Menu

Fotbal

Evropská liga

Panathinaikos FC – PSV Eindhoven

2:3

konec (2:1)

06.11.2014, 19:00 • Apostolos Nikolaidis, Atény (GRE) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.05 3.46 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Georginio WIJNALDUM - 2:3

78

PSV právě vstřelilo branku!
GEORGINIO WIJNALDUM paralyzuje fanoušky Panathinaikosu a posílá PSV Eindhoven poprvé v zápase do vedení!! Jetro Willems rozehrál rohový kop na přední tyč, kam si skvěle naběhl Georginio Wijnaldum a přesnou hlavičkou uklidil míč ke vzdálenější pravé tyči.

Luuk de Jong - 2:2

65

PSV právě vstřelilo branku!
LUUK DE JONG vyrovnává na 2:2 a PSV Eindhoven podruhé v zápase smazává jednobrankový náskok Panathinaikosu!! Jetro Willems našel uvnitř šestnáctky parádní přízemní přihrávkou z levého křídla Luuka de Jonga, který měl dostatek času na to, aby si míč zpracoval a poté ho pravačkou poslal mezi nohama padajícího Luka Steeleho do brány.

Mladen PETRIC - 2:1

43

Panathinaikos právě vstřelil branku!
MLADEN PETRIČ vrací Panathinaikosu ztracené vedení!! Nikolaos Karelis sklepl hlavou míč na nabíhajícího Mladena Petriče, který na hranici šestnáctky pohotově vypálil a jeho následná přízemní střela zapadla přesně k pravé tyči.

Memphis DEPAY - 1:1

27

PSV právě vstřelilo branku!
MEMPHIS DEPAY vyrovnává po krásné kombinační akci na 1:1!! Georginio Wijnaldum procedil míč do šestnáctky milimetrově přesnou přihrávkou na nabíhajícího Memphise Depaye, který pravačkou zamířil přízemní střelou přesně ke vzdálenější pravé tyči.

Abdul AJAGUN - 1:0

11

Panathinaikos právě vstřelil branku!
ABDUL AJAGUN rozvášnil stadion Apostolose Nikolaidise a posílá Panathinaikos do vedení!! David Mendes poslal před bránu z pravého křídla střílený centr, na který si na vzdálenější tyči naběhl Abdul Ajagun a z úhlu ho uklidil za záda bezmocného Jeroena Zoeta.

Panathinaikos FC – PSV Eindhoven

2:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 11. Ajagun (Mendes), 43. Petric (Karelis) – 27. Depay (Wijnaldum), 65. de Jong (Willems), 78. Wijnaldum (Willems)

Karty:   22. Lagos (PAN), 36. Zeca (PAN), 56. Petric (PAN), 58. Pranjić (PAN), 80. Berg (PAN) – 18. Guardado (PSV)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:4.

Panathinaikos FC: Steele – Nano, Schildenfeld, Mendes, Triantafyllopoulos – Pranjić, Lagos (44. Donis), Zeca (C) – Karelis, Ajagun (72. Bouy) – Petric (64. Berg).
Náhradníci: Kotsolis – Bourbos, Klonaridis, Bajrami, Donis, Bouy, Berg.

PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Rekik, Isimat-Mirin, Willems (90+2. Hendrix) – Narsingh (90+7. Jozefzoon), Wijnaldum (C), Guardado, Maher, Depay – de Jong.
Náhradníci: Pasveer – Brenet, Koch, Hendrix, Ritzmaier, Jozefzoon, Locadia.

Rozhodčí: Marijo Strahonja. Asistenti: Siniša Premužaj, Igor Krmar. Čtvrtý rozhodčí: Ivica Modrić. Brankoví rozhodčí: Ante Vučemilović, Fran Jović (všichni CRO)