Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Schalke 04 – Chelsea FC

0:5

konec (0:3)

25.11.2014, 20:45 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Martin Doležal

Tipsport: 4.75 3.8 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

78

Posledního střídání využívá anglický tým. Odstupuje Fabregas, který odehrál výborné utkání. Na trávníku jej vystřídá Schurrle.

RAMIRES - 0:5

77

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak tohle už je debakl! Minutu na to přidávají hosté nelichotivého bůra. Drogba odcentroval ze strany velkého vápna na vzdálenější tyč přímo na hlavičku RAMIRESE, který se v bezprostřední blízkosti Fährmanna nemýlil a nelítostně poslal míč k bližší tyči.

Didier DROGBA - 0:4

76

Chelsea právě vstřelila branku!
Fabregas vyprodukoval fantastický centr ze své poloviny. Za obranu domácích vyslal tak své dva spoluhráče, které obrana Schalke nechala proniknout až do pokutového území. Willian nezazmatkoval, zvolil přihrávku na osamoceného DIDIERA DROGBU, a ten s přehledem usměrnil míč za brankovou čáru.

74

Pro dnešek dohrál Oscar. Ve zbylé části zápasu ho nahradí Ramires.

66

Vzápětí mění hráče také hostující tým. Hřiště opouští Diego Costa. Místo něj si zahraje Drogba.

64

Přichází střídání na straně Schalke. Zahraje si Meyer, jenž nahradí právě odstupujícího Boatenga.

60

Willian kolmým pasem vybídl ke skórování zcela osamoceného Matiče, který byl ve skvěle pozici, avšak ranou z voleje nedokázal branku trefit.

56

Učido se propasíroval podél postranní čáry až k rohovému praporku, kde následně centroval. K zakončení se dostal Huntelaar, avšak rána domácího útočníka byla zablokována.

48

Costa si ze strany nabíhal do pokutového území. Už už to vypadalo, že se dostane ke střele, a v poslední chvíli zasáhl Sanata, který výborným zákrokem odkopl útočníkovi míč od nohy.

46

Do druhé části již nenastoupí Kirchhoff. Nahardí ho Clemens.

Jan KIRCHHOFF - 0:3

44

Chelsea právě vstřelila branku!
Předchozí šance hosty mrzet nemusí, protože vzápěti přišel další roh anglického týmu a je z toho další gól! Po centru do vápna se výstavním vlastňákem prezentoval JAN KIRCHHOFF. Ten se pokoušel nebezpečný pas odvrátit hlavou, avšak místo toho usměrnil míč za záda bezmocného brankaře.

Šance Oscara

42

Elegantním dloubáčkem vybídl Fabregas ke skórování Oscara. Ten pálil z pokutového území z první, ale domácí muž v rukavicích dokázal proti jeho zakončení zasáhnout a vyrazit balón na roh.

40

Další dobrá příležitost Chelsea! Costa běžel sám proti Fährmannovi. Toho obehrál a poté mohl pálit do prázdné branky, jenže hostující útočník nešťastně upadl a následně už se ke střele nedostal.

WILLIAN - 0:2

30

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak tenhle gól si domácí gólman za ramáček rozhodně nedá. WILLIAN využil volného prostoru. Naběhl si blíže k vápnu a vyprodukoval přízemní střelu. Ta nebyla nikterak nebezpečná ani prudká, ale pro překvapení všech ho Fährmann nedokázal zneškodnit a míč domácímu brankaři prošel pod tělem.

18

Přichází první žlutá karta. Tu dostává Höger, který podkol unikajícího Williana.

John TERRY - 0:1

2

Chelsea právě vstřelila branku!
A z rohového kopu jdou hosté do vedení! Fabregas si vzal na starost míč, který následně odcentroval na střed šestnáctky, kde se jako první zorientoval JOHN TERRY, který hlavičkou usměrnil balón do volného prostoru k levé straně domácí svatyně.

2

Costa obdržel výbornou přihrávku do běhu. V pokutovém území zvolil přízemní střelu, ale Fährmann si s ní dokázal poradit. Následovat bude roh.

FC Schalke 04 – Chelsea FC

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 2. Terry (Fàbregas), 30. Willian (E. Hazard), 44. Kirchhoff (Fàbregas C.) (vla.), 76. Drogba (Willian), 77. Ramires (Drogba)

Karty:   18. Höger (SCH)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:2.

FC Schalke 04: Fährmann – Učida, Höwedes (C), Santana, Aogo – Neustädter, Kirchhoff (46. Clemens) – Höger, K-P. Boateng (64. Meyer), Choupo-Moting – Huntelaar.
Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Fuchs, Meyer, Clemens, Sané, Barnetta.

Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Terry (C), Cahill, Azpilicueta – Fàbregas (78. Schürrle), Matić, Oscar (74. Ramires) – Willian, E. Hazard – D. Costa (66. Drogba).
Náhradníci: Čech – Luís, K. Zouma, Ramires, Mikel, Schürrle, Drogba.

Rozhodčí: Eriksson – Klasenius, Wärnmark