Menu

Hokej

Liga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

05.12.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

58:55

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je hotovo, tohle už si Rebelové určitě nenechají vzít! Kotouč objel destinace Jakub Lacina – Tomáš Cejpek – LUKÁŠ BERAN, přičemž posledně jmenovaný přebral kotouč mezi kruhy a zblízka neomylně trefil prázdnou bránu! Asistence: Tomáš Cejpek, Jakub Lacina.

52:30

Hosté se hnali do přečíslení, které stihl zastavit Jiří Vlach (HBR) jen za cenu hákování. Radek Jelínek zblízka zkoušel zakončit, ale neprostřelil Kekulovy betony!

43:06

Z tohohle šlo vytěžit rozhodně víc! Jeden z Broďáků pláchl kolínské defenzivě po levé straně z mírného úhlu minul vzdálenější tyčku!

39:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tohle je tvrdá rána do vazu Kozlů, kterým Rebelové jedinou sekundu před sirénou odskočili na dvoubrankový rozdíl! Kolínská defenziva propadla a při přečíslení 2 na 1 zatáhl Lukáš Křížek puk po levém křídle až k brance, kde naservíroval lahůdkový pas před brankoviště na již zaparkovaného JAKUBA KRAUČUKA, který bez přípravy uklidil kotouč nechytatelně za záda přesouvajícího se brankáře Martínka, který po obdržené brance jen smutně sekl holí do ledu! Asistence: Lukáš Křížek.

37:28

Tohle byla parádní kombinace! Tomáš Cejpek vybídl ke skórování před brankovištěm Davida Michálka, ale ten prudký pas usměrnil těsně vedle pravé Martínkovy tyče!

35:02

Tohle byla dobrá pozice, jež volala po gólu! V situaci 1 na 1 si srovnal puk mezi kruhy na hůl David Michálek a vypálil k levé Martínkově tyči, ale kolínský muž s maskou puk vytěsnil lapačkou do bezpečí!

30:26

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové si vynutili obrovský tlak, při němž několikrát neuspěli se střelami od modré čáry, ale nakonec se zaslouženě radují z druhého přesného zásahu, jenž jim opět zajistil nejtěsnější vedení! Tomáš Cejpek nabil na modrou čáru Marku Bancířovi, který nahodil puk a krásnou tečí se z bezprostřední blízkosti prosadil LUKÁŠ BERAN, jenž jemně usměrnil puk přesně k levé Martínkově tyčce a spravil si chuť, protože z podobné pozice předtím těsně minul! Asistence: Marek Bancíř, Tomáš Cejpek.

21:39

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, protože Kolín zničehonic vyrovnává! Kotouče se ve středním pásmu chopil DUŠAN KERDA, projel s ním po levém křídle až do kruhu a z úhlu vypálil. Brankář Kekula sice puk chytil, ale ten mu vypadl z výstroje a zapadl za jeho záda! Bez asistence.

20:18

Za Kekulovou bránou ale byli první mladí Rebelové a bleskově se vydali do protiútoku, na jehož konci pálil z levého kruhu Lukáš Křížek. A mířil velmi dobře, brankář Martínek vytáhl puk z bližšího rohu brány vyrážečkou do ochranné sítě!

16:06

Jakub Kraučuk se prosmýkl až mezi kruhy a z dobré palebné pozice práskl do puku, který jen o kousek minul levou Martínkovu tyčku!

11:54

Tohle byla velká šance Kozlů! Robin Netušil zpoza brány přiťukl kotouč Radku Jelínkovi, jenž se pokoušel procpat puk k bližší tyčce, ale zde měl brankář Kekula svůj beton!

10:42

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové se nakonec dokázali prosadit a ujímají se zaslouženého vedení! Patrik Hrabaň posunul v útočném pásmu puk na Lukáše Berana, který sice z mírného úhlu na pravé straně nastřelil jen gólmana Martínka, ale kotouč se odrazil na hůl DAVIDA MICHÁLKA, který měl před sebou už prázdnou bránu! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.

07:04

Ale teď měli hodně slušnou na svých hokejkách domácí mladíci! Hned dva Rebelové se ocitli úplně sami před brankovištěm, ale Tomáš Cejpek ani jeho spoluhráč neprostřelili ležícího Ondřeje Martínka!

05:40

Lukáš křížek se probil do příznivé palebné pozice mezi kruhy, odkud bleskově vypálil. Jeho střela proletěla těsně vedle Martínkovy tyčky!

01:03

Obrovská šance Rebelů zůstala nevyužita! V samostatném úniku se ocitl kapitán Tomáš Cejpek, ale nesešteloval si dobře mířidilka a zblízka minul bránu!

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Michálek (Beran, Hrabaň), 31. Beran (Bancíř, Cejpek), 40. Kraučuk (Křížek), 59. Beran (Cejpek, Lacina) – 22. Kerda

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran – Křížek, Vlach, Hendrych – Pilný, Králíček, Veverka.

SC Marimex Kolín: O. Martínek (Kunášek) – Málek "C", Labuta, Sladký, Makovička, Kuběna, V. Suchý "A", Zdeněk – R. Jelínek, Hyšpler "A", Netušil, Kerda, Čureja, Kadlec, Pešek, Čtvrtečka, Řípa, Šurych, R. Martínek.

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

Průběh zápasu
1. třetina
10:42
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
30:26
39:59
Po 2. třetině
3. třetina
52:30
58:55
Konec