Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SV Guntamatic Ried – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

01.11.2014, 18:30 • Keine Sorgen Arena, Ried, Rakousko • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.3 3.1 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

Alexander Kofler se rozhodl ležícího Patricka Möschla postavit na nohy, což se mu sice povedlo, ale poté domácího záložníka popostrčil, což neuniklo asistentovi Maximilianu Kolbitschovi a po domluvě se sudím uděluje Harald Lechner kartu gólmanovi Wolfsbergeru.

90+2

Centrovaný míč hostí stáhl ze vzduchu gólman Thomas Gebauer, který ale příliš otálel s rozehráním a vidí další žlutou kartu zápasu. Již pět domácích hráčů vidělo žlutý karetní trest.

90+1

A kartonek Žluté barvy vidí také Marcel Ziegl.

90

V poslední minutě utkání fauloval Manuel Kerhe domácího Marecela Ziegla a druhá žlutá karta hostí je na světě.

39

Je to tak, Harald Pichler vidí za stažení Seebachera žlutou kartu.

34

Jenže výhoda v podobě přímého volného kopu hostí po faulu na Hüttenbrennera hodně rychle skončila. Před chvílí faulovaný hráč při hlavičkovém souboji trefil do obličeje Bernharda Janeczka. Sice neúmyslně, ale to nic nemění na žluté kartě.

33

Nyní už se bude žlutá karta udělovat po tom, co se Oliver Kragl dopustil faulu na Borise Hüttenbrennera, což se v kontextu posledních událostí domácím samozřejmě nelíbí.

18

Rychlý kontr Pelletsu končí faulem domácích a nedovoleného zákroku se dopustivší Berhnard Janeczek dostává za svůj zákrok na Jacoba na půlce žlutou kartu.

SV Guntamatic Ried – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Murg

Karty:   18. Janeczek (RIE), 33. Kragl (RIE), 39. Pichler (RIE), 90+1. Ziegl (RIE), 90+2. Gebauer (RIE) – 34. Hüttenbrenner (WAC), 90. Kerhe (WAC), 90+5. Kofler (WAC)

SV Guntamatic Ried: Gebauer – Ziegl, Janeczek, Pichler, Lainer – Kragl, Trauner, Möschl, Walch, Elsneg – Thomalla. Trenér: Oliver Glasner.
Náhradníci: Streker, Vastić, Höbarth, Perstaller, Fröschl, Reifeltshammer, Murg

RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Berger, Rnic, Standfest, Sollbauer – Kerhe, Weber, Seebacher, Jacobo, Hüttenbrenner – Silvio. Trenér:Dietmar Kühbauer.
Náhradníci: Simon, Wernitznig, Ritscher, Dobnik, Schwendinger, Drescher.

Rozhodčí: Harald Lechner – Maximilian Kolbitsch, Habip Tekeli