Menu

Hokej

KHL

Medveščak Záhřeb – Metallurg Novokuzněck

2:1

po s.n. (3:2) (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)

29.10.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 1.9 3.9 3.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

65:00

V samostatných nájezdech zvítězil tým Medveščak Záhřeb.
Autorem vítězného nájezdu je MARK KATIĆ.

64:43

Možná poslední větší šance zvrat ještě před samostatnými nájezdy! Mark Flood (ZAG) podrazil protihráče a míří na trestnou lavici. Novokuzněck si vyžádal oddechový čas!

60:43

Domácí celek měl na startu přesilovky velkou šanci na rozhodnutí, ale nabuzený Medveščak nedokázal skórovat díky skvělému Rafaelu Chakimovi, který nejprve zastavil pokus Billa Thomase, aby si následně poradil i s zakončením Aarona Palushaje.

59:06

Medveščak právě vstřelil branku!
Drtivý tlak Medveščaku vyšel! Při hře bez brankáře se domácí dostali hned k několika nebezpečným pokusům, ale Rafael Chakimov odolával. A to až do té doby, než jej pokořil MATT ANDERSON, který si za svoji aktivitu gól zasloužil, tohle byla totiž jeho osmá střela. Pět tisíc fanoušků v Domě sportu šílí radostí! Po třech tyčkách se jejich miláčci konečně trefili přesně. Asistence: Brandon Segal, Aaron Palushaj.

58:18

A znovu zívá na střelce Novokuzněcku prázdná branka! Barry Brust zaujal místo na střídačce. Teď je to na domácích střelcích...

56:33

Útočné snahy Záhřebu dostanou nový rámec. Na trestnou lavici je vykázán James O'Brien (NOV), který dostává za naražení zezadu trest na 2+10 minut. To znamená, že by již nemohl zasáhnout ani do případného prodloužení.

54:41

Edwin Hedberg se dostal až před brankoviště, ale jeho zakončení znovu skončilo jen na výstroji vynikajícího Chakimova. Ten chytá ve velké pohodě a ukazuje, že z něj roste velmi kvalitní gólman.

51:29

Tlak domácích může pokračovat. Medveščak, který již třikrát počastoval Chakimovovy tyčky, bude chtít srovnat v početní výhodě, jíž má díky hákování Denise Kurepanova (NOV).

45:42

Domácí celek začíná přidávat na obrátkách a je na něm vidět, že chce vyrovnat! Do dvou velkých šancí se dostal Matt Anderson, avšak Metallurg zachránil od pohromy skvělým zákrokem Rafael Chakimov!

43:55

Nejprve se blýskl fantastickým zákrokem proti Galimově střele zblízka Barry Brust a z následného brejku nastřelil Medveščak tyč! Obrovská smůla pro chorvatský celek! Jedná se totiž již o třetí trefení brankové konstrukce v duelu.

39:59

Když už to vypadalo, že se v této třetině již nestane nic, se podražením provinil Mark Flood (ZAG). Hosté tak začnou druhou část v přesilovce.

36:38

A nyní jim k tomu dává příležitost zatám jediný střelec duelu Sergej Senťurin (NOV), který je potrestán za vražení na hrazení, jenž nebezpečně sejmul Segala. Záhřeb předtím v přesilové hře dvakrát trefil tyčku, nyní by rád srovnal.

33:52

Jenže ke konci přesilovky už obrana Medveščaku tak přesvědčivá nebyla a Metallurg si vytvořil pořádný tlak, z nějž rezultovaly šance, avšak Fairchild, Malcev ani Mitrjakov si na výborně se přesouvajícího Barryho Brusta nepřišli!

31:52

Medveščaku vstřelený gól pomohl a začal tlačit. Proto teď trenér není příliš nadšený z trestu Barryho Brusta (ZAG), který byl potrestán za hrubost.

28:39

Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
No a jen co se Metallurg ubránil, střílí z nenápadné akce první gól zápasu! Novokuzněck se dostal do útočné třetiny, kde Michail Plotnikov vybídl ke střele SERGEJE SENŤURINA, jenž pokořil Barryho Brusta v brance Medveščaku. To je zcela jistě šok pro domácí mužstvo, které předtím dvakrát nastřelilo v početní převaze tyč. Asistence: Michail Plotnikov.

26:31

Neuvěřitelná smůla pro domácí výběr! Další přesilovková příležitost skončila jen na tyči Chakimovy branky.

25:55

Na trestnou lavici putuje Mark Flood (NOV). Ten se provinil hákováním a je tu další šance pro záhřebské hokejisty.

23:42

Medveščak si vytvořil v přesilové hře velký tlak a dokonce pokořil Chakimova, avšak za jeho zády zazvonila tyčka, která překazila radost publiku v Domě sportu!

22:33

Na trestnou lavici je vykázán Sergej Senťurin (NOV), jenž zastavil pronikajícího soupeře tak, že mu v cestě nechal své koleno.

13:55

Jen co hostům skončil trest Bělochvostikova, až je tu další. Rovněž za sekání putuje za katr Cade Fairchild (NOV). Ke konci první přesilovky pálil znovu Hutchinson, jenž znovu pohořel na Chakimovi. Nyní má další možnost.

12:36

V početní převaze se dostal do obrovské šance Matt Anderson, ale jeho zakončení z velké blízkosti fantasticky zneškodnil Rafael Chakimov!

11:50

Trest přichází také na druhé straně. Za sekání je vyloučen Jevgenij Bělochvostikov (NOV).

04:58

Velká komplikace pro domácí mužstvo. Na trestnou lavici míří také Mathieu Carle (ZAG), který zasáhl soupeře vysokou holí.

04:33

Domácí celek si zahraje v oslabení. Na lavici pro hříšníky putuje Geoffrey Kinrade (ZAG), který je potrestán za hákování.

Medveščak Záhřeb – Metallurg Novokuzněck

2:1

po s.n. (3:2) (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 60. Anderson (Segal, Palushaj), rozh. náj. Mark Katić – 29. Senťurin (Plotnikov)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Matt Anderson (ZAG)
0:0   Sergej Senťurin (NOV)
2. série:
1:0   Pascal Pelletier (ZAG)
1:1   Ryan Stoa (NOV)
3. série:
2:1   Bill Thomas (ZAG)
2:2   Alexander Komaristý (NOV)
4. série:
2:2   Ryan Stoa (NOV)
3:2   Mark Katić (ZAG)

Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Kinrade, Flood, Carle, Morrisonn, Hutchinson, Popovic, Katić – Segal, Pelletier, M. St. Pierre – Thomas, Anderson, Hedberg – Glumac, Murray, Perkovich – Bjorkstrand, Wright, Palushaj.

Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Sorokin) – Gavriličev, Bělochvostikov, Kuklev, Fairchild, Zotov, Kamalov, Skutar, Kapotov – Romanov, Kurepanov, Malcev – Mitrjakov, Kosourov, Stoa – Galimov, Malinovský, Komaristý – Plotnikov, Senťurin, O'Brien.

Rozhodčí: Michail Buturlin, Alexander Zacharenkov – Alexander Solin, Alexander Sadovnikov

Diváci: 5000

Průběh zápasu
1. třetina
04:33
04:58
11:50
13:55
Po 1. třetině
2. třetina
22:33
25:55
28:39
31:52
36:38
39:59
Po 2. třetině
3. třetina
51:29
56:33
59:06
Po 3. třetině
Prodloužení
60:43
64:43
před nájezdy
Samostatné nájezdy
65:00
po s.n.