Menu

Hokej

1. liga (ČR)

HC Dukla Jihlava – Sportovní klub Kadaň

2:1

konec (1:0, 0:0, 1:1)

15.12.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.67 4.5 3.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:44

Oddechový čas pro hosty.

59:37

Moučka je na střídačce, Kadaň to zkusí v šesti bez gólmana.

57:17

Od modré čáry se s celou situací vůbec nepáral Charousek. Vystřelil a přes val těl před sebou chytá Ondřej Kacetl puk.

52:40

Zkušený zadák hostí Jakub Trefný si najížděl k pravé tyči Kacetla. Poté změnil směr a namířil si to za branku, čímž vylákal domácího gólmana z klece a následně posílal kotouč před opuštěnou branku, kde jej sebrali jihlavští hráči.

48:42

Tentokrát již Zdeněk Čáp od modré vystřelil. Puk byl před brankou tečován snad jedním z hráčů Kadaně a nakonec prošel těsně vedle pravé tyčky.

48:31

Už jsem chtěl říci, že hosté hrají v plném počtu, a oni by i hráli, kdyby se Darek Hejcman (KAD) neprovinil ve středním pásmu zcela zbytečný podražením.

Na vyloučení: 2-6

48:02

Dobrovolného střela neprošla na Moučka, byla zblokována. A to jen k pravému kruhu, kde dorážel Čachotský, jehož střela z první orazítkovala vyrážečku gólmana Kadaně.

46:31

Adam Zeman už už dorážel před brankou nahozený kotouč, když jej fauloval Libor Šulák (KAD), který již odchází na trestnou lavici. Dvě minuty za hrubost pro hráče hostí. No, Zeman už dával kotouč do prázdné klece, tohle bylo diskutabilní, mohlo se klidně pískat i trestné střílení.

Na vyloučení: 2-5.

45:45

A mohlo být srovnáno! Po chybě v jihlavské rozehrávce se řítil z levé strany na Kacetla Marek Račuk, který trefil levou tyčku jihlavské svatyně.

45:01

Schejbal po svém úniku výborně nahrál z levé strany před braku, kde byl ve výborné pozici Březina, který tentokrát auru střelce nepotvrdil.

Martin ŠAGÁT - 2:1

40:38

Kadaň právě vstřelila branku!
Hosté jsou zpátky ve hře! Hned tři hráči se sjeli do praváho dolního rohu na dvojici kadaňských hokejistů. Toho využil Kůs, který přesnou přihrávkou našel před brankou MARTINA ŠAGÁTA a bývalý ústecký snajpr neměl potíž překonat Kacetla. Asistence: Jaroslav Kůs, Daniel Opalek.

Richard DIVIŠ - 2:0

40:19

Dukla právě vstřelila branku!
To je panečku nástup do závěrečného dějství v podání domácích. Dundáček našel ve středním pásmu RICHARDA DIVIŠE, který ihned po přejetí modré vyslal kotouč na Moučka a ten svůj výkon nyní poněkud devalvuje, když mu tato rána zapadla do pravého dolního rohu. Asistence: Filip Dundáček, Miha Štebih.

39:53

Na druhé straně po výborné akci předložil Melenovský puk před branku Semanovi, jehož ránu do pravého dolního rohu zneškodnila nastavená hokejka kadaňských beků.

39:17

Po střele Tona z pravé strany to jen zahučelo, jeho zblokovaný pokus těsně minul branku.

34:56

Šagát vyzval střelou z pravého kruhu k teči Račuka, jenž se k ní také dostal a jen těsně minul pravou tyčku Dukly.

33:25

Další dobrý zákrok Moučka a neméně povedená akce Dukly, na jejímž konci byl pas Čachotského na Štebiha, který si z pravého kruhu vybruslil do středu a nechal vyniknout lapačku gólmana Kadaně.

31:27

Mezi kruhy se prodral k puku důrazný Hejcman. Kacetl tentokrát zůstal jako přikovaný, což mu přineslo štěstí. Zasahovat nemusel, rána dvacetiletého kadaňského mladíka šla těsně vedle levého horního rohu jeho svatyně.

30:52

Kacetl teď zachránil průběžné jihlavské vedení. Povedená akce Kadaně v přesilovce. Mazanec zřejmě úmyslně vypálil mimo branku, tak, aby se puk odrazil od mantinelu ke zcela volnému Šagátovi, který číhal u levé tyče domácí svatyně. Odtud také zakončil, ale výborný rozklek Kacetla zabránil Martinu Šagátovi v radosti.

29:09

Další vyloučení Jihlavských. Jakub Matai (JIH) při souboji o puk na pravém kruhu ve vlastním obranném pásmu předvedl zákrok vysokou holí a dostává za to dvě minuty.

Na vyloučení: 2-4.

27:01

Šulák nejprve šťastně zastavil na modré puk a poté napřáhl k pořádnému golfáku, do kterého se nebál položit se Zdeněk Čáp. I tak střele nezabránil, kotouč ale prosvištěl vedle pravé tyče Kacetla.

26:13

První přesilová hra pro Kadaň. Miha Štebih (JIH) odjíždí na trestnou lavici, kdy si odpyká trest za sekání.

Na vyloučení: 1-4.

22:41

A zatím se jim to nepovede, protože Jakub Trefný (KAD) za brankou podrazil pronikajícího útočníka Dukly a už jde na dvě minuty na trestnou. Předtím si navíc sudí zřejmě nevšimli, že Kadaň hrála v šesti.

Na vyloučení: 0-4.

21:43

Důras vystihl špatnou rozehrávku hostí, získal na levém kruhu puk a sjel si blíž ke středu, odkud vystřelil. Do jeho pokusu stačil vložit hůl Martin Mazanec.

Jakub MATAI - 1:0

18:36

Dukla právě vstřelila branku!
Tak dlouho dobývala Jihlava branku svého soka, až puk do sítě zapadl. Čachotského střela byla z pravého kruhu zblokována do prostoru mezikruží, kde se kotouče chopil JAKUB MATAI a nekompromisně zavěsil nad lapačku Moučka. Asistence: Tomáš Čachotský, Adam Zeman.

17:30

Fantastický Václav Mouček! Čachotský se před brankou zjevil sám, u jeho pravé tyče už zakončoval do polodkryté branky, ale nakonec nezvedl puk tak, jak by chtěl, protože byl ještě zahákován Karlem Tonem (KAD).

Na vyloučení: 0-3.

13:01

Výborný moučka. Ten nyní vyrazil ránu Diviše od modré a následně se vrhnul i proti dorážce Schejbala z předbrankového prostoru.

12:42

Dundáček si dovolil ve vlastním obranném pásmu kličku proti napadajícímu hráči a založil útok, ve kterém Kadaň faulovala. Dvě minuty dostává Jakub Chrpa (KAD) za hákování Michala Důrase.

Na vyloučení: 0-2.

09:12

Tvrdou ranu Opalka zastavil na poslední chvíli levý beton Kacetla, Jihlava se následně osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.

08:42

Půhoný se prodral až před Moučku. Zkusil si povyjet do forhendu a zakončit, ale byl možná faulován jedním z beků hostí a nestačil zasunout puk do branky. Kotouč se poté dostal mezi kruhy na Mataie, proti jehož ráně zasáhla lapačka Moučka.

07:57

Nejsem si jistý, jestli to byl Marek Melenovský, který nyní po šikovné přihrávce zpoza branky neprostřelil zblízka gólmana. Pohledná to akce Dukly.

04:30

Jihlava měla slibné pozice při své přesilovce. Po ráně Štebiha se puk odrazil od zadního mantinelu a před brankou jej netrefil ani Dobrovolný ani Matai. Jihlava ale získala puk a znovu zakombinovala. Ve finále celé akce si Čachotský najel z pravého kruhu před branku, kde trefil pouze vyrážečku gólmana hostí, který sráží puk do ochranné sítě.

03:12

Jihlava si zahraje přesilovou hru. Daniel Opalek (KAD) je vyloučen na dvě minuty za podražení.

Na vyloučení: 0-1.

HC Dukla Jihlava – Sportovní klub Kadaň

2:1

konec (1:0, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Matai (Čachotský, Zeman), 41. Diviš (Dundáček, Štebih) – 41. Šagát (Kůs, Opalek)

HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Štebih, Kaláb, Schejbal, Čáp, Dobrovolný, Dundáček, Grman – Diviš, Zeman, Čachotský – Seman, Melenovský, Důras – Prokš, Půhoný, Matai – Mikeš, Kuřítko, Březina. Trenér: Petr Vlk.

Sportovní klub Kadaň: Mouček (Maštalířský) – Szathmáry, Černý, Opalek, Mazanec, Mrázek, Trefný, Šulák – Račuk, Charousek, Ton – Müller, Kůs, Šagát – Hlava, Hejcman, Chrpa – Hammerbauer, Lenhert. Trenér: Jaroslav Beck.

Rozhodčí: René Trombík – Karel Lukš, Jiří Novák

Diváci: 1084

Průběh zápasu
1. třetina
03:12
12:42
17:30
18:36
Po 1. třetině
2. třetina
22:41
26:13
29:09
Po 2. třetině
3. třetina
40:19
40:38
46:31
48:31
Konec