Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Olympique Marseille – Lille OSC

2:1

konec (1:0)

21.12.2014, 14:00 • Martin Doležal

Tipsport: 1.67 3.7 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Definitivně mohl rozhodnout Gignac. Který šel sám s Ayewem na bránu. Prvně zmiňovaný přihrával, ale poslední vracející se obránce dokázal tento pas zneškodnit.

84

Vzápětí vystřídá hráče Lille. Dolů jde Mendes. Nahradí ho Rodelin. Je tak již jisté, že si David Rozehnal dnes nezahraje.

83

Druhé střídání na domácí straně obstará Thauvin, který odehrál výborný zápas. Místo něj okusí hrací plochu Morel.

76

No a Romao již po pár vteřinách dostává žlutou! Ostrým kopem do holeně totiž poslal Gueyeho k zemi. Tady mohla přijít rovnou červená.

76

Další výměnu obstará Marseille. Za velkého potlesku odchází Lemina. Ve zbylé části okusí hrací plochu Romao.

72

Hosté přichystali střídání. Místo odstupujícího Balmonteho si zahraje Meité.

Michy BATSHUAYI - 2:1

70

Marseille právě vstřelilo branku!
Jenže fotbal může být i krutý. Hosté jsou za svou aktivitu paradoxně potrestáni gólem. Thauvin vyslal přesný centr k prostoru velkého vápna, kde číhal MICHY BATSHUAYI. Ten měl na straně ještě dva osamocené spoluhráče, ale zvolil individuální akci. Obtočil se kolem vlastní osy a ačkoliv byl tísněn obráncem, dokázal balón usměrnit nádhernou ranou pod břevno.

63

Frey podrazil Thauvina a jako první hráč dostává v zápase žlutou kartu.

62

Lille právě vstřelilo branku!
A je tu zcela zasloužené vyrovnání. Hosté přesunuli rychlou kombinační hrou míč na útočnou polovinu. Sidibé skvělou přihrávkou našel nabíhajícího IDRISSU GUEYEHO, který trefil kopačku protihráče od kterého se míč odrazil. Na to nedokázal Mandanda zareagovat a jen sledoval, jak míč míří do volného prostoru u levé tyče.

57

Na řadu přichází první střídání na straně hostů. Ze hřiště odstupuje Roux. Místo něj si zahraje Frey.

Nolan ROUX - 1:0

32

Marseille právě vstřelilo branku!
Následoval roh a z něj jdou domácí do vedení. Thauvin si vzal míč na starost a centroval k bližší tyči. Tam se letící balón snažil odpálit NOLAN ROUX, jenže ten balón jen tečoval a bohužel pro jeho tým tak nešťastně, že zamířil k nepokryté tyči za záda překvapeného brankaře.

Mandanda zasáhl v příležitosti soupeře včas

22

Hodně velkou příležitost měl Origi, jenž se dostal za obranu soupeře a upaloval sám na bránu. Míč si ale příliš předkopl a Mandanda toho využil, vyběhl z branky a balón mu od nohy včasým pohybem sebral.

18

Vzápětí přišel další faul. Standardní situaci si vzal na starost Gueye, který hledal hlavičku Mendese. Druhý zmiňovaný sice míč treil, ale nedokázal jej usměrnit mezi tři tyče.

5

Velké zmatky způsobilo Marseille ve vápně soupeře. Nejprve vypálil Batshuayi, ale nebyla to přesná rána. Následně se snažil dorážet Thauvin, jene ani on neuspěl.

Olympique Marseille – Lille OSC

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Roux (vla.), 70. Batshuayi (Thauvin) – 62. Gueye

Karty:   76. Romao (OMA) – 63. Frey (LIL)

Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé, Fanni, N'Koulou, Mendy – Imbula Wanga, Lemina (76. Romao) – Batshuayi, Thauvin (83. Morel), A. Ayew – Gignac.
Náhradníci: Samba – Aloé, Boutobba, Bangoura, Morel, Omrani, Romao.

Lille OSC: Enyeama – Sidibé, Kjaer, Baša, Souaré – Balmont (72. Meïté), Mavuba (C), Gueye – Origi, Roux (57. Frey), Mendes (84. Rodelin).
Náhradníci: Elana – Corchia, Meïté, Frey, Rodelin, Rozehnal.