Menu

Hokej

KHL

HC Slovan Bratislava – Jokerit Helsinky

6:2

konec (2:0, 2:2, 2:0)

15.12.2014, 19:00 • Slovnaft Arena, Bratislava • Václav Petrů

Tipsport: 3.76 4.3 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Václav NEDOROST - 6:2

59:14

Slovan právě vstřelil branku!
Ještě jedna branka, která umocní dojem fanoušků Slovanu z dnešního zápasu. A že to bylo hodně kuriózní branka. VÁCLAV NEDOROST pálil do odkryté klece, Helenius dokázal jeho pokus pokrýt a radost českého útočníka nebyl oprávněná. Poté však kotouč velmi kuriózně za brankovou čáru poslal Steve Moses, když vypíchl Heleniusovi puk. Bez asistence.

Michal VONDRKA - 5:2

55:54

Slovan právě vstřelil branku!
Exploze radosti v Bratislavě. MICHAL VONDRKA totiž navyšuje vedení na zřejmě už nedostižný rozdíl tří branek a rozhoduje o osudu utkání. Český útočník ve službách Slovanu se dostal do samostatného úniku, který zakončil kličkou do forhendu a následnou přesnou střelou přes vyjetého Heleniuse. Bez asistence.

55:06

Jenomže vyloženou šanci si vypracovali domácí, Starosta pálil od modré čáry tvrdě do betonu Heleniuse, od něhož se kotouč odrazil na Tičara, jenž si na brankáře Jokeritu nepřišel.

54:05

Dvě minuty za hrubost dostal na straně Slovanu Matt Murley, na straně Jokeritu Jere Sallinen. Poprvé v zápase bude k vidění hra čtyři na čtyři.

53:04

Dnešní utkání sleduje 9058 diváků.

51:04

Hosté si však vykoledovali první přesilovou hru ve třetí třetině. Dvě minuty za sekání si musí odpykat Tomáš Netík. Jokerit má velmi dobré přesilové hry a případný kontaktní gól ještě může hodně zahýbat osudem utkání.

48:24

Aaltonen adresoval na osu hřiště Omarkovi střílenou přihrávku, švédský forvard poslal kotouč pár centimetrů vedle překvapeného Januse.

45:10

Na druhé straně se ocitl v dobré pozici Nedorost, Helenius jeho střelu ke vzdálenější tyči vyrazil mimo nebezpečí.

44:32

Koukal výborně zpoza brány uvolnil Aaltonena, který se dostal sám před Januse, toho bekhendovou střelou nepřekonal. Druhý důležitý zákrok brankáře Slovanu ve třetí části.

41:01

Wirtanen se prosmýkl před Januse, kterého ale bekhendem nepřekonal.

36:38

Hraje se velmi vzrušující hokej. V blízkosti Januse nyní střílel Huhtala, brankář Slovanu vytasil svůj pravý beton a zhatil šanci soupeře.

35:55

Hosté mohli vzápětí opět snížit. V blízkosti Januse dorážel Kapanen, který se snažil zvednout puk. Slovenský brankář jeho záměr vystihl a celou situaci vyřešil zákrokem lapačkou.

Milan BARTOVIČ - 4:2

35:18

Slovan právě vstřelil branku!
Domácí opět svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek. Vondrka přihrál od levého mantinelu na MILANA BARTOVIČE, který si zpracoval kotouč a střelou příklepem z mezikruží přesně k levé tyči překonal Heleniuse. Asistence: Michal Vondrka, Ivan Baranka.

31:04

Hosté si zahrají přesilovou hru, dvě minuty za nedovolené bránění si půjde odpykat Peter Ölvecký.

30:30

Obrovská šance Slovanu neskončila gólem. V přečíslení dva na jednoho předložil Tičar kotouč Netíkovi, který netrefil bránu.

Tomi MäKI - 3:2

29:45

Jokerit právě vstřelil branku!
Tak tohle byl hodně laciný gól, který může domácí mrzet. TOMI MÄKI nahodil od levého mantinelu kotouč na Januse, jemuž puk propadl kolem lapačky na brusli Jonathana Sigaleta, od níž se kotouč odrazil do brány. Branku ještě musel posvětit videorozhodčí. Bez asistence.

Tomáš STAROSTA - 3:1

26:52

Slovan právě vstřelil branku!
Belasí svou početní převahu podobně jako soupeř využívají a opět navyšují své vedení. Netíkovu střelu z pravého kruhu zavěsil za Heleniuse bekhendem TOMÁŠ STAROSTA. Asistence: Tomáš Netík, Rok Tičar.

26:27

Topi Jaakola podrazil u mantinelu Michala Vondrku a oslabí své mužstvo. Domácí mají možnost druhé přesilové hry.

Ryan GUNDERSON - 2:1

23:27

Jokerit právě vstřelil branku!
Hosté početní převahu velmi rychle využívají a dostávají se na kontakt. Aaltonen nabil na modrou čáru RYANU GUNDERSONOVI, který z první propálil všechno před sebou včetně Januse. Asistence: Juhamatti Aaltonen, Niko Kapanen.

23:14

Hosty čeká přesilová hra. Michal Sersen zabránil Koukalovi v pohybu a rozhodčí udělil obránci Slovanu dvouminutový trest.

21:36

Ohtamaa nahrál od modré čáry na Wirtanena u vzdálenější tyčky, který střílel těsně mimo bránu!

12:31

Nyní si první přesilovou hru zahrají i domácí. Dvě minuty za podražení obdržel Niklas Hagman.

11:22

V době, kdy hrají domácí ve čtyřech trefil Koukal zblízka břevno!

09:51

A následně si zahrají hosté dokonce dvojnásobnou přesilou. Nutno podotknout, že nyní uhasil Michal Sersen takřka jistý gól, když zatáhl za ruční brzdu a zastavil Ohtamu.

09:21

Nyní dostávají hosté možnost zareagovat na nepříznivý vývoj. Dvě minuty za podražení dostal Jonathan Sigalet.

Tomáš NETÍK - 2:0

06:44

Slovan právě vstřelil branku!
Domácí dnes výborně trestají hrubé chyby soupeře a nyní vedou překvapivě už o dvě branky. Juhamatti Aaltonen nepochopitelně nabídl kotouč Roku Tičarovi, který nahrál do mezikruží na najíždějícího TOMÁŠE NETÍKA, jenž nedal Heleniusovi žádnou šanci. Asistence: Rok Tičar.

03:04

Protiútok Jokeritu málem skončil rychlou vyrovnávací brankou, Rita přihrál na osu hřiště Hahlovi, jehož projektil zastavilo břevno domácí brány!

Žiga JEGLIČ - 1:0

00:46

Slovan právě vstřelil branku!
Tak to je začátek jako hrom! Nejprve Topi Jaakola spálil velkou šanci, když nepřekonal Januse a podle pravidla "Nedáš, dostaneš" se následně prosadili domácí. ŽIGA JEGLIČ vypíchl na modré čáře kotouč právě Jaakolovi, dostal se do samostatného úniku, který zakončil pohledným bekhendovým blafákem. Bez asistence.

HC Slovan Bratislava – Jokerit Helsinky

6:2

konec (2:0, 2:2, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Jeglič, 7. Netík (Tičar), 27. Starosta (Netík, Tičar), 36. Bartovič (Vondrka, Baranka), 56. Vondrka, 60. Nedorost – 24. Gunderson (Aaltonen, Kapanen), 30. Mäki

HC Slovan Bratislava: Janus (LeNeveu) – Sersen, Starosta, Baranka, Brejčák, Sigalet, Štajnoch, Luža – Jeglič, Tičar, Netík – Vondrka, Nedorost, Bartovič (C) – Hudáček, Murley, Ölvecký – Kudrna, Surový, Šťastný

Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Väänänen, Jaakola, Lajunen, Ohtamaa, Gunderson, Peltola – Hagman, Kapanen (C), Aaltonen – Huhtala, Wirtanen, Sallinen – Omark, Koukal, Moses – Mäki, Hahl, Rita

Rozhodčí: Buturlin, Jeřábek – Balodis, Šichanov

Diváci: 9058

Průběh zápasu
1. třetina
00:46
06:44
09:21
09:51
12:31
Po 1. třetině
2. třetina
23:14
23:27
26:27
26:52
29:45
31:04
35:18
Po 2. třetině
3. třetina
51:04
54:05
55:54
59:14
Konec