Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Barcelona – Paris Saint-Germain

3:1

konec (2:1)

10.12.2014, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Martin Doležal

Tipsport: 1.43 4.8 7.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Luis SUÁREZ - 3:1

77

Barcelona právě vstřelila branku!
Messi založil akci, když na útočné polovině vybídl na pravé straně Neymara ke střele. Brazilský hráč vyprodukoval přízemní prudkou střelu, kterou dokázal Sirigu vyrazit pouze do míst, kam si nabíhal LUIS SUARÉZ. Ten dorážel z osamocené pozice a s přehledem se prosadil do odkryté části hostující svatyně.

NEYMAR - 2:1

41

Barcelona právě vstřelila branku!
Tak tohle byla fantastická rána v podání NEYMARA! Brazilský útočník n abral rychlost, jako uragán se prosmýkl až k velkému vápnu, kde na hranici napřáhl šajtlí a krásnou ranou usměrnil kulatý nesmysl ke vzdálenější tyči. Ten se totiž ve vzduchu elegantně stočil a zamířil do prostoru, kde nestihl Sirigu včas zareagovat.

Lionel MESSI - 1:1

19

Barcelona právě vstřelila branku!
Hodně rychle je vyrovnáno a na Camp Nou vypukla obrovská radost! Suaréz dostal příhrávku do velkého vápna. Nedá se říct, zda-li vypálil, nebo přihrával. Tak či tak se balón dostal k levé tyči na nabíhajícího LIONELA MESSIHO, který byl sic ve velkém úhlu, ale i přesto dokázal ve skluzu zakončit a pravačkou usměrnil míč do prázdné branky.

Zlatan IBRAHIMOVIć - 0:1

15

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Stačila jedna rychlá útočná akce hostů a hned je z toho gól! Lucas vysunul do šestnáctky Matudiho, který zády k brance sklepl míč na ZLATANA IBRAHIMOVIČE. Švédský útočník na nic nečekal, vypálil z první a dělovkou propálil přesouvající se ho ter Stegena.

FC Barcelona – Paris Saint-Germain

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 19. Messi (L. Suárez), 41. Neymar, 77. L. Suárez – 15. Ibrahimović (Matuidi)

Karty:   57. Cavani (PSG)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:3.

FC Barcelona: ter Stegen – Bartra (90+2. Adriano), Piqué, Mascherano, Mathieu – Iniesta (C) (73. Xavi), Busquets, Pedro (66. Rakitić) – L. Suárez, Messi, Neymar.
Náhradníci: Bravo – Rakitić, Xavi, Alba, Adriano, Roberto, Munir.

Paris Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Silva (C), Luiz, Maxwell – Verratti (61. Pastore), Motta, Matuidi (74. Lavezzi) – Lucas, Ibrahimović, Cavani.
Náhradníci: Douchez – Cabaye, Digne, Marquinhos, Rabiot, Lavezzi, Pastore.

Rozhodčí: Atkinson – Mullarky, Cann