Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SV Guntamatic Ried – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

01.11.2014, 18:30 • Keine Sorgen Arena, Ried, Rakousko • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.3 3.1 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že předposlední a devátý SV Josko Ried poráží druhý tým tabulky RZ Pellets WAC, když se v osmašedesáté minutě trefil Thomas Murg, který byl do té doby na hřišti pouze čtyři minuty, se loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:32:24)
Statistiky zápasu:
Góly: 1-0.
Střely: 11-6.
Střely na branku: 5-2.
Zásahy gólmanů: 2-4.
Zblokované střely: 2-0.
Střely vedle: 4-4.
Ofsajdy: 5-1.
Rohy: 1-4 (po poločase 0-0).
Fauly: 12-26.
Žluté karty: 5-3.
Vyloučení: 0-0.
Konec zápasu je zde. V prvním poločase si oba týmy nemohly nic vyčítat, jelikož jak Ried tak Wolfsberger nevyužil své dvě velké šance. Druhý poločas nejprve přinesl šanci Möschla a poté další pěknou střelu Standfesta. Krátce po hodině zápasu se už domácí prosadili, když Kragl výborně vysunul střídajícího Thomase Murga a ten se trefil mezi nohy Koflera. Za minutu vychytal gólman hostí v tutové šanci Thomallu. Domácí se poté zaměřili na bránění, ale WAC se více než na pumelici Kerheho nezmohl. Ried se ubránil i v sedmi minutách nastaveného času a teprve potřetí v sezoně vítězí.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Po rohu vyboxoval míč Thomas Gebauer a zřejmě se již bude pískat konec utkání.

90+6

Je zde poslední rohový kop zápasu a zřejmě i poslední šance Wolfsbergeru.

90+5

Alexander Kofler se rozhodl ležícího Patricka Möschla postavit na nohy, což se mu sice povedlo, ale poté domácího záložníka popostrčil, což neuniklo asistentovi Maximilianu Kolbitschovi a po domluvě se sudím uděluje Harald Lechner kartu gólmanovi Wolfsbergeru.

90+4

Poblíž velkého vápna hostí zůstal ležet Patrick Möschl. Opravdu nevím, co se nyní stalo, protože kamera se soustředila na jeden z posledních útoků hostí.

90+2

Centrovaný míč hostí stáhl ze vzduchu gólman Thomas Gebauer, který ale příliš otálel s rozehráním a vidí další žlutou kartu zápasu. Již pět domácích hráčů vidělo žlutý karetní trest.

90+1

A kartonek Žluté barvy vidí také Marcel Ziegl.

90

Devadesát minut řádné hrací doby vypršelo. Nastavovat se bude pět minut.

90

V poslední minutě utkání fauloval Manuel Kerhe domácího Marecela Ziegla a druhá žlutá karta hostí je na světě.

89

Po rohu Pelletsu se obrana domácích bez potíží ubránila a odvrací míč daleko od své branky.

88

Domácí před rohem znovu střídají, což by se jim nemuselo vyplatit, protože nový hráč na placu znovu nestihne doběhnout do centra dění před branku Gebauera, jako tomu bylo při druhé substituci domácích. Ze hřiště odchází Oliver Kragl, kterého nahrazuje Thomas Fröschl.

88

No, Manuel Kerhe nyní jedovatou střelou z pětadvaceti metrů z pravé strany notně protáhl Gebauera, který vyráží jeho pokus na rohový kop. Povedený zásah po povedené střele!

87

Dlouhý míč domácích nemohl Murg dostihnout, ani kdyby měl v zadní části těla motor. Kofler si seběhl pro míč a posílá jej ihned dopředu.

85

Poslední střídání Wolfsbergeru AC. Z placu odchází Manuel Weber, jehož nahrazuje Stefan Schwendinger.

83

V krátkém časovém sledu fauloval Thomas Murg a poté i Nemanja Rnić. Hra je nyní hodně přerušena nedovolenými zákroky.

83

Janeczek je na hřišti, hraje se dále, karta se neuděluje, trenér se na tribunu nevykazuje.

82

Po velmi ostrém zákroku Bergera na Janeczka je hra přerušena. To už nevydržel domácí kouč Oliver Glasner a zuřivě gestikuloval k hlavnímu sudímu.

81

Krátce před rohovým kopem ještě domácí podruhé střídali, když z placu odešel Denis Streker, kterého nahradil Dieter Elsneg. Toto se domácím nemuselo vyplatit, protože Streker nedokázal doběhnout do vápna, a možná i proto se Kerhe dostal k zakončení.

81

Po rohu Wolfsbergeru si vyběhl na míč k penaltovému puntíku Gebauer a vyboxoval jej na velké vápno. Tam si neposedný balon zpracoval Kerhe a bez dopadu vystřelil z první, jenže si neseřídil mířidla. Míč míří nad branku.

80

Centr hostí odvrací Oliver Kragl na rohový kop.

79

A nyní budou mít zajímavou šanci, protože na levé straně blízko vápna fauloval Thomas Murg Michaela Berga. Hosté budou zřejmě centrovat do vápna, tato pozice na střelu není.

78

Hosté rychle získali míč a přesunují se blíže Gebauerově brance.

76

Jenže hosté ztrácejí míč, protože Dieter Elsneg byl faulován Nemanjou Rnićem.

76

Hosté na půlící čáře budou u míče, jelikož Marcel Ziegl se provinil faulem proti Hüttenbrennerovi.

74

Manuel Weber se vysmýkl bekům Riedu, leč si nepohlídal ofsajd, takže pravice sudího Tekeliho míří k nebesům.

74

Domácí nyní hrají v obraně hodně zodpovědně a když už se někdo z hostí dostane na polovině Riedu k míči, jako nyní Jacobo, je ihned obestoupen dvojicí hráčů Joska.

73

Berger se pokusil levou nohou vystřelil na branku domácích, ale jeho pokus byl zblokován.

71

Na nepříznivý stav reaguje Dietmar Kühbauer střídáním. Christopher Wernitznig nastupuje na plac místo Reného Seebachera.

70

Domácí se znovu řítili do šance, obrana WACu nyní připomíná klasický ementál. Ziegl vysunul Murga, který si však nepohlídal ofsajdovou pozici.

Alexander Kofler vychytal Denise Thomallu

69

No pozor, obrovská šance, ve které byl Thomalla! Sollbauerův odkop nazdařbůh zachytil Patrick Möschl, který nádherně vysunul Denise Thomallu, jenž se tentokrát snažil Koflera obstřelit. Gólman Pelletsu tváří v tvář Thomallovi uspěl.

Thomas MURG - 1:0

68

Ried právě vstřelil branku!
Tohle střídání se Oliveru Glasnerovi vyplatilo, o tom žádná. Po Koflerově odkopu se k míči dostal Oliver Kragl, který jej ulicí na hranici ofsajdu posunul k THOMASI MURGOVI. Střídající domácí forvard šel sám na Koflera a zahrál mu na housle jako sólista národní opery. Asistence: Oliver Kragl.

65

Substituce také na straně hostí. Útočníka Silvia nahrazuje Attila Simon.

64

Po čtyřiašedesáti minutách hry následuje první střídání. Domácí stratég Oliver Glasner posílá z placu Clemense Walcha, kterého nahrazuje Thomas Murg.

63

Domácí během chvíle dvakrát posílali míč do ohně, s čímž si ale obrana Wolfsbergeru AC bez problémů poradila. Kofler de facto nemusel zasahovat.

62

Ač to nyní vypadalo, že nejprve před vápnem fauloval jeden z domácích hráčů Borise Hüttenbrennera, nakonec je pískán faul právě hostujícímu hráči.

61

Obrana domácích se ubránila a odvrací centrovaný míč do bezpečí.

61

Na pravé straně byl faulován René Seebacher, a to poměrně jasně. Nyní se hostující skvadra zlobí neoprávněně. Pellets bude po faulu Ziegla zahrávat standardní situaci.

60

Jenže domácí po několika přihrávkách, které vyšly opravdu se štěstím, již nyní ztrácí míč. Wolfsberger se ale nikam nežene.

59

Tentokrát byl příjemcem faulu Patrick Möschl, role se tedy prohodili. Dobývat branku hostí se bude snažit Ried.

58

O co není tedy nouze, to jsou fauly. Elsneg na půlící čáře přidržel Silvia, takže Pellets WAC bude mít na dalších pár sekund míč ve své moci.

57

Že by se nyní na hřišti dělo něco zajímavého, to se rozhodně říct nedá. Již dobré tři minuty vládne na place pevnou rukou paní Nepřesnost, které dělá značného sekundanta slečna Zbrklost.

56

Po pasu Olivera Kragla byl v ofsajdu přistižen Harald Pichler, takže útočná akce Riedu nemůže pokračovat.

Posuďte sami, zda si faul zezadu v podání Sollbauera na Möschla zasloužil karetní trest nebo ne

54

Michael Sollbauer naprosto nesmyslně zajel zezadu do Patricka Möschla, ač bylo jasné, že se k míči určitě nedostane. Za tento zákrok rozhodně měla následovat žlutá karta – nebo alespoň já jako fotbalový rozhodčí okresní úrovně je ve třetí třídě dávám. Hraje se však bez dalšího žlutého trestu.

54

Wolfsberger zakládá postupný útok, ale k ohrožení branky domácích se zatím nedostal.

53

Domácí se dopustili faulu, konkrétně to byl Lainer, který na obranné polovině Pelletsu fauloval Hüttenbrennera.

Střela plná vitamínů v podání Standfesta těsně nad

51

Joachim Standfest se dnes zatím zastřeluje, když dva jeho pokusy mířily těsně nad, ale pokud se dneska trefí, asi to bude stát za to. Na konci prvního poločasu nejprve zatočil míč těsně vedle pravého horního rohu, nyní napřáhl ze třiceti metrů a míč prolétl metr nad břevnem.

Střelecký pokus Patricka Möschla vedle levé tyče

50

Po rohovém kopu Elsnega se k zakončení na levém rohu vápna dostal Patrick Möschl a za jeho střelou vedle levé tyče se Kofler pouze ohlédl.

49

Centr Möschla z levé strany zblokovala obrana hostí na rohový kop, vůbec první v celém dnešním utkání.

48

V útoku jsou tak poprvé ve druhém poločase domácí. Janeczek sice vysunul Möschla, ale ten vrací míč zpět na obránce. Přesto domácí jsou u míče.

47

Michael Berger se snažil uličkou z levé strany vysunout do vápna Silvia. Což o to, myšlenka to rozhodně nebyla špatná, ale učebnice fotbalové přesnosti by zaplakala.

46

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:31.
Statistiky první půle:
Góly: 0-0.
Střely: 6-3.
Střely na branku: 2-1.
Zásahy gólmanů: 1-2.
Zblokované pokusy: 1-0.
Střely mimo: 3-2.
Ofsajdy: 2-0.
Rohy: 0-0.
Fauly: 6-12.
Žluté karty: 3-1.
Vyloučení: 0-0.
První poločas je u konce. Nutno říct, že na obou stranách byly k vidění dvě slibné šance. V sedmé minutě mířil Ziegl těsně nad, za deset minut později prolétla hlavička Elsnega kousek vedle pravé tyče. Hosté kontrovali únikem Kerheho, který však mezi nohy Gebauera místo nenašel a v posledních sekundách první poloviny zatočil Standfest míč těsně nad. Kaňkou prvních pětačtyřiceti minut tak může být pouze výkon sudího Haralda Lechnera, kterému se utkání kolem pětatřicáté minuty začalo pořádně vymykat z rukou.

45+2

První poločas skončil.

Krásná rána Joachima Standfesta těsně nad

45+1

Po pasu Manuela Webera vyslal na branku Gebauera krásnou točenou střelu Joachim Standfest. Tomuto střeleckému pokusu by slušel gól, leč míč končí těsně vedle pravého horního rohu domácí branky.

45

Hosté mají před koncem prvního poločasu míč ve svých rukách. Ano, čtete dobře, nespletl jsem se. Během třiceti vteřin totiž nyní házel Wolfsberger tři auty.

43

Bernhard Janeczek se po krátkém ošetření vrací za potlesku domácích tribun na hřiště.

42

Silvio si dost výrazně koleduje o žlutý kartonek. Při souboji o míč doslova trknul zezadu do Bernharda Janeczka tak, že by i beran koukal, jak vypadá správné "drcnutí". Janeczek se celkem pochopitelě svíjí na trávníku, tohle nečekal.

41

Myslím si, že sudí Lechner bude rád, až bude polovina hry. Na hřišti nepůsobí zrovna jistě, některé zákroky trestá žlutou kartou, některé naopak nikoliv, jako nyní faul H
uttenbrennera na Möschla.

40

Jacobo vybojoval na Möschlovi nedovoleně míč, když mu zajel pod nohy. Jasný faul hostujícího hráče, ale nyní se o zákrok na žlutou kartu skutečně nejednalo.

39

Je to tak, Harald Pichler vidí za stažení Seebachera žlutou kartu.

39

Tady to asi bude další žlutá karta, protože Seebacher podnikl po pravé straně rychlý útok a kousek za polovinou byl faulován.

37

Hra se nyní poměrně uklidnila, což je dáno hlavně tím, že oba týmy neudrží dlouho míč. Bojuje se převážně na polovině hřiště.

35

Hlavní sudí po dalším faulu na domácí, tentokrát na levé lajně poblíž půlící čáry, správně ponechal výhodu. Po výborném pasu Traunera vypálil ze třiceti metrů Marcel Ziegl a Kofler musel skočit k pravé tyči, aby jeho přízemní střelu lapil.

34

Jenže výhoda v podobě přímého volného kopu hostí po faulu na Hüttenbrennera hodně rychle skončila. Před chvílí faulovaný hráč při hlavičkovém souboji trefil do obličeje Bernharda Janeczka. Sice neúmyslně, ale to nic nemění na žluté kartě.

33

Nyní už se bude žlutá karta udělovat po tom, co se Oliver Kragl dopustil faulu na Borise Hüttenbrennera, což se v kontextu posledních událostí domácím samozřejmě nelíbí.

32

Silvio je hodně nabuzen, o tom žádná. Zhruba před deseti minutami předvedl ukázkové stažení Pichlera a nyní kousek před polovinou zajel do Gernota Traunera. Pokud se po předchozích faulech domácí zlobili, že nebyla hráčům Pelletsu udělena karta, tak nyní vyloženě bouří.

32

A skončil v zárodku, protože Möschlovi utekl míč za čáru.

31

Kragl si vyměňuje míč s Gebauerem a následně i s Janeczkem. Postupný útok domácích se rodí hodně hodně pomalu.

30

Obrana domácích odvrací míč pouze na půlku, kde se míče opět zmocnil Standfest. Tentokrát je jeho centr nepřesný.

29

Jenže Ried opět naprosto zbytečně ztrácí míč, což je voda na mlýn pro Joachima Standfesta, který posílá dlouhý míč na Silvia.

28

Ani se nedivím že se domácí celek zlobí. Harald Pichler byl totiž na půlící čáře nabrán Manuelem Kerhem tak, že se doslova prohnul v zádech. Nyní se opravdu divím, že sudí netasí žlutou kartu.

25

V hledišti to mohutně zahučelo po tom, co Weber sestřelil na obranné polovině domácích Dietera Elsnega. No, tohle také bylo na žlutou kartičku.

24

A zahrozit mohlo i na druhé straně. Elsneg vysunul na hranici vápna Patricka Möschla, který ihned zakončil. Svojí střelou však těsně minul levou tyčku, jenže dle asistenta sudího přebíral míč v ofsajdu. Habip Tekeli na lajně může být rád, že se nejednalo o gól, protože jeho výrok byl špatný. Möschl se rozhodně v ofsajdu nenacházel.

23

Třiadvacátá minuta přinesla velkou šanci hostí. Po parádním vysunutí se řítil na branku Gebauera útočník Pelletsu Manuel Kerhe, který však svojí šanci zahodil. Snažil se míč procpat mezi nohy gólmana Riedu, ale neúspěšně. Od Hüttenbrennera to ale byla ulička par excellence!

22

Po hodně neobratném hlavičkovém zákroku Seebachera se k míči na hranici vápna dostal Stefan Lainer, který nadělal hodně starostí správci domácího stadionu, protože jeho volej atakoval levý stožár osvětlení za brankou Pelletsu.

21

Po centrovaném míči sváděl souboj Elsneg s Standfestem. Domácí záložník nakonec vyřešil celou situaci převelice jednoduše a odpaluje míč do autu.

20

Jenže hosté se dokombinovali na půlce soupeře až k faulu Jacoba na Lainera, takže míč se vrací do moci Riedu a beci domácích si jej vyměňují na své polovině hřiště.

18

Rychlý kontr Pelletsu končí faulem domácích a nedovoleného zákroku se dopustivší Berhnard Janeczek dostává za svůj zákrok na Jacoba na půlce žlutou kartu.

18

Druhý jmenovaný nacentroval míč do vápna, kde jej Thomalla podběhl. Pokud by jej trefil, měl by Kofler co dělat.

18

Josko Ried má stále územní převahu. Nyní s míčem u levého rohového praporku kombinuje Ziegl a Kragl.

Hlavička Dietera Elsnega těsně vedle

16

No pozor, domácí se nadechují k první pořádné akci! Po centru Leinera z pravé lajny se na hranici penaltového puntíku dostal k hlavičce Dieter Elsneg. Jeho hlavičkové zakončení bylo tvrdé, leč lehce nepřesné a míč prolétl vedle pravé tyče Koflera.

15

No, naprosto nechápu, proč se útočník Pelletsu Silvio zlobí, protože Haralda Pichlera zastavil zatažením za jeho rameno takovým způsobem, jako když zloděj krade kabelku staré paní. Jasný faul.

14

Jenže lajdácky zahraný přímý volný kop domácích končí hodně špatnou střelou Ziegla do zdi. To by se Riedu nemuselo vyplatit.

13

A nejen to. Postupná kombinace domácích slaví úspěch. Zhruba třicet metrů od vápna se dopustil faulu Hüttenbrenner na Elsnega a Josko Ried bude mít k dispozici přímý volný kop ze slibné vzdálenosti.

11

Manuel Weber fauloval Walcha, takže akce hostí je přerušena. Domácí obrana si tak bude moci oddechnout.

10

Joachim Standfest se pokoušel u pravého rohového praporku odcentrovat, nicméně trefil pouze svého protihráče, který do Standfesta napálil míč a tak budou vzahovat domácí.

9

Dieter Elsneg si v hlavičkovém souboji naběhl na Borise Hüttenbrennera. Faul nakonec pískán není, rozhodčí přerušuje hru a hra bude rozehrána po míči rozhodčího.

8

Hra je přerušena po faulu na jednoho z domácích hráčů. Ried bude blízko poloviny na pravé straně vhazovat.

Střela Marcela Ziegla těsně nad

7

Po faulu na Traunera ponechal hlavní sudí výhodu. Míč se nakonec dostal po výborné přihrávce Thomally k úplně volnému Marcelu Zieglovi, který zhruba z pětadvaceti metrů napřáhl a jeho technická střela skončila metr nad břevnem.

7

Standfest divoce gestikuloval k Bergerovi, hlásil se o míč, který také dostal.

6

Že bychom viděli zatím nějaký úchvatný fotbal, to se rozhodně říci nedá.

6

Postupná kombinace Riedu končí po centru Elsnega do vápna u Koflera.

5

Centr Sollbauera neměl naději na úspěch, pro míč si vyběhl Gebauer a bezpečně jej stáhl do náruče.

4

Obranná čtveřice Wolfsbergeru kombinuje na půlce hřiště.

3

Dieter Elsneg zahrál rukou a u míče tak budou hosté.

3

Centrovaný míč Elsnega odvrátila obrana Pelletsu, u míče jsou však stále domácí.

2

Další útočná akce Riedu končí ofsajdem, ve kterém je nachytán Patrick Möschl. Praporek asistenta Tekeliho je nahoře.
Průnik domácích odvrátila obrana hostí dvakrát do autu.

1

Utkání právě začalo.
Rozehrávat bude domácí celek.
Utkání za malou chvíli začne, oba týmy jsou již nastoupeny na svých polovinách hřiště.
Úvodní sestavy:

SV Josko Ried: Gebauer – Ziegl, Janeczek, Pichler, Lainer – Kragl, Trauner, Möschl, Ziegl, Elsneg – Thomalla. Trenér: Oliver Glasner.
Náhradníci: Streker, Vastić, Höbarth, Perstaller, Fröschl, Reifeltshammer, Murg

RZ Pellets WAC: Kofler – Berger, Rnic, Standfest, Sollbauer – Kerhe, Weber, Seebacher, Jacobo, Hüttenbrenner – Silvio. Trenér:Dietmar Kühbauer.
Náhradníci: Simon, Wernitznig, Ritscher, Dobnik, Schwendinger, Drescher.

Rozhodčí: Harald Lechner – Maximilian Kolbitsch, Habip Tekeli.
Poslední vzájemné zápasy:
Ried – Pellets 0:1.
Pellets – Ried 4:1.
Pellets – Ried 0:2.
Ried – Pellets 1:3.
Pellets – Ried 1:1.
RZ Pellets WAC
Dnešní hosté jsou na tom v tabulce mnohem lépe, o tom není sporu. Wolfsberger patří k jednomu z největších překvapení Tipico Bundesligy, vždyť momentálně okupuje druhou pozici v tabulce, a to jen díky skóre, které má vedoucí Salzburg lepší. Nutno podotknout, že rakouští fotbaloví fanoušci spíše přejí WAC, protože bohatý Red Bull Salzburg se přílišné podpoře netěší. Wolfsberger prohrál v dosavadních třinácti kolech třikrát. Devětkrát vyhrál a jednou skončil jejich zápas nerozhodně. WAC se může pyšnit nejlepší obranou soutěže, inkasoval zatím pouze 11 gólů. Jejich skóre je 24:11. Wolfsberger byl před dvěma koly na vedoucí pozici v rakouské Bundeslize, jenže právě z předchozích dvou utkání získal pouze bod, takže jej Salzburg opět dostihl.

Poslední zápasy Pelletsu:
Pellets – Wiener Neustadt 3:2 – Rakouský pohár
Pellets – Altach 0:0.
Pellets – Grödig 1:2.
Pellets – Udinese 3:3 – Přátelský zápas
Austria – Pellets 0:2.
SV Josko Ried
nezažívá povedenou sezonu. S pouhými deseti body jsou Riedští na předposledním místě tabulky, když na poslední Wiener Neustadt mají náskok pouhé dva body. Jejich skóre 14:23 patří vůbec k nejhorším v celé soutěži, hůře už je na tom pouze právě Wiener Neustadt. Během třinácti zápasů vyhráli hráči Joska pouze dvakrát a čtyřikrát remízovali, jinak počítají prohry jak na běžícím pásu.

Poslední zápasy Riedu:
Admira – Ried 0:0.
Salzburg – Ried 4:2.
Ried – Rapid 1:2.
Wiener Neustadt – Ried 0:1.
Ried – Wolfsberger 0:1 – Rakouský pohár.
Dobrý den, ještě jednou zdravím všechny příznivce nejen rakouského fotbalu. V rámci čtrnáctého kola Tipico Bundesligy proti sobě nastoupí domácí SV Josko Ried, jehož soupeřem bude RZ Pellets WAC neboli Wolfsberger, chcete-li. Zatímco domácí okupují poslední pozice tabulky a momentálně se nachází na předposledním desátém místě, hosté jsou překvapením celé letošní soutěže a zatím úspěšně atakují nejen vedoucí Salzburg (mají stejně bodů), ale vůbec druhé místo, které zaručuje kvalifikaci Ligy Mistrů.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

SV Guntamatic Ried – RZ Pellets Wolfsberger AC

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 68. Murg

Karty:   18. Janeczek (RIE), 33. Kragl (RIE), 39. Pichler (RIE), 90+1. Ziegl (RIE), 90+2. Gebauer (RIE) – 34. Hüttenbrenner (WAC), 90. Kerhe (WAC), 90+5. Kofler (WAC)

SV Guntamatic Ried: Gebauer – Ziegl, Janeczek, Pichler, Lainer – Kragl, Trauner, Möschl, Walch, Elsneg – Thomalla. Trenér: Oliver Glasner.
Náhradníci: Streker, Vastić, Höbarth, Perstaller, Fröschl, Reifeltshammer, Murg

RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Berger, Rnic, Standfest, Sollbauer – Kerhe, Weber, Seebacher, Jacobo, Hüttenbrenner – Silvio. Trenér:Dietmar Kühbauer.
Náhradníci: Simon, Wernitznig, Ritscher, Dobnik, Schwendinger, Drescher.

Rozhodčí: Harald Lechner – Maximilian Kolbitsch, Habip Tekeli