Menu

Fotbal

Italská Serie A

Atalanta Bergamo – U.S. Citta di Palermo

3:3

konec (1:3)

21.12.2014, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia (Bergamo) • Martin Švejkar

Tipsport: 2.5 3.2 3.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Germán DENIS - 3:3

76

Bergamo právě vstřelilo branku!
A je vyrovnáno! Na Dramého centr se ve vápně snažil dosáhnout Bianchi, ale míč nakonec propadl až k GERMÁNU DENISOVI, který byl rázem v jasné gólové pozici a zblízka propálil Sorrentina.

Maximiliano MORALEZ - 2:3

55

Bergamo právě vstřelilo branku!
Atalanta opět dramatizuje vývoj zápasu! Dramé přihrával z levé strany před bránu, kde Sorrentino vyrazil míč pouze přímo k MAXIMILIANU MORALEZOVI, který pohotově trefil odkrytou část brány.

Franco VÁZQUEZ - 1:3

45+1

Palermo právě vstřelilo branku!
Hosté si v závěru poločasu berou zpět dvoubrankové vedení! Velkou zásluhu na tom má Dybala, který se dostal s míčem do vápna, kde si poradil se dvěma bránícími hráči a následně přihrál před bránu na nabíhajícího FRANCA VÁZQUEZE, který se zblízka nemýlil. Asistence: Paulo Dybala.

Germán DENIS - 1:2

40

Bergamo právě vstřelilo branku!
Pokutový kop si vzal na starosti přímo faulovaný kapitán Atalanty GERMÁN DENIS, který střelou pod břevno vyzrál na Sorrentina a Bergamo se vrací zpátky do zápasu.

Franco VÁZQUEZ - 0:2

16

Palermo právě vstřelilo branku!
Tak tohle byla opravdu nádhera v podání FRANCO VÁZQUEZE! Hosté se na polovině hřiště zmocnili balónu a Vázquez, který táhl protiútok středem hřiště, se rozhodl z pětadvaceti metrů parádním obloučkem přelobovat Sportiella, za jehož zády se míč od břevna odrazil do brány. Asistence: Paulo Dybala.

Luca RIGONI - 0:1

6

Palermo právě vstřelilo branku!
Pěkná akce Palerma končí úvodní brankou! Centrovaný míč z levé strany prodloužil Vázquez hlavou doprava na LUCU RIGONIHO, který povedenou ranou pod břevno rozvlnil síť domácí brány. Asistence: Franco Vázquez.

Atalanta Bergamo – U.S. Citta di Palermo

3:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 40. Denis (pen.), 55. Moralez, 76. Denis (Dramé) – 6. Rigoni (Vázquez), 16. Vázquez (Dybala), 45+1. Vázquez (Dybala)

Karty:   19. Benalouane (ABC), 25. Baselli (ABC), 64. Carmona (ABC), 79. Bianchi (ABC), 84. Cigarini (ABC) – 33. González (PLM), 90+2. Della Rocca (PLM)

Atalanta Bergamo: Sportiello – Zappacosta, Benalouane, Stendardo, Dramé – Baselli (55. Gómez), Cigarini, Carmona – Moralez – Boakye (46. Bianchi), Denis (C) (83. D'Alessandro).
Náhradníci: Avramov – Del Grosso, Bellini, Scaloni, D'Alessandro, Migliaccio, Bianchi, Gómez, Biava, Spinazzola, Cherubin, Molina.

U.S. Citta di Palermo: Sorrentino – Muñoz (C), González, Andelkovič – Morganella, Barreto (69. Della Rocca), Maresca (90. Belotti), Rigoni (75. Bolzoni), Lazaar – Vázquez, Dybala.
Náhradníci: Ujkani – Vitiello, Pisano, João Silva, Emerson, Della Rocca, Bolzoni, Čočev, Terzi, Quaison, Feddal, Belotti.

Rozhodčí: D. Orsato – S. Longo, G. Stallone