Menu

Fotbal

Evropská liga

Legia Varšava – Metalist Charkov

2:1

konec (1:1)

06.11.2014, 21:05 • Stadion Wojska Polskiego, Varšava • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.57 4.2 6.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Hosté naposledy střídají. Na hřiště přichází Homeňuk, který nahradil Torrese.

90+1

Rzeźniczak si dal daleko míč a poté takticky fauloval na půli hřiště, za což vidí žlutou kartu.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty!

86

Edmar nyní fauloval na půli, za což vidí žlutou kartu. Zákrok rozdmýchal emoce a na hřišti se strhla menší strkanice, po které vidí žlutou kartu i domácí Orlando Sá.

Ondrej DUDA - 2:1

84

Legia Varšava právě vstřelila branku!
Opět platí mnohokrát zmiňované pravidlo nedáš, dostaneš. Orlando Sá vyprodukoval mezi dvěmi obránci skvělou přihrávku na rozběhnutého ONDREJE DUDU, který tváří v tvář Dišljenkovićovi nezaváhal a dostává Legii do vedení.

83

Dva rohové kopy domácí odvrátili, ale další centr do vápna přistál na noze Kobia, který míč trefil z první a Kuciak musel opět na zem.

82

Po vhazování hosté krásně vykombinovali míč až k Edmarovi, který střílel z hranice velkého vápna a Kuciak vytáhl parádní zákrok. Následovat bude roh Metalistu.

80

Oba týmy střídají. Legia posílá na hřiště Kosecki, který nahrazuje Kucharczyka a za hosty jde na plac Edmar, jež vystřídal Krasnopjorova.

75

Domácí poprvé střídají. Marka Saganowskiho nahrazuje nejlepší střelec Legie, Orlando Sá.

75

Tak ke střele nakonec natáhl Cristian Villagra a míč opravdu těsně minul tyč domácí brány.

63

Další žlutá karta. Po faulu na Vrdoljaka ji vidí Denys Kulakov.

62

Je tady třetí žlutá karta utkání. Chaco Torres atakoval Vrdoljaka a sudí Shemeulevitch neváhá a napomíná hostujícího záložníka.

51

V 51. minutě dochází k prvnímu střídání zápasu. Nevýrazného Radčenka nahrazuje Kulakov.

49

Obrovskou šanci nyní spálil Saganowski! Útočník Legie hlavičkoval po výborné práci Ondreje Dudy, ale střelec první branky Legie mířil k tyči a přesně tam stál Dišljenković, který jeho hlavičku vyboxoval.

45+1

Michal Kucharczyk rozehrál bez pokynu píšťalkou a vidí zbytečnou žlutou kartu.

43

Kucharczyk se po ztrátě hostů dostal k centru, po kterém krásně střílel Broź, ale Dišljenković skvěle zasáhl a podržel svůj tým.

37

Trojice domácích nyní běžela do rozhozené obrany, Duda si nevedl míč na střelu, ale zakončení se mu příliš nepovedlo a míč končí vedle hostující brány.

34

Michal Kucharczyk dostal parádní balón od Broźe, ale Kucharczyk měl menší problémy se zpracováním a vracející se Torsiglieri mu v poslední chvíli ukopl míč, který sbírá hostující brankář.

Marek SAGANOWSKI - 1:1

29

Legia Varšava právě vstřelila branku!
A je vyrovnáno! Kucharczyk rozehrál roh pěkně na vzdálenější tyč, kde stál MAREK SAGANOWSKI a s trochou štěstí překonal hlavou Vladimira Dišljenkoviće.

Vasyl KOBIN - 0:1

22

Charkov právě vstřelil branku!
Tak nyní jsme byli svědky neskutečné branky a velké parády! Po rohovém kopu míč patou poslal Torsiglieri k VASYLU KOBINOVI, který vystřihl zády k brance neuvěřitelné nůžky a nedal šanci Kuciakovi v bráně Legie Varšava.

14

Hosté ztratili míč a Kucharczyk se řítil do rychlého brejku, který za cenu žluté karty zastavil Cristian Villagra.

11

První velká šance hostujícího celku! Jajá se přes tři obránce dostal až k zakončení, ale jeden z obránců ho před velkým vápnem rozhodil a útočník Metalistu nedokázal zamířit mezi tři tyče.

7

Hostující obrana hodně hoří. Jodłowiec se od půle dostal naposto bez problémů až k zakončení ze strany pokutového území, ale míč zhruba o metr a půl minul vzdálenější tyč brány Metalistu Charkov.

6

Michal Kucharczyk byl v první zajímavé šanci, ale Dišljenković včas vyběhl a zlikvidoval šanci domácího útočníka, který v tísni nedokázal dostatečně razantně zakončit.

Legia Varšava – Metalist Charkov

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 29. Saganowski (Kucharczyk), 84. Duda (Orlando Sá) – 22. Kobin (Torsiglieri)

Karty:   45+1. Kucharczyk (LEG), 86. Orlando Sá (LEG), 90+1. Rzeźniczak (LEG) – 14. Villagra (CHA), 62. Torres (CHA), 63. Kulakov (CHA), 86. Edmar (CHA)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:5.

Legia Varšava: Kuciak – Broź, Rzeźniczak, Astiz, Guilherme – Vrdoljak (C), Jodłowiec – Żyro, Duda, Kucharczyk (80. Kosecki) – Saganowski (75. Orlando Sá).
Náhradníci: Jałocha – Lewczuk, Szwoch, Pinto, Bielik, Kosecki, Orlando Sá.

Metalist Charkov: Dišljenković – Villagra, Berezovčuk (C), Torsiglieri, Kobin – Torres (90+2. Homeňuk), Krasnopjorov (80. Edmar) – Radčenko (51. Kulakov), Xavier, Rebenok – Jajá.
Náhradníci: Gorjainov – Pšenyčnych, Bolbat, Edmar, Kulakov, Tkačuk, Homeňuk.

Rozhodčí: Eitan Shemeulevitch – Dvir Shimon, Oren Borneshtain (vš. ISR)