Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC´ 05 Banská Bystrica

2:3

po s.n. (0:1) (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)

23.11.2014, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.95 4.3 2.73 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

KAFKA - 2:3

V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC 05 Banská Bystrica.
O víťazstve hostí rozhodol jediným premeneným nájazdom PETR KAFKA.

59:56

Gól platí a tento zápas pôjde určite do predĺženia!

PALOČKO - 2:2

59:56

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti dokázali skórovať v závere dnešného stretnutia! Štefan Fabian strieľal tvrdo z ľavého kruhu a dokázal prestreliť brankára Wiikmana! Pred bránou stálo viacero hráčov, no zo spomalených záberov z kamery bolo vidieť, že nikto z útočiacich hráčov sa v bránkovisku nenachádzal a Fabianovu strelu tečoval úspešne MATÚŠ PALOČKO.
Asistencia: Štefan Fabian.

59:01

Kostúr odchádza z brány, Poprad hrá v šestici!

57:03

Dobrú šancu mal teraz Patrick White, ktorému ideálne na dolnú časť ľavého kruhu prihral Hudáček a White následne pokračoval otočkou do zakončenia, no Kostúr dokázal s istotou zasiahnuť svojimi betónmi!

56:15

Matúš Paločko teraz predviedol šikovnú akciu cez stred ihriska, prihral na ľavý kruh Samuelovi Takáčovi, no ten švihom namieril len priamo do výstroje brankára Wiikmana!

55:48

Sýkora teraz nakorčuľoval po pravom krídle, strieľal z dolnej časti pravého kruhu, Wiikman vyrážal ku opačnej žrdi, kde bol Hvila, no centimetre pred ním dokázal odstreliť puk preč obranca Jaborník!

52:22

Presilová hra pre Poprad. Mislav Rosandič odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie.

43:44

Popradský druhý útok aj naďalej robil problémy súperovi, teraz z medzikružia strieľal nebezpečne Arne Kroták, no mieril iba tesne mimo ľavej žrde!

40:33

Nebezpečnú akciu pripravil Hudáček, ktorý zabrzdil prudko na dolnej časti ľavého kruhu a potom pred bránkoviskom našiel Petra Kafku, no ten mieril iba vedľa brány!

35:44

Obrovskú šancu prepálil Lukáš Paukovček, ktorý sa po pravom krídle vysunul do brejku, strieľal z kruhu, následne ešte šiel dorážať svoje zakončenie, no neuspel ani na druhýkrát!

32:27

Poprad si zahrá presilovú hru. Na dve minúty za hákovanie odchádza Mário Róth.

T. SÝKORA - 1:2

27:45

Poprad dal gól!
Pri hre štyroch proti štyrom sa napokon podarilo domácim hokejistom vyrovnať! Štefan Fabian potiahol akciu z obrannej modrej čiary, v strednom pásme nakrátko prihral TOMÁŠOVI SÝKOROVI, ktorý si to namieril po ľavom kruhu až tesne ku bráne a odtiaľ nekompromisnou strelou prekonal Wiikmana!
Asistencia: Štefan Fabian.

26:45

Ľuboš Bartečko teraz dokázal v obrannom pásme telom zlikvidovať Tomáša Ziga, no následne ako keby pri tomto náraze on utrpel zranenie. Zvíjal sa na ľade, podľa jeho výrazu tváre to nebolo nič príjemné, no za pomoci lekára tímu a Boltuna odchádza bezpečne na striedačku. Vyzerá to na zranené koleno.

26:10

Obojstranné vylúčenie. Lukáš Hvila a Libor Hudáček dostávajú po dve minúty za seknutie.

22:21

Presilová hra pre Banskú Bystricu! Ľubomír Dinda dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.

HUDÁČEK - 0:2

20:38

Banská Bystrica dala gól!
Hostia zvyšujú svoje vedenie a dostávajú sa od Popradu na rozdiel dvoch gólov! Na ľavom krídle získal puk po Hudecovej prihrávke LIBOR HUDÁČEK, ktorý pokračoval na ľavý kruh, uvoľnil sa cez Kurali a skvelo trafil priestor pri pravej žrdi!
Asistencie: Michal Hudec, Max Nicastro.

19:57

Ešte v závere tretiny mal veľkú šancu Sýkora, ktorý využil zaváhanie banskobystrických hokejistov v obrannom pásme, zblokoval prihrávku a rýchlo sa snažil z otočky strieľal, no z medzikružia mieril nepresne nad bránu!

16:54

Suchý vybojoval puk pri mantineli na modrej čiare, posunul ho krížom na Bartečka ku pravému kruhu, ktorý okamžite dával pred bránkovisko, kde bol Sýkora, no blafákom neprekonal Wiikmana!

16:37

Popradskí hokejisti si znovu zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu odchádza Colby Cohen, ktorý dostáva dve plus desať minút za napadnutie zozadu.

13:56

Do veľkej šance sa dostal Samuel Takáč, keď nabral rýchlosť po pravej strane a následne strieľal z pravého kruhu, no namieril to len do Wiikmana, ktorý aj so šťastím vyrazil do rohu klziska!

12:19

Poprad si zahrá presilovku, prvú v tomto zápase. Na dve minúty za hákovanie odchádza Petr Kafka.

12:08

Hudáček teraz pripravil perfektnú šancu pre Petra Kafku, ktorému posunul puk spoza brány pred bránkovisko, no český útočník v službách Banskej Bystrice mieril len do tela gólmana Kostúra.

KUDRNA - 0:1

05:05

Banská Bystrica dala gól!
Banskobystrickí hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Milan Kytnár potiahol akciu svojho tímu po pravej strane, z pravého kruhu našiel vyššie v medzikruží ANDREJA KUDRNU, ktorý z prvej vypálil do ľavého horného rohu, čím nedal šancu gólmanovi Kostúrovi!
Asistencia: Milan Kytnár a Mislav Rosandič.

03:28

Tomáš Sýkora mohol v týchto chvíľach potrestať zaváhanie Petra Kafku, ktorý si to spoza brány namieril rovno popred bránu, stratil tam puk a ku strele sa dostal Sýkora, no mieril len do pozorného gólmana Wiikmana!

02:46

Štvrtá popradská formácia teraz narobila problémy hosťom, keď Marek Nagy perfektne spoza brány našiel pred bránkoviskom Petra Gápu, no ten zakončoval len do tela gólmana Wiikmana!

HK Poprad – HC´ 05 Banská Bystrica

2:3

po s.n. (0:1) (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. T. Sýkora (Fabian), 60. Paločko (Fabian) – 6. Kudrna (Kytnár, M. Rosandič), 21. Hudáček (M. Hudec, Nicastro), rozh. náj. Kafka

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Patrick White (BBY)
0:0   Arne Kroták (POP)
2. série:
0:0   Libor Hudáček (BBY)
0:0   Matúš Paločko (POP)
3. série:
0:1   Petr Kafka (BBY)
0:1   Tomáš Sýkora (POP)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Dinda – Bartečko ("A"), Boltun, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, M. Nagy

HC´ 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – M. Rosandič, Nicastro – Bambúch ("A"), Jaborník – Biro, Cohen – Čížek, Bendík – M. Hudec ("C"), White, Hudáček – Handlovský ("A"), Preisinger, Kafka – Kudrna, Kytnár, Lamper – Róth, Zigo, Kadura

Rozhodčí: Baluška, Jura – Orolin, Tvrdoň

Diváci: 1498

Průběh zápasu
1. třetina
05:05
12:19
16:37
Po 1. třetině
2. třetina
20:38
22:21
26:10
27:45
32:27
Po 2. třetině
3. třetina
52:22
59:56
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.