Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Dukla Jihlava – HC Oceláři Třinec

0:4

konec (0:1, 0:1, 0:2)

01.11.2014, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 4.1 4.5 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54:42

Tomáš Střecha (JIH) dostává dvě minuty za faul kolenem.

Na vyloučení: 3-2.

53:49

Třinec právě vstřelil branku!
Pisarikovu střelu ještě stihl Dominik Svoboda vyrazit před sebe, i když toho tedy příliš neviděl. Kotouč se odrazil na hokejku ONDŘEJE KOVARČÍKA, který puk dorazil do odkryté levé části branky. Asistence: Alex Pisarik.

52:56

Nyní si myslím, že rozhodčí Homola hodně sporně vyloučil Filipa Dundáčka, který dostává dva osobní tresty (10 min. a do konce utkání) za nesportovní chování a na ledě se tak již neobjeví. HC Dukla JIhlava poté dostává dvouminutový trest za hráčskou lavici, trenér Petr Svoboda nepustil své hráče na led a prvně si k sobě přivolal Martina Homolu. Následoval již zmiňovaný trest, který si odpyká Filip Nováček.

Na vyloučení: 2-2.

50:29

Marek Růžička zblízka přestřeluje horní tyčku Dominika Svobody.

48:58

Jihlava je viditelně dole. Michal Kovarčík se i přes tři hráče dostal před Dominika Svobodu a zakončil, jenže v rozhodujícím momentu byl faulován Simonem Beranem (JIH), takže následuje první přesilovka hostí.

Na vyloučení: 1-2.

46:42

Když už si Anděl vybruslí před branku a dostane se k zakončení, které by mohlo odčarovat jihlavskou nulu, ztečuje jeho střelu obrana Třince do ochranné sítě.

45:14

Dukle dnes není přáno. Střechova střela z levého kruhu vypadla Miroslavu Svobodovi z výstroje a nakonec skončila na horní sítce.

41:48

Třinec právě vstřelil branku!
Myslím si, že je rozhodnuto. Dukle nevyšel útok, Michal Kovarčík našel na útočné modré VÍTA CHRISTOVA, který si zpracoval kotouč a ač byl faulován, poslal kotouč mezi nohy Dominika Svobody. Asistence: Michal Kovarčík.

39:05

Třinec právě vstřelil branku!
Hosté byli v útočném pásmu před brankou Dukly znovu aktivnější. Zdá se mi, že v hlavách hráčů Jihlavy chybí trošku vůle dohrávat osobní souboje. Fejko adresoval kotouč před branku na MARTINA PALU, který si počkal, posunul si kotouč doprava a poté jej poslal podél natahujícího se Dominika Svobody do sítě. Asistence: Kryštof Fejko.

31:11

Situaci dva na jednoho vyřešil výborně Hohl, který zblokoval přihrávku Ondřeje Kovarčíka na volného Růžičku najíždějícího si k pravé tyči domácí klece.

26:06

Střela jednoho z domácích hráčů, tuším že Dufka, se odrazila od vyrážečky gólmana Třince do horní tyčky a odtud putovala mimo branku.

24:47

Anděl si na pravém kruhu počkal na správný okamžik pro střelu, jenže domácím opět nepomohlo pověstné štěstí, když se puk odrazil od brusle Jíchy asi pět centimetrů vedle pravé tyče Třince.

23:45

Dukla v signalizované početní převaze uzamkla hosty před jejich brankou, ale k vážnějšímu ohrožení klece Třince se nedostala. Jan Zahradníček (TRI) dostává dvě minuty za faul kolenem.

Na vyloučení: 0-2.

18:19

To se jim také povedlo a hra se přerušuje. Tadeáš Jaroš (TRI) dostává za podražení dvě minuty.

Na vyloučení: 0-1.

16:17

Střelu Doudery z prostoru mezi kruhy vytěsnil po fantastickém zákroku pravým betonem Dominik Svoboda! Tohle by v extralize bylo na Zlatou helmu.

15:37

Jihlavě to tam prostě zatím nespadne, ať se děje co se děje. Jicha po rychlém útoku našel před brankou Anděla, který se k dorážce nedostal. To se povedlo až Leštinovi, který však nezvedl puk dostatečně a Miroslav Svoboda jej vyrazil. V následné trmě vrmě před brankou Třince získali kotouč beci Ocelářů.

07:50

Rána Ondřeje Kovarčíka se odrazila k Marku Růžičkovi, jehož střelu na poslední chvíli vytěsnil Dominik Svoboda levým betonem.

06:40

Třinec právě vstřelil branku!
Smůla se lepí na paty posledního celku tabulky. Přihrávku Bendáře zpoza branky si do vlastní klece srazil Filip Dundáček. Gól je připsán LUKÁŠI BEDNÁŘOVI. Bez asistence.

05:33

Před brankou Miroslava Svobody bylo pořádně dusno. Po Bambulově střele z mezikruží se k dorážce dostával Dvořák, kterému puk na poslední chvíli přeskočil hůl.

03:33

A vzápětí na druhé straně střílí Marcilis bez přípravy z mezikruží těsně vedle levé tyče Miroslava Svobody.

03:13

Střelu Kovarčíka z levého kruhu likviduje připravený Dominik Svoboda. Pokus mířil na jeho hruď.

HC Dukla Jihlava – HC Oceláři Třinec

0:4

konec (0:1, 0:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Bednář, 40. Pala (Fejko), 42. Christov (M. Kovarčík), 54. O. Kovarčík (Pisarik)

HC Dukla Jihlava: D. Svoboda (Vacek) – Port, Tobola, Hohl, Dundáček, Půža, Leština, Kochánek – Beran, Jícha, Anděl – Dufek, Mahút, Střecha – Bambula, Dvořák, Balaštík – Nováček, Dupljaku, Marcilis. Trenér: Petr Svoboda.

HC Oceláři Třinec: M. Svoboda (Dudáček) – Roman, Pisarik, Zahradníček, Doudera, Bednárik, Pěnčík, Stránský – Jaroš, Růžička, O. Kovarčík – Christov, M. Kovarčík, Bednář – Heider, Fejko, Severa – Pala. Trenér: Jiří Juřík.

Rozhodčí: Homola – Guth, Rittich

Průběh zápasu
1. třetina
06:40
18:19
Po 1. třetině
2. třetina
23:45
39:05
Po 2. třetině
3. třetina
41:48
48:58
52:56
53:49
54:42
Konec