Menu

Fotbal

Evropská liga

EA Guingamp – Dinamo Minsk

2:0

konec (1:0)

06.11.2014, 21:05 • Stade du Roudourou, Guingamp • Lukáš Konvičný (@LKonvicny)

Tipsport: 1.73 3.6 5.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Žlutou kartu obdržel střídající křídelník domácích Jérémy Pied.

Christophe MANDANNE - 2:0

86

Guingamp právě vstřelil branku!
Domácí se po krásné akci dostávají do dvougólového vedení! Autor první branky Beauvue vyslal výborný centr do šestnáctky, kde se nacházel CHRISTOPHE MANDANNE a ten přesným half-volejem k tyči překonal bezmocného Hutora.

83

K poslednímu, třetímu střídání dojde i na straně Guingampu. Ze hřiště odchází Dos Santos, kterého na trávníku nahradí Baca.

81

Mandanne trefil břevno! Přímý kop Yatabarého proletěl celou šestnáctkou až na nohu tohoto útočníka, který ve skluzu trefil pouze brankovou konstrukci. Brankáře Hutor si své tyče umístil výborně.

76

Minsk bude střídat i potřetí. Hrací plochu opustil dnes velice aktivní Udoji, jenž dokonce vybojoval penaltu a nahradí ho Adamovič.

74

Domácí budou střídat i podruhé. Ze hřiště odchází Diallo a přichází Pied.

70

A další žlutá karta, tentokrát na straně domácích. Diallo nebezpečně zajel do Udojiho a zaslouženě vidí kartu žluté barvy.

64

K prvnímu střídání sáhl i trenér domácího celku. Ze hřiště odchází Marveaux, jehož na hrací ploše nahradil Sankharé.

61

Molaš za nedovolený zákrok zezadu na Mandanneho vyfasoval žlutou kartu.

Mandanneho tvrdá střela

58

Málem se opět opakovalo rčení "nedáš, dostaneš". Guingamp se dostal do rychlého protiútoku, který po pěkné individuální akci zakončoval Mandanne, Hutor však předvedl skvělý zákrok a s pomocí tyče vyrazil míč na roh!

Neproměněná penalta

55

Zkušený střídající hráč Stasevič neproměnil pokutový kop! Lössl tipl správný směr záložníkovy střely a míč výborným zákrokem levou rukou vyrazil na roh!

Penaltový zákrok

54

Byla nařízena penalta! Udoji se ocitl v pokutovém území francouzského celku a zezadu byl zasažen Kerbratem. Rozhodčí Kuchin neváhal a odpískal pokutový kop.

46

Trenéru hostí chce dát svým svěřencům nový impuls do druhého poločasu a tím by mělo být dvojité střídání. Do hry přichází Stasevič, jenž v druhé půli nahradil nevýrazného Dja Djédjého a Figueredo, který vyměnil Voronkova.

Claudio BEAUVUE - 1:0

44

Guingamp právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají z ničeho nic do vedení! Dos Santos hledal v pokutovém území Dinama útočníka Mandanneho, ten byl však odzbrojen výborným skluzem hostujícího obránce. K odraženému míči se však dostal CLAUDIO BEAUVUE a střelou po zemi překonal Hutora. Guingamp tak vede 1:0.

23

Právě jsme byli svědky první žluté karty tohoto střetnutí. Brankář domácích Lössl našel výborným výkopem Beauvueho, jenž byl zezadu zfaulován pravým obráncem Dinama Veretilem, který tak oprávněně vidí žlutou kartu.

EA Guingamp – Dinamo Minsk

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Beauvue, 86. Mandanne (Beauvue)

Karty:   70. Diallo (GUG), 90. Pied (GUG) – 23. Veretilo (MNK), 61. Molaš (MNK)

Neproměněná penalta: 55. Stasevič (MNK), brankář Lössl zneškodnil

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:2.

EA Guingamp: Lössl – Sankoh, Kerbrat, Angoua, Dos Santos (83. Baca) – Diallo (74. Pied), Mathis (C), Marveaux (64. Sankharé) – Beauvue, Mandanne, S. Yatabaré.
Náhradníci: Guichard – Baca, Sorbon, Sankharé, Pied, Giresse, Alioui.

Dinamo Minsk: Hutor – Veretilo, Kancavy, Palicevič, Molaš (C) – Udoji (76. Adamović), Voronkov (46. Figueredo), Simović, Nikolić, Dja Djédjé (46. Stasevič) – Diomande.
Náhradníci: Ignatovič – Karpovič, Figueredo, Stasevič, Jarocki, Adamović, Rassadkin.

Rozhodčí: A. Kuchin – E. Belski, A. Hodin