Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Leicester City – Liverpool FC

1:3

konec (1:1)

02.12.2014, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 3.9 3.5 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jordan HENDERSON - 1:3

83

Liverpool právě vstřelil branku!
Myslím, že je rozhodnuto! Rychlý protiútok Liverpoolu vyvrcholil přihrávkou na Sterlinga, kterou ve skluzu zablokoval jeden z domácích zadáků tak nešťastně, že míč srazil přímo na Schmeichela, který ho neudržel v rukavicích. Volný míč doběhl Sterling a patičkou ho elegantně poslal před odkrytou bránu, kde JORDAN HENDERSON už nemohl neskórovat.

Steven GERRARD - 1:2

54

Liverpool právě vstřelil branku!
Takhle pálí kapitán! Sterling z levé strany nahrával míč před bránu. Tam byl sice stoper Morgan, ale ten balón odvrátil jen ke STEVENOVI GERRARDOVI, který ho nekompromisně napálil za záda Schmeichela! Gerrard svůj gól oslavil sklouznutím na kolenou před sektorem fanoušků Reds.

Adam LALLANA - 1:1

26

Liverpool právě vstřelil branku!
Hosté rychle vyrovnávají! Standardku Gerrarda domácí sice odvrátili, ale míč se do jejich šestnáctky vrátil a Rickie Lambert ho hlavou sklepl na ADAMA LALLANU, který se z rohu pokutového území trefil k bližší tyči. Schmeichel na jeho ránu nedosáhl.

Simon MIGNOLET (vlastní) - 1:0

21

Leicester právě vstřelil branku!
Mignolet nejprve skvěle zasáhl, když vychytal Vardyho, který se na něho řítil sám. Odražený míč však sebral u brankové čáry Leonardo Ulloa, vyběhl si s ním zpět do střeleckého úhlu a tentokrát si SIMON MIGNOLET vybral pořádnou porci smůly, když se balón od tyče odrazil do jeho zad a od nich do brány. Gól připsán hostujícímu gólmanovi jako vlastní.

Leicester City – Liverpool FC

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Mignolet (vla.) – 26. Lallana, 54. Gerrard, 83. Henderson (Sterling)

Karty:   75. Schlupp (LEC) – 38. Lallana (LIV), 65. Gerrard (LIV)   63. Morgan (LEC)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 10:3.

Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan (C), Wasilewski, Konchesky (80. Albrighton) – Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp – Ulloa, Vardy.
Náhradníci: Hamer – Drinkwater, King, Albrighton, Moore, Knockaert, Wood.

Liverpool FC: Mignolet – Manquillo (46. A. Moreno), K. Touré, Škrtel, Johnson – Henderson, Gerrard (C), Lucas Leiva – Sterling (90+5. Lovren), Lambert, Lallana (70. Allen).
Náhradníci: Jones – Lovren, Coutinho, A. Moreno, Can, Allen, Marković.

Rozhodčí: L. Mason – S. Bennett, A. Halliday