Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Liverpool FC

1:3

konec (1:1)

02.12.2014, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.9 3.5 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+6

Asi poslední šance domácích! Z pravé strany centroval Albrighton a do vzduchu se zavěsil Ulloa. Mignolet jeho hlavičku lapil.

90+5

Ještě taktické střídání, které si připravil hostující manažer Rodgers. Dejan Lovren nahrazuje Raheema Sterlinga.

Jordan HENDERSON - 1:3

83

Liverpool právě vstřelil branku!
Myslím, že je rozhodnuto! Rychlý protiútok Liverpoolu vyvrcholil přihrávkou na Sterlinga, kterou ve skluzu zablokoval jeden z domácích zadáků tak nešťastně, že míč srazil přímo na Schmeichela, který ho neudržel v rukavicích. Volný míč doběhl Sterling a patičkou ho elegantně poslal před odkrytou bránu, kde JORDAN HENDERSON už nemohl neskórovat.

81

Klidně mohlo být srovnáno! Centr z pravé strany propustil Johnson na Mahreze, který tím byl ale zřejmě překvapen, míč si předkopl moc daleko a dal šanci Mignoletovi, aby ho sebral.

80

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Paul Konchesky, přichází Marc Albrighton.

75

Žlutou kartu dostává Jeff Schlupp (Leicester City).

74

Riyiad Mahrez hezky pronikl po pravé straně až do vápna a z úhlu zkusil vše propálit. Mignolet jeho ránu vyrazil, ale v šestnáctce se ještě dostal k míči Cambiasso, jehož možná gólová střela trefila jednoho ze spoluhráčů, od kterého se balón odrazil do zámezí. To byla velká šance Foxes!

73

Steven Gerrard se řítil proti Schmeichelovi, šel do kličky a byl domácím brankářem sražen. Penalta se však k údivu kapitána Liverpoolu nepíská!

70

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Joe Allen.

65

Teď zase Steven Gerrard zastavil brejk soupeře faulem. Zezadu strčil do Jamese, ale jelikož za ním ještě bylo několik jeho spoluhráčů, dostal pouze žlutý kartónek.

63

Další rána pro domácí! Wes Morgan na pozici posledního stáhl Rickieho Lamberta, který by jinak postupoval sám na bránu a tady nemohlo následovat nic jiného, než červená karta pro domácího kapitána. Foxes budou dohrávat zápas v deseti.

Steven GERRARD - 1:2

54

Liverpool právě vstřelil branku!
Takhle pálí kapitán! Sterling z levé strany nahrával míč před bránu. Tam byl sice stoper Morgan, ale ten balón odvrátil jen ke STEVENOVI GERRARDOVI, který ho nekompromisně napálil za záda Schmeichela! Gerrard svůj gól oslavil sklouznutím na kolenou před sektorem fanoušků Reds.

46

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Javier Manquillo, přichází Alberto Moreno.

38

Adam Lallana (Liverpool FC) zajel skluzem do nohou Vardyho a stává se prvním hráčem, který dnes viděl žlutou kartu.

Adam LALLANA - 1:1

26

Liverpool právě vstřelil branku!
Hosté rychle vyrovnávají! Standardku Gerrarda domácí sice odvrátili, ale míč se do jejich šestnáctky vrátil a Rickie Lambert ho hlavou sklepl na ADAMA LALLANU, který se z rohu pokutového území trefil k bližší tyči. Schmeichel na jeho ránu nedosáhl.

Simon MIGNOLET (vlastní) - 1:0

21

Leicester právě vstřelil branku!
Mignolet nejprve skvěle zasáhl, když vychytal Vardyho, který se na něho řítil sám. Odražený míč však sebral u brankové čáry Leonardo Ulloa, vyběhl si s ním zpět do střeleckého úhlu a tentokrát si SIMON MIGNOLET vybral pořádnou porci smůly, když se balón od tyče odrazil do jeho zad a od nich do brány. Gól připsán hostujícímu gólmanovi jako vlastní.

20

Obrovská chyba Simona Mignoleta, který míč doslova nalil Cambiassovi! Zkušený argentinský záložník však tuto minelu nepotrestal a ze 30 metrů prázdnou bránu Liverpoolu netrefil!

16

Tohle bylo pro Liverpool hodně nadějné! Lambert posílal přihrávku do šestnáctky na volného Sterlinga. Ten už byl sám před Schmeichelem, ale domácí gólman mu pokus o kličku kopačkou vypíchl!

Leicester City – Liverpool FC

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Mignolet (vla.) – 26. Lallana, 54. Gerrard, 83. Henderson (Sterling)

Karty:   75. Schlupp (LEC) – 38. Lallana (LIV), 65. Gerrard (LIV)   63. Morgan (LEC)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 10:3.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan (C), Wasilewski, Konchesky (80. Albrighton) – Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp – Ulloa, Vardy.
Náhradníci: Hamer – Drinkwater, King, Albrighton, Moore, Knockaert, Wood.

Liverpool FC: Mignolet – Manquillo (46. A. Moreno), K. Touré, Škrtel, Johnson – Henderson, Gerrard (C), Lucas Leiva – Sterling (90+5. Lovren), Lambert, Lallana (70. Allen).
Náhradníci: Jones – Lovren, Coutinho, A. Moreno, Can, Allen, Marković.

Rozhodčí: L. Mason – S. Bennett, A. Halliday