Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference k ČEZ Jizerská 50

konec

03.12.2014, 10:10 • Ondřej Jícha (@OndraJicha)

Tímto je tisková konference oficiálně ukončena a nyní přijdou na řadu individuální rozhovory. Ode mne je to pro Vás z Aquapalace všechnou a touto cestou se s Vámi loučím a přije Vám hezký zbytek středečního dne. (10:56:17)
Závod Knapková (běžkarský trenažer) vs. Řezáč (veslařský trenažer) vyhrál nakonec Stanislav Řezáč, který ujel 422 metrů, zatímco Mirka Knapková "pouze" 277 metrů.
Nyní následuje závod na trenažeru mezi Stanislavem Řezáčem a Mirkou Knapkovou.
Poděkování nyní patří partnerům jako je ČEZ, Intersport, a Wolskvagen poprosím o tolerování plného názvu letošního závodu, kterým je ČEZ Jizerská 50. Děkujeme za pochopení.
Otázka na Doušu: "Jak funguje spolupráce s francouzskou společností a ČT?".

Douša: "Především musím poděkovat České televizi za její přenosy. Veřejnoprávní televize má velkou zásluhou na propagaci Jizerské 50,".
Otázka na Doušu: Máme informaci, že se 50 pojede za každého počásí, jak se s tím hodláte vypořádat v případě negativních příznivých podmínek? "Především doufáme, že sníh bude a termín přesunu není moc vhodný, protože bychom nabourali program ostatních závodů i členů jako jsou například jarní prázdniny pro rodiny,".
Douša: "Tour začíná 30. úprosince 2014 závodem ve tmě s čelovkami a bude končit 1. března 2015. Závodníci se nemusí zúčastnit všech závodů. K jejich započítání postačí se zúčastnit pouze 4 ze 6 závodů,".
Douša: "Doufáme, že následující 8. ročník SKi tour proběhne v plném rozsahu. Pokud se podaří odstartovat všechny závody, tak budeme atakovat hranici 10 000 zúčastněných, což by se nepodařilo nikomu na světěi včeteně takové zamě jako Je Rusko,".
Koukal: "J8 pouze doufám, že bude sníh. Přece jenom, když dostanu startovní číslo, tak mám tendence být dravý a závodivý. Zatím jsou cíle se dostat do takováho stavu, abych byl vůbec shcopný 50 absolvovat,".
Koukal: "J8 pouze doufám, že bude sníh. Přece jenom, když dostanu startovní číslo, tak mám tendence být dravý a závodivý. Zatím jsou cíle se dostat do takováho stavu, abych byl vůbec shcopný 50 absolvovat,".
Nyní dorazil na tiskovou konferenci i poslední člen Martin Koukal.
Bauer: "Očekávám, že velké množství závodníků ze Světového poháru se objeví na závodech Ski Classics v průběhu sezony,".
Bauer: "Jsem závodník a chtěl bych obhájit umístění z roku 2013 tedy 2. místo, ale sám vím, že to bude náročnější, jako to bývá všude v profesionálním sportu,".
Nyní přichází spojení telefonicky s Lukášem Bauerem.
Tománek: "Očekávat časy je strašně složité, protože je důležité, jaký bude sníh. Jestliže napadne čerstvý sníh, tak na sledge je to o to náročnější, že nemohu využít celé soupeže. Reálný čas je okolo 4 – 5 hodin.
Tománek: "Těším se určitě hodně. Cítím, že je zde možnost ukázat, že i zde existuje lyžování pro handicapované. Doufám, že se letos počasí umoudří a vš půjde polde plánu,".
Knapková: "Občas jsem závodila na Bedřichovce 30, ale pro letošní rok jsem zvolila Jizerskou 50. Během zimy používámé lyžování ke zlepšení vytrvalosti do letní sezony.
Řezáč: "Příprava je letos individuální. Letos je to poprvé, co jsem zvednul tréninky ve vyšší nadmořské výšce,".
Řezáč: "Jizerská 50 je dost těžky závod. Budu se snažit neudělat ostudu. Byl bych rád do 6. místa, i když do třetího by bylo lepší. Tyto závody jsou každým rokem profesionálnější.

Tisková konference k ČEZ Jizerská 50

konec