Menu

Hokej

NHL

Detroit Red Wings – New York Islanders

1:2

konec (1:1, 0:1, 0:0)

20.12.2014, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.17 3.83 2.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:49

Mrázek míří na střídačku. Detroit to zkouší v šesti.

57:33

Darren Helm se v oslabení řítil sám na Haláka, ale jeho střela zápěstím jen těsně minula levou tyč branky Islanders.

56:25

Velice hloupý faul teď předvedl Justin Abdelkader (DET), který naprosto zbytečně podrazil Franse Nielsena. Detroitu se krátí čas.

53:24

Mrázek vyjel pro kotouč skoro až k modré čáře, rozehrál ho poněkud nešťastně na hokejku Cizikase, který ho servíroval před odkrytou branku domácích, ale naštěstí pro Red Wings zabránil Martinovi ve skórování Gustav Nyquist.

Dnešní utkání sleduje 20 027 diváků!

48:35

Ve středním pásmu odebral Grabovskému puk Henrik Zetterberg a uháněl sám na Haláka, ale přestřelil. Na druhé straně se do podobné situace dostal Kuljomin, ani on ale Mrázka nepřekonal.

43:33

Nyquistova nenápadná rána zadělala Halákovi až překvapivě velké problémy! Propadla mu skrz výstroj a orazítkovala tyč!

39:58

Domácí ještě stihli zahrozit! Dacjuk posunul na modrou čáru na Kronwalla, který vyslal tvrdou bombu směrem k Halákovi. Slovenský brankář vyrazil jeho ránu pouze na hokejku Franzena, který ale poloodkrytou branku přestřelil!

39:26

A další vyloučení. Opět míří na trestnou Cal Clutterbuck (NYI), tentokráte za faul loktem. Hodně přísné vyloučení.

37:03

Tomáš Tatár (DET) si odpyká dvouminutový trest za držení.

Anders LEE - 1:2

30:41

Islanders právě vstřelili branku!
Je to gól! Nelsonův pokus se sice zastavil před brankovou čárou, ale tam puk našel ANDERS LEE a nakonec dotlačil kotouč za Mrázkova záda a posílá Ostrovany do vedení! Asistence: Brock Nelson.

30:41

Velká chyba Red Wings! Nelson se před Mrázkem objevil úplně sám, zkoušel ho překonat bekhendovou střelou mezi betony, ale nepovedlo se mu to. Puk se poté pohyboval okolo brankové čáry. Rozhodčí jede celou situaci prodiskutovat s brankovým sudím.

29:08

Dvě velké šance domácích! Nejprve se puk odrazil k před brankou stojícímu Dacjukovi, ten z bezprostřední blízkosti minul. Poté se o zakončení ještě pokusil Helm, jeho pokus Halák na poslední chvíli vyrazil.

22:28

A další Nelsonova obrovská šance! Ale Mrázek se stihl přesunout a levým betonem vychytal amerického útočníka!

21:47

Fantastický Mrázek! Český mladík teď vychytal sérii několika dorážek útočníků Islanders! Postupně vychytal Boychuka a následně i Nelsona.

20:38

Hosté si zahrají svou dnešní první přesilovku. Za katr míří Nicklas Kronwall (DET), který si odsedí dvě minuty za hákování.

20:01

V brance Detroitu nahrazuje Howarda český mladík Petr Mrázek!

Brock NELSON - 1:1

16:03

Islanders právě vstřelili branku!
Je vyrovnáno! Jimmy Howard předvedl obrovskou chybu, když Višňovkého nahození vyrazil pouze před sebe a následně nedokázal puk včas přikrýt. Tohoto zaváhání dokázal využít nejlepší střelec Ostrovanů BROCK NELSON a v pádu poslal puk za záda brankáře Detroitu. Pro Islanders je to rovný stý gól v této sezóně. Asistence: Lubomír Višňovský, Anders Lee.

13:02

Okposo vystřelil a Howardovi po nejistém zákroku puk vypadl, ale Clutterbuck z dorážky pouze orazítkoval tyč domácí branky.

10:35

První vyloučení utkání, na trestnou lavici míří Cal Clutterbuck (NYI), proti pravidlům se provinil podražením.

Henrik ZETTERBERG - 1:0

08:49

Detroit právě vstřelil branku!
Z ničeho nic je tu první branka utkání! Darren Helm chvíli podržel puk v obranném pásmu Islanders a poté nalezl přesnou přihrávkou mezi kruhy nejproduktivnějšího muže Detroitu HENRIKA ZETTERBERGA, který se tvrdou střelou prosadil a posílá Red Wings do vedení! Halák měl nejspíš zakrytý výhled. Švédský útočník se mezi střelce zapisuje po dlouhé pauze trvající jedenáct utkání. Asistence: Darren Helm, Tomáš Tatár.

Detroit Red Wings – New York Islanders

1:2

konec (1:1, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 9. Zetterberg (Helm, Tatár) – 17. Nelson (Višňovský, Lee), 31. Lee (Nelson)

Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, Quincey, DeKeyser, Smith, Ouelett – Nyquist, Zetterberg, Abdelkader – Tatár, Dacjuk, Helm – Franzen, Sheahan, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson

New York Islanders: Halák (Johnson) – Leddy, Boychuk, de Haan, Hamonic, Hickey, Višňovský – Bailey, Tavares, Okposo – Grabovskij, Nielsen, Kuljomin – Lee, Nelson, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck

Rozhodčí: Watson, Charron – Knorr, Wheler

Diváci: 20027

Průběh zápasu
1. třetina
08:49
10:35
16:03
Po 1. třetině
2. třetina
20:38
30:41
37:03
39:26
Po 2. třetině
3. třetina
56:25
Konec