Menu

Fotbal

Liga mistrů

BATE Borisov – FK Šachtar Doněck

0:7

konec (0:6)

21.10.2014, 20:45 • Borisov Arena, Borisov (Bělorusko) • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 3.95 3.4 2.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Luiz Adriano podkopl Jablonského, jenž se chystal rozjet rychlejší brejk a k pěti vstřeleným brankám se do statistik zápasu zapisuje také žlutou kartou.

80

Luiz Adriano po kontaktu s Mladenovićem velmi ochotně padl k zemi a byť přísně, tak je proti domácím podruhé nařízena penalta! Mladenović je navíc potrestán žlutou kartou.

Penaltový zákrok

27

Podobná souhra jako před první brankou hostů, Taison vysunul do sóla Alexe Teixeiru, ten se opět pokusil obejít Černika, domácí brankář jej však podrazil a kromě žluté karty jsou domácí potrestáni pokutovým kopem!

BATE Borisov – FK Šachtar Doněck

0:7

konec (0:6)

Zpět na online

Branky: 12. Teixeira (Taison), 28. Adriano (pen.), 35. Costa (Taison), 36. Adriano (Ševčuk), 40. Adriano, 44. Adriano (Ševčuk), 82. Adriano (pen.)

Karty:   27. Černik (BAT), 80. Mladenović (BAT) – 88. Adriano (SAC)

BATE Borisov: Černik – Chaguš, Paljakow, Tubić (46. Hajdučyk), Mladenović – Lichtarovič (C) (46. Alexijevič), Jablonski – Hardzejčuk, Karnicki, M. Volodko – Signevič (74. Baga).
Náhradníci: Saroka – Hajdučyk, Alexijevič, Pawlow, Aljachnovič, Baga, Jakovlev.

FK Šachtar Doněck: Pjatov – Srna (C), Kučer, Rakyckyj, Ševčuk – Stěpaněnko, Fernando (46. Fred) – Costa (46. Marlos), Teixeira, Taison (46. Bernard) – Adriano.
Náhradníci: Kanibolockij – Ordec, Azevedo, Fred, Marlos, Bernard, Gladkyj.

Rozhodčí: Bebek – Petrović, Grgić (vš. Chorvatsko)