Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SV Guntamatic Ried – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

01.11.2014, 18:30 • Keine Sorgen Arena, Ried, Rakousko • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.3 3.1 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Alexander Kofler se rozhodl ležícího Patricka Möschla postavit na nohy, což se mu sice povedlo, ale poté domácího záložníka popostrčil, což neuniklo asistentovi Maximilianu Kolbitschovi a po domluvě se sudím uděluje Harald Lechner kartu gólmanovi Wolfsbergeru.

90+2

Centrovaný míč hostí stáhl ze vzduchu gólman Thomas Gebauer, který ale příliš otálel s rozehráním a vidí další žlutou kartu zápasu. Již pět domácích hráčů vidělo žlutý karetní trest.

90+1

A kartonek Žluté barvy vidí také Marcel Ziegl.

90

V poslední minutě utkání fauloval Manuel Kerhe domácího Marecela Ziegla a druhá žlutá karta hostí je na světě.

88

Domácí před rohem znovu střídají, což by se jim nemuselo vyplatit, protože nový hráč na placu znovu nestihne doběhnout do centra dění před branku Gebauera, jako tomu bylo při druhé substituci domácích. Ze hřiště odchází Oliver Kragl, kterého nahrazuje Thomas Fröschl.

88

No, Manuel Kerhe nyní jedovatou střelou z pětadvaceti metrů z pravé strany notně protáhl Gebauera, který vyráží jeho pokus na rohový kop. Povedený zásah po povedené střele!

85

Poslední střídání Wolfsbergeru AC. Z placu odchází Manuel Weber, jehož nahrazuje Stefan Schwendinger.

81

Krátce před rohovým kopem ještě domácí podruhé střídali, když z placu odešel Denis Streker, kterého nahradil Dieter Elsneg. Toto se domácím nemuselo vyplatit, protože Streker nedokázal doběhnout do vápna, a možná i proto se Kerhe dostal k zakončení.

71

Na nepříznivý stav reaguje Dietmar Kühbauer střídáním. Christopher Wernitznig nastupuje na plac místo Reného Seebachera.

Alexander Kofler vychytal Denise Thomallu

69

No pozor, obrovská šance, ve které byl Thomalla! Sollbauerův odkop nazdařbůh zachytil Patrick Möschl, který nádherně vysunul Denise Thomallu, jenž se tentokrát snažil Koflera obstřelit. Gólman Pelletsu tváří v tvář Thomallovi uspěl.

Thomas MURG - 1:0

68

Ried právě vstřelil branku!
Tohle střídání se Oliveru Glasnerovi vyplatilo, o tom žádná. Po Koflerově odkopu se k míči dostal Oliver Kragl, který jej ulicí na hranici ofsajdu posunul k THOMASI MURGOVI. Střídající domácí forvard šel sám na Koflera a zahrál mu na housle jako sólista národní opery. Asistence: Oliver Kragl.

65

Substituce také na straně hostí. Útočníka Silvia nahrazuje Attila Simon.

64

Po čtyřiašedesáti minutách hry následuje první střídání. Domácí stratég Oliver Glasner posílá z placu Clemense Walcha, kterého nahrazuje Thomas Murg.

Střela plná vitamínů v podání Standfesta těsně nad

51

Joachim Standfest se dnes zatím zastřeluje, když dva jeho pokusy mířily těsně nad, ale pokud se dneska trefí, asi to bude stát za to. Na konci prvního poločasu nejprve zatočil míč těsně vedle pravého horního rohu, nyní napřáhl ze třiceti metrů a míč prolétl metr nad břevnem.

Střelecký pokus Patricka Möschla vedle levé tyče

50

Po rohovém kopu Elsnega se k zakončení na levém rohu vápna dostal Patrick Möschl a za jeho střelou vedle levé tyče se Kofler pouze ohlédl.

Krásná rána Joachima Standfesta těsně nad

45+1

Po pasu Manuela Webera vyslal na branku Gebauera krásnou točenou střelu Joachim Standfest. Tomuto střeleckému pokusu by slušel gól, leč míč končí těsně vedle pravého horního rohu domácí branky.

39

Je to tak, Harald Pichler vidí za stažení Seebachera žlutou kartu.

35

Hlavní sudí po dalším faulu na domácí, tentokrát na levé lajně poblíž půlící čáry, správně ponechal výhodu. Po výborném pasu Traunera vypálil ze třiceti metrů Marcel Ziegl a Kofler musel skočit k pravé tyči, aby jeho přízemní střelu lapil.

34

Jenže výhoda v podobě přímého volného kopu hostí po faulu na Hüttenbrennera hodně rychle skončila. Před chvílí faulovaný hráč při hlavičkovém souboji trefil do obličeje Bernharda Janeczka. Sice neúmyslně, ale to nic nemění na žluté kartě.

33

Nyní už se bude žlutá karta udělovat po tom, co se Oliver Kragl dopustil faulu na Borise Hüttenbrennera, což se v kontextu posledních událostí domácím samozřejmě nelíbí.

24

A zahrozit mohlo i na druhé straně. Elsneg vysunul na hranici vápna Patricka Möschla, který ihned zakončil. Svojí střelou však těsně minul levou tyčku, jenže dle asistenta sudího přebíral míč v ofsajdu. Habip Tekeli na lajně může být rád, že se nejednalo o gól, protože jeho výrok byl špatný. Möschl se rozhodně v ofsajdu nenacházel.

23

Třiadvacátá minuta přinesla velkou šanci hostí. Po parádním vysunutí se řítil na branku Gebauera útočník Pelletsu Manuel Kerhe, který však svojí šanci zahodil. Snažil se míč procpat mezi nohy gólmana Riedu, ale neúspěšně. Od Hüttenbrennera to ale byla ulička par excellence!

18

Rychlý kontr Pelletsu končí faulem domácích a nedovoleného zákroku se dopustivší Berhnard Janeczek dostává za svůj zákrok na Jacoba na půlce žlutou kartu.

Hlavička Dietera Elsnega těsně vedle

16

No pozor, domácí se nadechují k první pořádné akci! Po centru Leinera z pravé lajny se na hranici penaltového puntíku dostal k hlavičce Dieter Elsneg. Jeho hlavičkové zakončení bylo tvrdé, leč lehce nepřesné a míč prolétl vedle pravé tyče Koflera.

13

A nejen to. Postupná kombinace domácích slaví úspěch. Zhruba třicet metrů od vápna se dopustil faulu Hüttenbrenner na Elsnega a Josko Ried bude mít k dispozici přímý volný kop ze slibné vzdálenosti.

Střela Marcela Ziegla těsně nad

7

Po faulu na Traunera ponechal hlavní sudí výhodu. Míč se nakonec dostal po výborné přihrávce Thomally k úplně volnému Marcelu Zieglovi, který zhruba z pětadvaceti metrů napřáhl a jeho technická střela skončila metr nad břevnem.

SV Guntamatic Ried – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Murg

Karty:   18. Janeczek (RIE), 33. Kragl (RIE), 39. Pichler (RIE), 90+1. Ziegl (RIE), 90+2. Gebauer (RIE) – 34. Hüttenbrenner (WAC), 90. Kerhe (WAC), 90+5. Kofler (WAC)

SV Guntamatic Ried: Gebauer – Ziegl, Janeczek, Pichler, Lainer – Kragl, Trauner, Möschl, Walch, Elsneg – Thomalla. Trenér: Oliver Glasner.
Náhradníci: Streker, Vastić, Höbarth, Perstaller, Fröschl, Reifeltshammer, Murg

RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Berger, Rnic, Standfest, Sollbauer – Kerhe, Weber, Seebacher, Jacobo, Hüttenbrenner – Silvio. Trenér:Dietmar Kühbauer.
Náhradníci: Simon, Wernitznig, Ritscher, Dobnik, Schwendinger, Drescher.

Rozhodčí: Harald Lechner – Maximilian Kolbitsch, Habip Tekeli