Menu

Fotbal

Italská Serie A

Atalanta Bergamo – U.S. Citta di Palermo

3:3

konec (1:3)

21.12.2014, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia (Bergamo) • Martin Švejkar

Tipsport: 2.5 3.2 3.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Žlutou kartu dostává Francesco Della Rocca (U.S. Citta di Palermo).

90+1

Rozhodčí Orsato nastavuje čtyři minuty nad rámec normální hrací doby.

90

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Enzo Maresca, přichází Andrea Belotti.

84

Cigarini fauloval Dybalu v blízkosti vlastního vápna, za což vidí žlutou kartu a hosté budou mít navíc k dispozici nebezpečnou standardku.

83

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Germán Denis, přichází Marco D'Alessandro.

79

Bianchi dostal dlouhou přihrávku do samostatného úniku, který zakončil brankou, jenže rozhodčí si správně všimli těsného ofsajdu, takže gól nemůže být uznán. Bianchi navíc dostává žlutou kartu za to, že vystřelil na bránu dlouho po odpískání.

Germán DENIS - 3:3

76

Bergamo právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno! Na Dramého centr se ve vápně snažil dosáhnout Bianchi, ale míč nakonec propadl až k GERMÁNU DENISOVI, který byl rázem v jasné gólové pozici a zblízka propálil Sorrentina.

75

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Luca Rigoni, přichází Francesco Bolzoni.

72

Gómez našel ve vápně Bianchiho, který v dobré pozici hlavičkoval jen přímo doprostřed brány, kde stál připravený Sorrentino!

69

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Édgar Barreto, přichází Francesco Della Rocca.

68

Cigarini se na pravé straně prohnal s míčem do vápna a jeho následný střelecký pokus orazítkoval vzdálenější tyč Sorrentinovy brány!

64

Carmona srazil k zemi hostujícího Vázqueze, za což vidí od rozhodčího žlutou kartu. Střelec dvou gólů Palerma se svíjí na zemi s bolestivou grimasou a je nyní ošetřován přímo na hřišti.

55

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Alejandro Gómez.

Maximiliano MORALEZ - 2:3

55

Bergamo právě vstřelilo branku!
Atalanta opět dramatizuje vývoj zápasu! Dramé přihrával z levé strany před bránu, kde Sorrentino vyrazil míč pouze přímo k MAXIMILIANU MORALEZOVI, který pohotově trefil odkrytou část brány.

46

Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Richmond Boakye, přichází Rolando Bianchi.

Franco VÁZQUEZ - 1:3

45+1

Palermo právě vstřelilo branku!
Hosté si v závěru poločasu berou zpět dvoubrankové vedení! Velkou zásluhu na tom má Dybala, který se dostal s míčem do vápna, kde si poradil se dvěma bránícími hráči a následně přihrál před bránu na nabíhajícího FRANCA VÁZQUEZE, který se zblízka nemýlil. Asistence: Paulo Dybala.

Germán DENIS - 1:2

40

Bergamo právě vstřelilo branku!
Pokutový kop si vzal na starosti přímo faulovaný kapitán Atalanty GERMÁN DENIS, který střelou pod břevno vyzrál na Sorrentina a Bergamo se vrací zpátky do zápasu.

39

Jenže rázem je tu velká šance na snížení! Denis upadl ve vápně při souboji s Muñozem a rozhodčí nařizuje penaltu ve prospěch Atalanty.

33

Žlutou kartu dostává Giancarlo González (U.S. Citta di Palermo).

33

Ve velké šanci se objevil Dybala, který se snažil procpat z úhlu míč do brány, ale jeho střela byla zblokována.

25

Hosté se však bez potíží ubránili a následný rychlý protiútok zastavil faulem Baselli, který vidí za svůj zákrok žlutou kartu. Následovat bude nebezpečný přímák Palerma.

22

Denis (ABC) se opřel před vápnem do odraženého míče a jeho střela prolétla jen těsně vedle tyče!

19

Žlutou kartu dostává Yohan Benalouane (Atalanta Bergamasca Calcio).

Franco VÁZQUEZ - 0:2

16

Palermo právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla opravdu nádhera v podání FRANCO VÁZQUEZE! Hosté se na polovině hřiště zmocnili balónu a Vázquez, který táhl protiútok středem hřiště, se rozhodl z pětadvaceti metrů parádním obloučkem přelobovat Sportiella, za jehož zády se míč od břevna odrazil do brány. Asistence: Paulo Dybala.

Luca RIGONI - 0:1

6

Palermo právě vstřelilo branku!
Pěkná akce Palerma končí úvodní brankou! Centrovaný míč z levé strany prodloužil Vázquez hlavou doprava na LUCU RIGONIHO, který povedenou ranou pod břevno rozvlnil síť domácí brány. Asistence: Franco Vázquez.

Atalanta Bergamo – U.S. Citta di Palermo

3:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 40. Denis (pen.), 55. Moralez, 76. Denis (Dramé) – 6. Rigoni (Vázquez), 16. Vázquez (Dybala), 45+1. Vázquez (Dybala)

Karty:   19. Benalouane (ABC), 25. Baselli (ABC), 64. Carmona (ABC), 79. Bianchi (ABC), 84. Cigarini (ABC) – 33. González (PLM), 90+2. Della Rocca (PLM)

Atalanta Bergamo: Sportiello – Zappacosta, Benalouane, Stendardo, Dramé – Baselli (55. Gómez), Cigarini, Carmona – Moralez – Boakye (46. Bianchi), Denis (C) (83. D'Alessandro).
Náhradníci: Avramov – Del Grosso, Bellini, Scaloni, D'Alessandro, Migliaccio, Bianchi, Gómez, Biava, Spinazzola, Cherubin, Molina.

U.S. Citta di Palermo: Sorrentino – Muñoz (C), González, Andelkovič – Morganella, Barreto (69. Della Rocca), Maresca (90. Belotti), Rigoni (75. Bolzoni), Lazaar – Vázquez, Dybala.
Náhradníci: Ujkani – Vitiello, Pisano, João Silva, Emerson, Della Rocca, Bolzoni, Čočev, Terzi, Quaison, Feddal, Belotti.

Rozhodčí: D. Orsato – S. Longo, G. Stallone