Menu

Hokej

Liga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

05.12.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec. Havlíčkův Brod po velmi dobrém výkonu zaslouženě zvítězil 4:1 a nad silným soupeřem z Kolína si připisuje v nadstavbové části, v níž bojuje o extraligu, důležité tři body. V závěrečném dějství se zapsal do střelecké listiny jen Lukáš Beran, který v předposlední minutě do prázdnou brány vsítil svou druhou branku v utkání.

Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek pátečního mikulášského večera. Zároveň si vás dovoluji pozvat na zítřejší prestižní derby Vysočiny, které od 17:00 sehraje v Kotlině brodský A-tým s jihlavskou Duklou. Na shledanou. (20:29:31)

60:00

Konec zápasu.

59:45

Kotouč v rohu kolínského pásma. Vypadá to, že už se na ledě nic zajímavého nestane.

59:30

Kotouč je ve středním pásmu a operují s ním znovu havlíčkobrodští hokejisté.

59:08

Parta z Kotliny se snaží přidat ještě jednu branku, ale Kozlové se teď ubránili dobře.

58:55

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je hotovo, tohle už si Rebelové určitě nenechají vzít! Kotouč objel destinace Jakub Lacina – Tomáš Cejpek – LUKÁŠ BERAN, přičemž posledně jmenovaný přebral kotouč mezi kruhy a zblízka neomylně trefil prázdnou bránu! Asistence: Tomáš Cejpek, Jakub Lacina.

58:42

A gólman Martínek ihned kvapí na bránu, hosté získali pásmo.

58:33

Po dalším přerušení hry si hosté berou oddechový čas. Rozhodčí vhodí puk zpět do hry ve středním pásmu blíže modré čáře Rebelů.

58:19

Kozlové nakonec vypálili, ale jednalo se o hodně nepřesný projektil, který byl navíc ještě trochu tečovaný nad bránu. Pokračuje se ve hře, hrají domácí.

58:04

Domácí ustáli chvilkový tlak soupeře, kterému však chyběla častější střelba nebo nějaká překvapivější nahrávka do slibnější pozice.

57:38

Až nyní se Kozlům podařilo získat postavení v útočném pásmu. Havlíčkobrodský soubor pokračuje v zodpovědné obraně, hosty nenechává vystřelit.

57:03

Je vidět, že domácí už chtějí dohrát utkání v klidu, bez zbytečných nervů. Proto se pokouší za každou cenu udržet hru v útočném území, což se jim daří.

56:40

Hosté se pokusili přejít rychle vpřed, ale jejich protiútok opět nedopadl na úrodnou půdu. Havlíčkův Brod okamžitě posouvá hru ke kolínské bráně.

56:12

Nakonec se dostal ke střele Tomáš Cejpek, kterého je plný led. Z levého kruhu našel zápěstím u první tyče jen Martínkovu lapačku.

56:04

Domácí mladíci už jsou znovu usazení na dostřel brankáře Martínka a kombinují.

55:43

Hosté se snažili probít do útočného pásma, ale jejich rychlý postup směrem vpřed zastavuje postavení mimo hru. Havlíčkův Brod hraje teď přesně to, co potřebuje.

55:07

Mladí Rebelové zavezli kotouč do útočného pásma, ale zde se jim nepovedlo nic, co by mělo brankáři Martínkovi přidělávat vrásky na čele.

54:48

Z okraje pravého kruhu to zkusil Dušan Kerda, ale jeho projektil byl zblokovaný a kotouč skončil vysoko nad bránou v ochranné síti.

54:30

Havlíčkův Brod už je kompletní, oslabení sehrál doslova famózně, když hosty takřka vůbec k ničemu nepustil a dokonce dokázal zahrozit.

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Michálek (Beran, Hrabaň), 31. Beran (Bancíř, Cejpek), 40. Kraučuk (Křížek), 59. Beran (Cejpek, Lacina) – 22. Kerda

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran – Křížek, Vlach, Hendrych – Pilný, Králíček, Veverka.

SC Marimex Kolín: O. Martínek (Kunášek) – Málek "C", Labuta, Sladký, Makovička, Kuběna, V. Suchý "A", Zdeněk – R. Jelínek, Hyšpler "A", Netušil, Kerda, Čureja, Kadlec, Pešek, Čtvrtečka, Řípa, Šurych, R. Martínek.

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

Průběh zápasu
1. třetina
10:42
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
30:26
39:59
Po 2. třetině
3. třetina
52:30
58:55
Konec