Menu

Hokej

Liga staršího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

05.12.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec. Havlíčkův Brod po velmi dobrém výkonu zaslouženě zvítězil 4:1 a nad silným soupeřem z Kolína si připisuje v nadstavbové části, v níž bojuje o extraligu, důležité tři body. V závěrečném dějství se zapsal do střelecké listiny jen Lukáš Beran, který v předposlední minutě do prázdnou brány vsítil svou druhou branku v utkání.

Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek pátečního mikulášského večera. Zároveň si vás dovoluji pozvat na zítřejší prestižní derby Vysočiny, které od 17:00 sehraje v Kotlině brodský A-tým s jihlavskou Duklou. Na shledanou. (20:29:31)

60:00

Konec zápasu.

59:45

Kotouč v rohu kolínského pásma. Vypadá to, že už se na ledě nic zajímavého nestane.

59:30

Kotouč je ve středním pásmu a operují s ním znovu havlíčkobrodští hokejisté.

59:08

Parta z Kotliny se snaží přidat ještě jednu branku, ale Kozlové se teď ubránili dobře.

58:55

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je hotovo, tohle už si Rebelové určitě nenechají vzít! Kotouč objel destinace Jakub Lacina – Tomáš Cejpek – LUKÁŠ BERAN, přičemž posledně jmenovaný přebral kotouč mezi kruhy a zblízka neomylně trefil prázdnou bránu! Asistence: Tomáš Cejpek, Jakub Lacina.

58:42

A gólman Martínek ihned kvapí na bránu, hosté získali pásmo.

58:33

Po dalším přerušení hry si hosté berou oddechový čas. Rozhodčí vhodí puk zpět do hry ve středním pásmu blíže modré čáře Rebelů.

58:19

Kozlové nakonec vypálili, ale jednalo se o hodně nepřesný projektil, který byl navíc ještě trochu tečovaný nad bránu. Pokračuje se ve hře, hrají domácí.

58:04

Domácí ustáli chvilkový tlak soupeře, kterému však chyběla častější střelba nebo nějaká překvapivější nahrávka do slibnější pozice.

57:38

Až nyní se Kozlům podařilo získat postavení v útočném pásmu. Havlíčkobrodský soubor pokračuje v zodpovědné obraně, hosty nenechává vystřelit.

57:03

Je vidět, že domácí už chtějí dohrát utkání v klidu, bez zbytečných nervů. Proto se pokouší za každou cenu udržet hru v útočném území, což se jim daří.

56:40

Hosté se pokusili přejít rychle vpřed, ale jejich protiútok opět nedopadl na úrodnou půdu. Havlíčkův Brod okamžitě posouvá hru ke kolínské bráně.

56:12

Nakonec se dostal ke střele Tomáš Cejpek, kterého je plný led. Z levého kruhu našel zápěstím u první tyče jen Martínkovu lapačku.

56:04

Domácí mladíci už jsou znovu usazení na dostřel brankáře Martínka a kombinují.

55:43

Hosté se snažili probít do útočného pásma, ale jejich rychlý postup směrem vpřed zastavuje postavení mimo hru. Havlíčkův Brod hraje teď přesně to, co potřebuje.

55:07

Mladí Rebelové zavezli kotouč do útočného pásma, ale zde se jim nepovedlo nic, co by mělo brankáři Martínkovi přidělávat vrásky na čele.

54:48

Z okraje pravého kruhu to zkusil Dušan Kerda, ale jeho projektil byl zblokovaný a kotouč skončil vysoko nad bránou v ochranné síti.

54:30

Havlíčkův Brod už je kompletní, oslabení sehrál doslova famózně, když hosty takřka vůbec k ničemu nepustil a dokonce dokázal zahrozit.

54:05

Havlíčkobrodská obranná čtveřice odvedla pořádný kus dobré práce. Nejenže dlouho zdržela hru v útočném pásmu, ale dvakrát střílel Tomáš Cejpek. Nejdříve z mezikruží přestřelil horní tyč a vzápětí po ledě střílel z levé strany po ledě těsně vedle.

53:33

Rebelové se teď v pohodě brání, dvakrát v krátkém časovém sledu nahodili puk až do útočného pásma.

53:04

Dušan Kerda předvedl hezkou individuální akci, když si vybruslil zpoza brány až do pravého kruhu a o kousek minul vzdálenější tyčku.

52:45

Hosté už kombinují v útočném pásmu.

52:30

Hosté se hnali do přečíslení, které stihl zastavit Jiří Vlach (HBR) jen za cenu hákování. Radek Jelínek zblízka zkoušel zakončit, ale neprostřelil Kekulovy betony!

52:06

Jiří Vlach zkusil štěstí z prostoru mezi kruhy, ale nastřelil jen prostor, kde stál dobře postavený gólman Martínek, který přerušil hru.

51:36

Brankář Martínek musí mít oči na stopkách, havlíčkobrodští střelci jsou neustále při chuti a obstarávají mu dostatek náročné práce.

51:12

Středočeši si nakonec nechtěli zbytečně komplikovat situaci a tak jen vyhodili přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění.

51:00

Kozlové se stále marně snaží probít ke kotouči a čelí narůstajícímu tlaku.

50:38

Až teď Rebelové rozvinuli svůj útočný kolotoč kolem kolínské brány. Vyprodukovali ze své útočné snahy několik střel, ale těm scházely potřebné parametry.

50:17

Hráči svádějí urputné souboje ve středu ledového kolbiště, nikomu se nedaří přejít na delší dobu do útočného pásma.

49:41

Opět se bojuje v obranném pásmu Rebelů. Kolín si hledá cestu ke Kekulovu ohrožení zatím bez úspěchu, naráží na brodské zadáky.

49:14

A nakonec z toho bylo nebezpečí! V pádu vystřelil z mezikruží důrazný Jiří Hyšpler, ale jeho střelu vyrazil brankář Kekula svými betony.

49:00

Nakonec se dokázali osvobodit, ale jen za cenu zakázaného uvolnění. Vše se stěhuje před brankáře Kekulu, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

48:37

Kolínu se teď povedlo získat na delší dobu útočné pásmo, Rebelové se musí bránit.

48:05

Brankář Kekula si teď zaslouží pochvalu. Robin Martínek si hlasitě řekl o přihrávku a zblízka se snažil prostrčit puk do brány, ale Kekula mu puk vypíchl.

47:38

Domácí se opět natlačili k brankáři Martínkovi, ale Středočeši je aktivním pohybem vyhnali ven ze svého území. Rebelové tak začínají znovu.

47:15

Hraje se teď hlavně ve středním pásmu, Kolín si dobře hlídá svou modrou čáru.

47:00

Puk je stále u gólmana Martínka, leč střelecké projektily havlíčkobrodským hráčům teď schází.

46:39

Teď už se parta z Kotliny zabydlela na dostřel brankáře Martínka, ale nedaří se jí prosadit proti poctivé kolínské defenzivě.

46:06

Havlíčkův Brod opět dobývá útočné pásmo, zatím v této činnosti není úspěšný.

45:39

Kolín se opět vydal vpřed, jenže je to už obehraná písnička. Domácí si počínají vzadu opravdu hodně obezřetně, Kolínu skoro nic nedovolují.

45:05

Pořádné zmatky teď musel hasit brankář Martínek u své brány, protože jeho obrana nezachytila dobře bruslící Rebely, kteří se pokoušeli zblízka neúspěšně zakončit.

44:36

Kozlové opět uháněli kupředu, jenže i tentokrát se jejich útok rozbil o brodskou obranu jako vysoká vlna o příkrý útes.

44:04

Rebelové opět zmáčkli Středočechy v hloubi jejich pásma, ale nepodařilo se jim přesněji zakončit. Brankář Martínek tak měl ulehčenou práci.

43:53

Pro brodské barvy to dopadlo dobře, brankář Kekula znovu nemusel zasahovat, protože spoluhráči v poli předvedli dobrou práci.

43:26

Teď už si musí havlíčkobrodská družina dobře hlídat svá zadní vrátka, na něž začali Kozlové svými rohy hlasitě bušit.

43:06

Z tohohle šlo vytěžit rozhodně víc! Jeden z Broďáků pláchl kolínské defenzivě po levé straně z mírného úhlu minul vzdálenější tyčku!

42:36

Domácí nakonec z rychlého brejku nic nevytěžili, ale pořád drží kotouč na svých holích u kolínské brány.

42:06

Středočeši sice na chvilku zavezli puk do útočného pásma, jenže po nepovedené akci už se musí vracet rychle zpět.

41:41

V Kotlině přihlížíme teď bojovnému hokeji, oba týmy zápolí o kus černé gumy u středového kruhu.

41:14

Rebelové se snaží probít na dostřel brankáře Ondřeje Martínka, ale stále se nemohou vypořádat s dobře bruslícím soupeřem ve středu hřiště.

41:00

Tomáš Cejpek nabral na pravé straně kluziště rychlost a z pravého kruhu vystřelil zápěstím. Jeho projektil brankář Martínek zneškodnil betony.

40:42

Kozlové se hnali do útočného pásma, ale kotouč opět vyletěl pryč z hrací plochy a vhazovat se bude ve středním pásmu.

40:30

Rebelové se usadili v útočném pásmu, ale do příznivějšího střeleckého postavení se protlačit nedokázali. Hrát tak mohou hosté.

40:10

Jakub Kraučuk se po vhazování ve středu hracího pole vyhnul elegantní kličkou protihráči a nahodil kotouč do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Prostřední část je u konce. Hosté dokázali z ojedinělé akce vyrovnat, když utěšená střela Dušana Kerdy překvapila gólmana Kekulu. Mladí Rebelové ale byli lepším týmem a ve 31.minutě jim vrátil zasloužené vedení hezkou tečí Lukáš Beran. Když už se všichni připravovali na odjezd do kabin, tak domácí parádně sehráli přečíslení 2 na 1 a Jakub Kraučuk jedinou sekundu před sirénou poslal svůj tým do dvougólového trháku. Třetí dějství začne zhruba v 19:58, Havlíčkův Brod vede nad Kolínem 3:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tohle je tvrdá rána do vazu Kozlů, kterým Rebelové jedinou sekundu před sirénou odskočili na dvoubrankový rozdíl! Kolínská defenziva propadla a při přečíslení 2 na 1 zatáhl Lukáš Křížek puk po levém křídle až k brance, kde naservíroval lahůdkový pas před brankoviště na již zaparkovaného JAKUBA KRAUČUKA, který bez přípravy uklidil kotouč nechytatelně za záda přesouvajícího se brankáře Martínka, který po obdržené brance jen smutně sekl holí do ledu! Asistence: Lukáš Křížek.

39:40

Havlíčkův Brod se tlačil do zakončení z předbrankového prostoru, kde se snažil své dobré fyzické parametry zúročit Lukáš křížek. Brankář Martínek ale udržel puk pod lapačkou. Potom se strhla menší mela, na Křížka se vrhli hned dva protihráči. Situace se ale rychle uklidnila a vylučovat se nebude.

39:18

Kolínský kapitán Filip Málek napřáhl na modré čáře k prudké střele, ale brankář Kekula měl poměrně dobrý výhled a kotouč schoval v náruči.

39:02

Teď už útočí Kozlové, kteří se usadili v útočném pásmu, kde se jim daří kombinovat kolem bránícího soupeře.

38:35

Mladí Rebelové se drží v útočné pásmu, ale chybí jim teď větší přesnost v kombinaci nebo zakončení.

38:02

David Michálek zkusil překvapivý manévr. Zpoza brány rychle vybruslil před brankoviště a tlačil puk k přední tyčce, ale tam místo nebylo.

37:50

Lukáš Beran napřáhl v levém kruhu a jeho svižný projektil doplachtil k přední tyčce do připravené lapačky gólmana Martínka.

37:28

Tohle byla parádní kombinace! Tomáš Cejpek vybídl ke skórování před brankovištěm Davida Michálka, ale ten prudký pas usměrnil těsně vedle pravé Martínkovy tyče!

37:15

Hraje se ve vysokém tempu a s minimem přerušení.

36:42

Hra se sice na chvilku přesunula do brodské části hřiště, ale vzápětí domácí podnikli rychlý výpad a Lukáš Křížek prověřil Martínkovy betony z mezikruží.

36:18

Vojtěch Veverka vystřelil z okraje pravého kruhu, ale nastřelil jen Martínkovy betony. Domácí zůstávají u puku v útočném pásmu.

36:08

Adamova skvadra se usadila v útočném území, kde si hledá prostor pro zakončení.

35:59

Jiří Makovička dojel nahozený puk za kolínskou bránu dříve než sprintující Pavel Hendrych, což znamená, že se píská zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu.

35:32

Karta se otočila na svou druhou stranu, teď už tahají za delší konec pomyslného provazu hosté z Kolína, kteří se pohybují s pukem u gólmana Kekuly.

35:02

Tohle byla dobrá pozice, jež volala po gólu! V situaci 1 na 1 si srovnal puk mezi kruhy na hůl David Michálek a vypálil k levé Martínkově tyči, ale kolínský muž s maskou puk vytěsnil lapačkou do bezpečí!

34:38

Soubor z Kotliny se horko těžko probíjí přes střední pásmo, Kolín se účelně brání.

34:09

Domácí se probili do útočného pásma, ale vzápětí vyslali hodně nepovedenou střelu, jež byla velmi nepřesná. Brankář Martínek zůstal v klidu.

33:59

Rozhodčí přerušil dlouhý souboj o puk ve středním pásmu.

33:40

Kolín si hledá cestu, kudy by se protlačil na dostřel brankáře Kekuly. Rebelové nikoho nepouštějí do nebezpečného prostoru před bránou a Kozly drží převážně v prostoru u hrazení.

33:04

Nakonec to zkusil ze skrumáže v levém kruhu Robin Netušil, ale kotouč mu sjel z hole a nepovedenou ránu brankář Kekula vyrazil betony do bezpečí.

32:44

Obrázek hry se nemění, v Kotlině sledujeme méně záživnější část hry. Kotouč teď drží hosté, ale v útočném pásmu se jim zatím nedaří vystřelit.

32:12

Ani teď to Rebelům nevyšlo. Jejich útok po levém křídle skončil v rohu pásma, kde byly v urputné přetlačované úspěšnější Středočeši.

31:55

Kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, ale na ledě nic zajímavějšího nevidíme. Obě obrany si dávají velký pozor.

31:28

Brankář Martínek měl dobrý výhled a bez problémů schoval ve své náruči dalekonosnou ránu, jež na něj vyletěla z okraje kruhů. Buly v kolínském pásmu.

31:10

Hosté jsou zatlačeni hluboko do obranné ulity a musí se pořád bránit dlouhému a velkému náporu rozjetých havlíčkobrodských mladíků.

30:55

Rebelové jsou při chuti a ještě víc tlačí na zadní řady Kolína, jež jsou v posledních minutách pořádně přetížené.

30:26

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové si vynutili obrovský tlak, při němž několikrát neuspěli se střelami od modré čáry, ale nakonec se zaslouženě radují z druhého přesného zásahu, jenž jim opět zajistil nejtěsnější vedení! Tomáš Cejpek nabil na modrou čáru Marku Bancířovi, který nahodil puk a krásnou tečí se z bezprostřední blízkosti prosadil LUKÁŠ BERAN, jenž jemně usměrnil puk přesně k levé Martínkově tyčce a spravil si chuť, protože z podobné pozice předtím těsně minul! Asistence: Marek Bancíř, Tomáš Cejpek.

29:30

Havlíčkův Brod se dvakrát v krátkém časovém sledu pokusil přejít do útočného pásma, ale jeho útok se rozbil už v neutrální zóně. Domácí mají stále puk.

29:02

Kotouč nakonec opustil hrací plochu, buly ve středním pásmu. Zatím jsme navíc neviděli ani jedno vyloučení, hraje se velmi slušně.

28:49

Hra je teď značně rozháraná a kotouč se rychle stěhuje sem a tam. Nyní sledujeme ofenzivní snažení Středočechů, kteří se ale horko těžko prosazují proti urputné obraně svého soka.

28:20

Kozlové opět vyvezli kotouč až do útočného území, ale zde nevymysleli zhola nic. Teď už se opět bojuje u mantinelů v kolínském pásmu.

28:00

Hosté jsou pod enormním tlakem a jejich přetížená obrana neví, kam dřív skočit. Píská se kolínské zakázané uvolnění.

27:35

Domácí mladíci se však nevzdávají a stále tlačí v ofenzivní fázi na pilu. Od modré čáry zkusil štěstí Jan Vacek, ale vyprášil jen Martínkovy betony.

27:05

Nakonec se jim to ale povedlo, zblízka tečoval nahození od modré čáry Jiří Benák, který se vydal na útočný výlet, ale našel jen Martínkovy betony.

26:41

Teď svádějí tvrdé souboje u hrazení, ke střele se ne a ne probít.

26:13

Domácí už jsou ale zpět u gólmana Martínka a vyměňují si krátkými nahrávkami kotouč.

25:49

Hosté teď alespoň na chvíli otupili havlíčkobrodský nápor, kus černé gumy vyvezli alespoň do středního pásma.

25:18

Havlíčkův Brod vybojoval ve svém pásmu kotouč a dostal se do situace 2 na 2, při níž po ledě z mezikruží tvrdě vypálil Jiří Vlach, ale těsně vedle pravé Martínkovy tyče.

24:59

Jakub Kraučuk se probil přes bránícího protihráče do zakončení, ale v těžké pozici z úhlu na levé straně trefil jen vnější oblouk brány.

24:29

Kolínský strážce brankoviště teď musel předvést několik dobrých zákroků, protože na něj Rebelové pálili ze všech možných pozic útočného území.

24:06

Mladí Rebelové se znovu procpali přes zahuštěné střední pásmo a už obléhají brankáře Martínka.

23:40

Děj hry se už odvíjí ve středním pásmu.

23:07

Jiří Benák při útočné kombinaci převzal puk na modré čáře a tvrdě vystřelil. Brankář Martínek puk u své levé tyčky vyrazil a musel čelit dorážkám brodských útočníků, z nichž byl aktivní hlavně Jakub Kraučuk. Kotouč ale podržel na betonech.

22:55

Domácí i nadále drží útočné pásmo, zatím jim však chybí větší klid a přesnost v zakončení.

22:28

Hosté zaváhali při rozehrávce. Kotouče se chopil Lukáš Křížek, vybruslil s ním za branku a našel před brankovištěm najetého Jana Jelínka, ale ten byl dobře pokrytý.

22:02

Rebelové se ihned vydali kupředu, ale jejich útok měl doslova jepičí život. Hosté rychle získali puk zpět do své moci a míří vpřed.

21:39

Kozlové právě vstřelili branku!
Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, protože Kolín zničehonic vyrovnává! Kotouče se ve středním pásmu chopil DUŠAN KERDA, projel s ním po levém křídle až do kruhu a z úhlu vypálil. Brankář Kekula sice puk chytil, ale ten mu vypadl z výstroje a zapadl za jeho záda! Bez asistence.

21:04

Hosté sice získali puk do své moci, ale dlouho se s ním v útočném pásmu neohřáli. Rebelové získali puk a vrátili se do Martínkovy blízkosti.

20:39

Jan Jelínek nevymýšlel nic složitého a z ostrého úhlu na pravé straně se pokusil překvapit brankáře Martínka k bližší tyčce, ale nastřelil jen betony.

20:18

Za Kekulovou bránou ale byli první mladí Rebelové a bleskově se vydali do protiútoku, na jehož konci pálil z levého kruhu Lukáš Křížek. A mířil velmi dobře, brankář Martínek vytáhl puk z bližšího rohu brány vyrážečkou do ochranné sítě!

20:04

Kolín po úvodním vhazování okamžitě nastřelil puk do útočného pásma.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní dvacetiminutovka už je v Kotlině minulostí. Nabídla jednoznačnou převahu mladých Rebelů, kteří takřka po celou dobu diktovali tempo hry a v 11. minutě se ujali zaslouženého vedení, když se trefil přesně do černého David Michálek. Prostřední část začne přibližně v 19:16.

20:00

První třetina skončila.

19:57

Tak ještě z toho byl menší závar před brodským brankovištěm, ale domácí beci si opět poradili na jedničku a soupeře do zakončení z dobré pozice nepustili.

19:49

Nedaří se zaútočit ani Kolínu, vypadá to, že už se nic zajímavého nestane.

19:20

Mladí Rebelové ještě zkoušejí těsně před první sirénou navýšit svůj náskok, ale musí svádět dlouhé a urputné souboje u mantinelů.

18:55

Jeden z havlíčkobrodských útočníků zkoušel ještě tečovat před brankovištěm nahozený puk, který skončil vedle pravé Martínkovy tyče.

18:24

Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Rebelové jsou lepším týmem, daří se jim dobře bruslit a pravidelně zakončovat. Navíc skvěle brání.

18:00

Kolín se dere kupředu, ale domácí i nadále zodpovědně střeží svou modrou čáru.

17:37

Soubor z Kotliny se znovu v hojném počtu natlačil do útočného pásma a z pravého kruhu vypálil David Michálek. Brankář Martínek vyrazil puk před sebe, ale před brodskými útočníky ho bleskově zalehl.

17:07

Oba soupeři nepřešli přes modrou čáru, Rebelové rozehrávají ze svého území.

16:35

Teď už se tlačí vpřed mladí hokejisté od řeky Labe. Havlíčkobrodská defenziva jim zatím nedává ani centimetr ledu bez boje.

16:06

Jakub Kraučuk se prosmýkl až mezi kruhy a z dobré palebné pozice práskl do puku, který jen o kousek minul levou Martínkovu tyčku!

15:45

I Kozlové se vydali kupředu. Nabídla se jim sice trocha volnějšího prostoru, ale brodská defenziva na obranné modré čáře zapracovala opět spolehlivě.

15:15

Znovu puk nebezpečně poskakoval kolem území gólmana Martínka. Hosté si teď vzadu počínali opatrně.

14:58

Havlíčkův Brod znovu zatlačil svého soupeře k jeho bráně a několikrát tvrdě vystřelil, jenže opět nepřesně. i přesto se sluší podotknout, že domácí jsou na ledě pánem.

14:40

Rebelové se nakonec dokázali vypořádat s nepříjemným presinkem soupeře a nahodili do útočného pásma. Odražený kotouč od zadního mantinelu raději přikryl pod rukavicí brankář Martínek.

14:29

Havlíčkův Brod rozehrává od své brány. Obránci čekají, než jim vystřídají i spoluhráči z útoku.

14:04

Havlíčkův Brod neponechal nic náhodě a ihned poslal puk do bezpečí. Vzápětí vyprodukoval střelu v útočném pásmu, ale té chyběla přesnost.

13:38

Broďáci se snažili o návrat do útočných pozic, ale dlouhé a nepřesné nahození doklouzalo až na zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce brankáře Kekuly.

13:14

Domácí pokračovali v útočné aktivitě, jenže nedokázali najít účinný recept na opatrnou kolínskou defenzivu. Puk už je ve středovém kruhu.

12:56

Rebelové vyhráli vhazování v útočném pásmu a okamžitě vystřelili z pravého kruhu. Gólman Martínek měl dobrý výhled a kotouč lapil u první tyče.

12:26

Hosté teď čelí tlaku, ale havlíčkobrodští mladíci se trápí s vychýlenou muškou. Brankář Martínek se ale musí mít neustále na pozoru.

12:07

Děj hry se rychle přesunul na opačnou stranu ledového kolbiště. Rebelové opět ukazují, že jejich síla tkví ve velmi rychlém přechodu do ofenzivy.

11:54

Tohle byla velká šance Kozlů! Robin Netušil zpoza brány přiťukl kotouč Radku Jelínkovi, jenž se pokoušel procpat puk k bližší tyčce, ale zde měl brankář Kekula svůj beton!

11:24

Dušan Kerda to zkusil z mírného úhlu na levé straně, ale vyprášil jen Kekulovy betony u bližší tyčky. Nic nebylo ani z následných dorážek.

11:08

Hosté na nic nečekají a okamžitě se ženou kupředu. Domácí se snaží marně získat u své brány puk.

10:42

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové se nakonec dokázali prosadit a ujímají se zaslouženého vedení! Patrik Hrabaň posunul v útočném pásmu puk na Lukáše Berana, který sice z mírného úhlu na pravé straně nastřelil jen gólmana Martínka, ale kotouč se odrazil na hůl DAVIDA MICHÁLKA, který měl před sebou už prázdnou bránu! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.

10:13

Rebelové drží svého soupeře pod velkým tlakem.

09:55

Havlíčkův Brod si vynutil územní převahu a zasypal gólmana Martínka nepříjemnou sprškou střel, jimž však chyběla trochu větší přesnost.

09:23

Domácí podnikli rychlý útočný výpad, když uzmuli Kozlům puk ve svém obranném pásmu. Vše skončilo střelou ze strany, jejímž autorem byl zřejmě David Michálek. Kotouč končí v Martínkově náruči u bližší tyče.

09:05

Nyní už operují s pukem na holích hosté ze středních Čech, ale Rebelům se daří držet je u mantinelu, odkud nehrozí brankáři Kekulovi velké nebezpečí.

08:47

Ani tentokrát to mladým bojovníkům z Kotliny nevyšlo, přes útočnou modrou čáru se sice protlačili, ale jen za cenu postavení mimo hru.

08:18

Rebelové si pomohli ve středním pásmu vysokou holí, což znamená další přerušení hry a zastavení útočné akce, jež už se začínala rodit.

07:56

Nyní se bojuje o střed hrací plochy, oba týmy se prezentují hodně urputným hokejem, přičemž se snaží hlavně dobře bránit a neudělat v úvodní části zápasu zbytečnou chybu.

07:29

Hosté se nechtějí nechat zahanbit. Od pravého mantinelu vyslal utěšenou střelu Jiří Hušpler a prověřil pevnost betonů brankáře Kekuly.

07:04

Ale teď měli hodně slušnou na svých hokejkách domácí mladíci! Hned dva Rebelové se ocitli úplně sami před brankovištěm, ale Tomáš Cejpek ani jeho spoluhráč neprostřelili ležícího Ondřeje Martínka!

06:34

Kolín se po zisku kotouče marně pokusil projít do útočného pásma, zatím sledujeme hodně opatrný hokej, šance se takřka vůbec nerodí.

06:02

Kozlové nepřešli přes zahuštěný střed hrací plochy. hrát mohou opět hráči v havlíčkobrodských barvách.

05:40

Lukáš křížek se probil do příznivé palebné pozice mezi kruhy, odkud bleskově vypálil. Jeho střela proletěla těsně vedle Martínkovy tyčky!

05:14

Teď už ukořistili kotouč svěřenci trenérského tandemu Václav Adam – Jaroslav Benc a hledají si cestu do rychlého protiútoku.

04:59

Až teď se to povedlo Radku Jelínkovi a jeho rána nebyla z pravého kruhu vůbec špatná. Proletěla jen kousek nad horní Kekulovou tyčkou.

04:37

Kolín se zabydlel na dostřel brankáře Kekuly, ale zatím ho přes dobře napadající protihráče nedokázal nijak ohrozit.

04:15

Domácí získali puk a pokusili se s ním projít do soupeřova území, ale bez úspěchu. Kozlové velmi dobře zahustili střední pásmo a nikoho přes něj nepustili.

03:55

Po delším souboji u mantinelu v blízkosti střídaček kotouč opustil hrací plochu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

03:38

A probili se ke střele, když to z mezikruží zkusil příklepem Antonín Kadlec. Havlíčkobrodský obránce ale jeho střelu tečoval jen do ochranné sítě.

03:14

Teď už ale mají kotouč na svých holích hosté a hledají si cestu do útočného pásma.

02:54

Kotouč se teď zdržuje hlavně v neutrální zóně. Havlíčkův Brod je zatím aktivnější a drží kotouč častěji ve své moci. Kolínská obrana je zatím pozorná.

02:28

Parta z Kotliny se snažila vrátit do ofenzivního postavení, jenže rozhodčí píská do píšťalky a přerušuje hru. Buly proběhne ve středním pásmu, blíže modré čáře hostů.

02:07

Středočeši už vyhnali svého soka z Vysočiny ke středovému kruhu.

01:40

Domácí drželi útočné pásmo a nepouštěli soupeře od řeky Labe z pevného objetí. Na modré čáře napřáhl Marek Bancíř, ale kotouč doplachtil jen do výstroje gólmana Martínka.

01:18

Rebelové pokračují v útočné aktivitě, brankáře Martínek si poradil s ranou z prostoru pravého kruhu, jíž chytil u první tyče.

01:03

Obrovská šance Rebelů zůstala nevyužita! V samostatném úniku se ocitl kapitán Tomáš Cejpek, ale nesešteloval si dobře mířidilka a zblízka minul bránu!

00:45

Kolín drží puk v útočném pásmu, ale marně se snaží přejít do předbrankového prostoru, který parta z Kotliny hlídá velmi ostražitě.

00:20

Havlíčkův Brod získal kotouč do své moci a hned se s ním vrhl kupředu. Jeho útočná akce končí u brankáře Ondřeje Martínka, který si vyjel proti puku z brankoviště.

00:10

Kolín vlétl do útočného pásma jako utržený ze řetězu a ihned zkusil zakončit. Radek Jelínek našel z rohu pásma na modré čáře Davida Labutu, jehož střela byla mezi kruhy sražena vedle Kekulovy brány.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě se čeká na úpravu drobných technických potíží s ledem.
Úvodní sestavy:

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran – Křížek, Vlach, Hendrych – Pilný, Králíček, Veverka.

SC Kolín: O. Martínek (Kunášek) – Málek "C", Labuta, Sladký, Makovička, Kuběna, V. Suchý "A", Zdeněk – R. Jelínek, Hyšpler "A", Netušil, Kerda, Čureja, Kadlec, Pešek, Čtvrtečka, Řípa, Šurych, R. Martínek.

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
Čeká nás pořádně třaskavá bitva, vždyť se spolu utkají týmy, které skončily na čele skupiny Střed! Navíc mají naprosto vyrovnanou vzájemnou bilanci, Rebelové si od Labe přivezli všechny body za výhru 3:2, což se však povedlo i Kozlům.
Minulé vzájemné zápasy:

Kolín – Havlíčkův Brod 2:3
Havlíčkův Brod – Kolín 2:3
Kolín proplul základní částí rovněž ve velké pohodě, když obsadil druhou příčku s tříbodovým náskokem na třetí Třebíč.
Havlíčkův Brod postoupil do bojů o extraligu z prvního místa, když s velkým přehledem ovládl skupinu Střed. Mladí Rebelové utrpěli jen dvě porážky, a to v Třebíči (3:4sn) a doma s Kolínem (2:3).
Příjemný mikulášský podvečer! Srdečně vás ze zimního stadionu v Kotlině vítám u dalšího zápasu, v němž spolu poměří síly mládežnické týmy. Dnes budeme společně sledovat souboj starších dorostů HC Rebel Havlíčkův Brod a SC Kolín, který se odehraje v rámci 1. kola skupiny "O postup". Utkání začíná v 18:30.

HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Marimex Kolín

4:1

konec (1:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Michálek (Beran, Hrabaň), 31. Beran (Bancíř, Cejpek), 40. Kraučuk (Křížek), 59. Beran (Cejpek, Lacina) – 22. Kerda

HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý "A", Vacek, Lacina, Benák, Bancíř, Hrabaň, Kopic – Abbrent, J. Jelínek "A", Kraučuk – Michálek, Cejpek "C", Beran – Křížek, Vlach, Hendrych – Pilný, Králíček, Veverka.

SC Marimex Kolín: O. Martínek (Kunášek) – Málek "C", Labuta, Sladký, Makovička, Kuběna, V. Suchý "A", Zdeněk – R. Jelínek, Hyšpler "A", Netušil, Kerda, Čureja, Kadlec, Pešek, Čtvrtečka, Řípa, Šurych, R. Martínek.

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

Průběh zápasu
1. třetina
10:42
Po 1. třetině
2. třetina
21:39
30:26
39:59
Po 2. třetině
3. třetina
52:30
58:55
Konec