Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Olympique Marseille – Lille OSC

2:1

konec (1:0)

21.12.2014, 14:00 • Martin Doležal

Tipsport: 1.67 3.7 5.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Michy BATSHUAYI - 2:1

70

Marseille právě vstřelilo branku!
Jenže fotbal může být i krutý. Hosté jsou za svou aktivitu paradoxně potrestáni gólem. Thauvin vyslal přesný centr k prostoru velkého vápna, kde číhal MICHY BATSHUAYI. Ten měl na straně ještě dva osamocené spoluhráče, ale zvolil individuální akci. Obtočil se kolem vlastní osy a ačkoliv byl tísněn obráncem, dokázal balón usměrnit nádhernou ranou pod břevno.

62

Lille právě vstřelilo branku!
A je tu zcela zasloužené vyrovnání. Hosté přesunuli rychlou kombinační hrou míč na útočnou polovinu. Sidibé skvělou přihrávkou našel nabíhajícího IDRISSU GUEYEHO, který trefil kopačku protihráče od kterého se míč odrazil. Na to nedokázal Mandanda zareagovat a jen sledoval, jak míč míří do volného prostoru u levé tyče.

Nolan ROUX - 1:0

32

Marseille právě vstřelilo branku!
Následoval roh a z něj jdou domácí do vedení. Thauvin si vzal míč na starost a centroval k bližší tyči. Tam se letící balón snažil odpálit NOLAN ROUX, jenže ten balón jen tečoval a bohužel pro jeho tým tak nešťastně, že zamířil k nepokryté tyči za záda překvapeného brankaře.

Olympique Marseille – Lille OSC

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 32. Roux (vla.), 70. Batshuayi (Thauvin) – 62. Gueye

Karty:   76. Romao (OMA) – 63. Frey (LIL)

Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé, Fanni, N'Koulou, Mendy – Imbula Wanga, Lemina (76. Romao) – Batshuayi, Thauvin (83. Morel), A. Ayew – Gignac.
Náhradníci: Samba – Aloé, Boutobba, Bangoura, Morel, Omrani, Romao.

Lille OSC: Enyeama – Sidibé, Kjaer, Baša, Souaré – Balmont (72. Meïté), Mavuba (C), Gueye – Origi, Roux (57. Frey), Mendes (84. Rodelin).
Náhradníci: Elana – Corchia, Meïté, Frey, Rodelin, Rozehnal.