Menu

Fotbal

Liga mistrů

FC Schalke 04 – Chelsea FC

0:5

konec (0:3)

25.11.2014, 20:45 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Martin Doležal

Tipsport: 4.75 3.8 1.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

RAMIRES - 0:5

77

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak tohle už je debakl! Minutu na to přidávají hosté nelichotivého bůra. Drogba odcentroval ze strany velkého vápna na vzdálenější tyč přímo na hlavičku RAMIRESE, který se v bezprostřední blízkosti Fährmanna nemýlil a nelítostně poslal míč k bližší tyči.

Didier DROGBA - 0:4

76

Chelsea právě vstřelila branku!
Fabregas vyprodukoval fantastický centr ze své poloviny. Za obranu domácích vyslal tak své dva spoluhráče, které obrana Schalke nechala proniknout až do pokutového území. Willian nezazmatkoval, zvolil přihrávku na osamoceného DIDIERA DROGBU, a ten s přehledem usměrnil míč za brankovou čáru.

Jan KIRCHHOFF - 0:3

44

Chelsea právě vstřelila branku!
Předchozí šance hosty mrzet nemusí, protože vzápěti přišel další roh anglického týmu a je z toho další gól! Po centru do vápna se výstavním vlastňákem prezentoval JAN KIRCHHOFF. Ten se pokoušel nebezpečný pas odvrátit hlavou, avšak místo toho usměrnil míč za záda bezmocného brankaře.

WILLIAN - 0:2

30

Chelsea právě vstřelila branku!
Tak tenhle gól si domácí gólman za ramáček rozhodně nedá. WILLIAN využil volného prostoru. Naběhl si blíže k vápnu a vyprodukoval přízemní střelu. Ta nebyla nikterak nebezpečná ani prudká, ale pro překvapení všech ho Fährmann nedokázal zneškodnit a míč domácímu brankaři prošel pod tělem.

John TERRY - 0:1

2

Chelsea právě vstřelila branku!
A z rohového kopu jdou hosté do vedení! Fabregas si vzal na starost míč, který následně odcentroval na střed šestnáctky, kde se jako první zorientoval JOHN TERRY, který hlavičkou usměrnil balón do volného prostoru k levé straně domácí svatyně.

FC Schalke 04 – Chelsea FC

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 2. Terry (Fàbregas), 30. Willian (E. Hazard), 44. Kirchhoff (Fàbregas C.) (vla.), 76. Drogba (Willian), 77. Ramires (Drogba)

Karty:   18. Höger (SCH)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:2.

FC Schalke 04: Fährmann – Učida, Höwedes (C), Santana, Aogo – Neustädter, Kirchhoff (46. Clemens) – Höger, K-P. Boateng (64. Meyer), Choupo-Moting – Huntelaar.
Náhradníci: Wetklo – Friedrich, Fuchs, Meyer, Clemens, Sané, Barnetta.

Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Terry (C), Cahill, Azpilicueta – Fàbregas (78. Schürrle), Matić, Oscar (74. Ramires) – Willian, E. Hazard – D. Costa (66. Drogba).
Náhradníci: Čech – Luís, K. Zouma, Ramires, Mikel, Schürrle, Drogba.

Rozhodčí: Eriksson – Klasenius, Wärnmark