme rozhodnuto! LOUI ERIKSSON ukázal svoji dravost, když se prodral i s pukem až před Enrotha a před ním už zakončil z bezprostřední blízkosti přesně mezi betony! Asistence: Milan Lucic a Zdeno Chára.

Dougie HAMILTON - 3:3

58:29

Bruins právě vstřelili branku!
Domácí ještě vybojovali kotouč, vrátili jej na modrou na Bergerona, který si výborně všiml sjíždějícího si DOUGIEHO HAMILTONA, a ten z vrcholu kruhu trefil přesně odkrytý růžek branky Sabres! Asistence: Patrice Bergeron a Reilly Smith.

58:13

Rask je na lavičce. Domácí to zkusí s šesti muži v poli!

56:18

Ennis se Staffordem ujížděli sami na Raska, ale druhý jmenovaný nedokázal zužitkovat přihrávku proti skvěle se přesouvajícímu Raskovi!

43:17

Bergeron přihrál krásnou křižnou přihrávkou na Marchanda, proti jehož střeleckému pokusu však Enroth rychle zcvakl betony!

Tim SCHALLER - 2:3

41:27

Sabres právě vstřelili branku!
TIM SCHALLER si sebral kotouč za brankou Bruins a rychle se pokusil zasunout k tyčce, kam se Rask přesunul až příliš pozdě! Asistence: Nicolas Deslauriers a Brian Flynn.

39:24

Söderberg ze středu přistrčil na křídlo Erikssonovi, který měl volné místo u bližší tyče, ale nedokázal zamířit přesně!

38:59

Söderberg krásně nabral rychlost a protlačil se až před Enrotha, jenže jeho zakončení proletělo těsně nad horní tyčí!

Chris KELLY - 2:2

35:36

Bruins právě vstřelili branku!
A rázem máme vyrovnáno! Chárovu plachtící střelu hokejkou sklepl dolů CHRIS KELLY, proti čemuž už Enroth neměl mnoho šancí zareagovat! Asistence: Zdeno Chára a Dougie Hamilton.

Rasmus RISTOLAINEN - 1:2

34:36

Sabres právě vstřelili branku!
Tohle rozhodně není Krugův zápas! Domácí obránce si střelu RASMUSE RISTOLAINENA srazil bruslí do vlastní branky! Asistence: Tyler Ennis a Zemgus Girgensons.

33:07

Dougie Hamilton (BOS) je vyloučen za podražení.

32:32

Výtečný Rask! Finský gólman nejprve vyrazil špičkou betonu Ennisovu střelu, ale kotouč odskočil jen přímo k Staffordovi, proti jehož dorážce se ještě Rask stihl přesunout!

26:55

Enroth vytáhl vynikající zákrok lapačkou proti Bergeronově střele zápěstím z pravého kruhu!

Andrej MESZÁROŠ - 1:1

26:06

Sabres právě vstřelili branku!
Krásně sehrané přečíslení tří na jednoho vyřešili hosté náramně! Larsson vrátil do druhé vlny na Stewarta, který ještě postrčil do jízdy ANDREJI MESZÁROŠOVI, který už měl jednoduchou práci a už jen doklepl kotouč do sítě! Asistence: Johan Larsson a Chris Stewart.

25:43

Larsson se Stewartem ujížděli ve dvou na jednoho a první jmenovaný to vzal na sebe, ale ani nadvakrát Raska nepřekonal!

22:35

Po Seidenbergově střele od modré zvoní tyč za Enrothem!

17:28

Bergeron vystihl přihrávku směřující na modrou, rozjel se sám proti Enrothovi, ale ten si skvěle počkal a vytáhl parádní zákrok lapačkou proti Bergeronově střele zápěstím.

14:08

Bartkowski na modré tvrdě sestřelil Giontu, který zůstává ležet na ledě a má nějaké krvavé zranění ve tváři. To se nelíbilo Folignovi, který neváhal ani okamžik a shodil rukavice! Bitka nakonec skončila remízou. Matt Bartkowski (BOS) dostává pět minut plus do konce utkání za nedovolené bránění. Marcus Foligno (BUF) dostává pět minut za bitku a navíc dvě minuty za vyvolání šarvátky. Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.

13:21

Sabres ujížděli ve dvou na jednoho na Raska, ale finský gólman se výborně přesunul a nedovolil Ennisovi uklidit Staffordovu přihrávku do sítě!

Dougie HAMILTON - 1:0

05:52

Bruins právě vstřelili branku!
Neuznaná branka však Bruins vůbec mrzit nemusí. Söderberg zpoza brány nalezl nádhernou přihrávkou přímo hůl DOUGIEHO HAMILTONA, který se z dané pozice už trefil parádně. Asistence: Carl Söderberg a Loui Eriksson.

05:32

Smith vypálil tvrdě od modré a jeho střela propadla za Enrotha, jenže rozhodčí se rozhodl tuto branku neuznat kvůli kontaktu Erikssona s brankářem Sabres, který byl však minimální.

05:15

Tyler Ennis (BUF) je vyloučen za podražení.

05:15

Smith se krásně prosmýkl do gólové příležitosti, ale nakonec celou situaci jen překombinoval přihrávkou na Bergerona. Celá akce tak skončila bez střely na bránu.

Boston Bruins – Buffalo Sabres

4:3

po prodl. (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Hamilton (Söderberg, Eriksson), 36. Kelly (Chára, Hamilton), 59. Hamilton (Bergeron, Smith), 63. Eriksson (Lucic, Chára) – 27. Meszároš (Larsson, Stewart), 35. Ristolainen (Ennis, Girgensons), 42. Schaller (Deslauriers, Flynn)

Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Hamilton, Bartkowski, Seidenberg, Krug, Miller – Lucic, Krejčí, Eriksson – Marchand, Bergeron, Smith – Kelly, Söderberg, Cunningham – Paille, Campbell, Fraser

Buffalo Sabres: Enroth (Neuvirth) – Ristolainen, Gorges, Pysyk, Benoit, Meszároš, Zadorov – Ennis, Girgensons, Stafford – Hodgson, Flynn, Gionta – Deslauriers, Foligno, Larsson – Stewart, Grigorenko, Schaller

Rozhodčí: Jackson, L'Ecuyer – Cherrey, MacPherson

Diváci: 17565

Průběh zápasu
1. třetina
05:15
05:52
14:08
Po 1. třetině
2. třetina
26:06
33:07
34:36
35:36
Po 2. třetině
3. třetina
41:27
58:29
Po 3. třetině
Prodloužení
62:14
po prodl.