Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Medveščak Záhřeb

2:4

konec (0:0, 1:3, 1:1)

20.10.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.8 4.2 3.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Jan Bulis (CLJ) 0+0, čas na ledě: 17:48, 3 střely
Martin Růžička (CLJ) 0+1, čas na ledě: 16:37, 2 střely (17:14:28)
Je dobojováno. Ve třetí části domácí opět velmi tlačili, ovšem poté přišla studená sprcha v podobě další branky Medveščaku. Traktor poté stihl pouze korigovat. Čeljabinsk tak vinou špatné třetí třetiny podlehl Záhřebu 2:4. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 34:21

60:00

Konec zápasu.

59:47

Zakázané uvolnění Medveščaku. Vhazovat se bude po Brustově pravici.

59:12

Kotouč je opět až u Garnetta, což vyhovuje Záhřebu.

58:31

Traktor drží touš v útočném pásmu. Vůbec se mu ale nedaří dostat se do střelecké pozice. Celou akci navíc maří postavení mimo hru, po kterém se bude vhazovat ve střední třetině.

57:39

Medveščak stále operuje s kotoučem na holích. Nyní se dokonce dostal až ke Garnettovi, který likviduje nepříliš nebezpečnou střelu od pravého mantinelu.

56:41

Z poměrně velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Glinkin, ovšem kotouč nakonec minul branku. Hrát tak může opět Medveščak Záhřeb.

55:38

Zatím se hraje převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí. Zanedlouho začne zkrácená početní výhoda Traktoru.

54:21

Síly na ledové ploše se srovnají. Podražením se provinil Andrew Hutchinson (ZAG). Uvidíme tak hru ve čtyřech.

53:46

Medveščak se ale znovu vydal kupředu. Vybojoval alespoň přesilovou hru, na trestnou lavici usedá podruhé v dnešním utkání Jan Bulis (CLJ).

Arťom PENKOVSKIJ - 2:4

52:48

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí dramatizují utkání. K odraženému kotouči se dostal ARŤOM PENKOVSKIJ, který se otočil a bleskovou ranou překonal Brusta. Asistence: Anton Glinkin, Martin Růžička.

51:52

A další pokus Traktoru. Do kotouče se tentokráte opřel Penkovskij. Brankář však stále drží akcie Záhřebu nad vodou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

51:17

Piganovič vyslal ostrou ránu od modré čáry, kterou tečoval Konstantin Panov. Brust si ale s touto situací poradil a puk lapil do své rukavice.

50:43

Další trest, na trestnou lavici usedá Brock Trotter (ZAG), který dostává menší trest za podražení.

49:31

Také Glinkinovu ránu z mezikruží Brust zlikvidoval. Následovat bude buly po pravici hostujícího brankáře. Čeljabinsk stále ztrácí tři přesné zásahy.

48:21

Konstantin Panov objel branku a pokusl se zasunout puk k levé tyči. To se mu nepovedlo, neboť se Brust velmi dobře přesunul a inkriminovaný prostor si pohlídal.

47:40

Domácí ale budou mít ještě možnost snížit. Hákováním se totiž provinil Matt Anderson (ZAG), který si tak odpyká dvě minuty.

Martin ST. PIERRE - 1:4

47:07

Medveščak právě vstřelil branku!
Zdá se, že je o vítězi rozhodnuto. Domácí chybovali při rozehrávce, čehož Medveščak ideálně využil. Rychlou sřelu od pravého mantinelu ještě Garnett vytěsnil, ovšem na dorážku MARTINA ST. PIERRA již nestačil. Asistence: Brandon Segal.

46:36

Mokin zavezl puk do pravého rohu, kde o něj ale přišel. Následný nepříliš nebezpečný protiútok likviduje Garnett. Ná řadě je komerční přestávka, po které se bude vhazovat v útočném pásmu Záhřebu.

45:54

A další útok Traktoru, který končí neúspěchem. Domác ídružinu tentokráte zastavilo postavení mimo hru, po kterém se bude vhazovat ve středním pásmu.

45:30

Ani další pobyt Traktoru v útočném pásmu neslavil úspěch. Zdá se, že Záhřeb volí defenzivní taktiku. Uvidíme, zda chorvatské¨mu celku přinese kýžené ovoce.

44:36

Jan Bulis vyslal od pravého mantinelu spíše propagační pokus, který Brusta nikterak neohrozil. Hostující brankář vytěsnil střelu pravým betonem.

44:14

Přečíslední dvou na jednoho hosté nedokázali využít. Celá situace skončila střelou od modré. kterou zastavil nechtěně Pelletier, který s bolestivou grimasou odjel na střídačku.

43:24

James Wright dlouho betonoval touš za domácí brankou, ovšem nakonec o něj přišel. Toto však Medveščaku vyhovuje, hrát musí soupeř, který dvě branky ztrácí.

42:16

Ve vlastním oslabení zahrozil nepříjemnou střelou Kyle Wilson. Forvard Traktoru ale nebyl úspěšný. Zdá se, že ekipa v černém toto oslabení přečká.

41:38

Čeljabinsku se dlouho nedařilo vyhodit. Až nyní, po jistém Garnettově zákroku, se domácí dostali k vystřídání. Až doteď totiž byli pod velkým tlakem.

40:28

Hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá český forvard Jan Bulis (CLJ), a to za hru vysokou holí. Dokáží se hokejisté Traktoru ubránit?

40:21

Bill Thomas se hned v úvodu třetí části vehnal do útočného pásma, kde zakončil z pozice levého kruhu. Garnett si ale s tímto pokusem bez větších obtíží poradil.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi druhé dějství. Zpočátku byl mnohem lepším celkem Traktor, který ale poté obdržel tři branky v rychlém sledu. Díky využité přesilové hře dokázal zásluhou Stanislava Čistova alespoň snížit. Jak se bude souboj vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 17:13

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:38

Medveščak je stále nastěhovaný v útočném pásmu, ovšem nic vážnějšího se mu zde nedaří vytvořit.

38:12

Tvrdá rána od modré se odráží až do středního pásma, Traktor se aspoň na malou chvíli osvobozuje od tlaku.

38:04

Další domácí borec na trestné lavici. Semjon Kokujov (CLJ) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.

36:53

Touš letí přes všechny čáry. Traktor tak musí své snažení zahájit od prvopočátku. Další akci ale maří postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

35:32

Poměr si na hrací ploše se vyrovná. Za nebezpečnou hru vysokou holí usedá na lavici hanby Danil Gubarev (CLJ). Domácí borec navíc dostává desetiminutový osobní trest.

35:08

Další přesilová hra pro Traktor, za podražení dostává menší trest Brandon Segal (ZAG).

Stanislav ČISTOV - 1:3

34:18

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí vykřesali naději. V početní výhodě se kotouč dostal ke STANISLAVU ČISTOVOVI, který z hranice levého kruhu trefil přesně prostor mkezi betonem a lapačkou hostujícího brankář. Asistence: Deron Quint.

33:42

Čeljabinsku se hra v početní výhodě vůbec nedaří, Medveščak vyhazuje jeden kotouč za druhým. Dojde ke zlepšení herního projevu?

32:57

Domácí si zahrají přesilovou hru, Andrew Murray (ZAG) putuje na trestnou lavici za hákování.

32:34

Konstantin Panov otestoval Brustovu připravenost. Hostující brankář si počínal suverénně a střelecký pokus z hranice levého kruhu v poklidu zlikvidoval. Následuje další komerční přestávka.

31:51

Leino poslal před branku nabídku svým spoluhráčům, ovšem nikdo se ke kotouči nedostal. Čeljabinsk tak může uklidnit hru a počkat na dostřídání.

30:49

Postavení mimo hru v podání Záhřebu. Buly proběhne ve středním pásmu. Medveščka má stále více ze hry. Co přonesou následující minuty?

29:24

Medveščak hraje v naprosté pohodě. Nyní celou akci hostí zmařil kotouč mimo hrací plochu. Vhazovat se bude ve středovém kruhu.

28:13

Následuje komerční přestávka, která zcela jistě prospěje především domácímu celku. Traktor prožívá horké chvilky. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

Brock TROTTER - 0:3

27:29

Medveščak právě vstřelil branku!
Traktor prožívá třetinu hrůzy. BROCK TROTTER se natlačil před obránce, načež poslal kotouč na branku. Sám Garnett si pak touše nešťastně srazil za brankovou čáru. Asistence: James Wright.

26:28

Nyní se hraje převážně ve středním pásmu, ani jedna z družin se do nějakých zběsilých ofenzivních akcí nežene. Co přinesou následující minuty?

25:38

Jan Bulis dostal do předbrankového prostoru vynikající přihrávku, kterou ale nedokázal zužitkovat. prudký kotouč totiž minul. Medvšeščak se poté osvobodil.

Ville LEINO - 0:2

24:11

Medveščak právě vstřelil branku!
Festival hostující ofenzivy pokračuje. VILLE LEINO střelou do horní části Garnettovy svatyně zakončil hostující protiútok. Domácí to budou mít velmi obtížné. Asistence: Bill Thomas, Matt Anderson.

Matt ANDERSON - 0:1

23:59

Medveščak právě vstřelil branku!
Tak to je velký šok pro domácí, kteří byli v dosavadním průběhu prvního dějství lepším celkem. MATT ANDERSON dostal nabito na modroou čáru, odkud nechytatelnou ranou překonal Garnetta. Asistence: Ville Leino, Aaron Polushaj.

23:41

Podél levého mantinelu se snažil probít do ofenzivy Čistov, kterého ale zastavila pozorná defenziva Medveščaku.

22:36

Z těsné blízkosti dorážel Glinkin, ovšem ani tentokráte se domácím nepodařilo ujmout vedení. další jejich akci zastavilo postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.

21:39

Kyle Wilson pálil z pozice pravého kruhu pouze do připraveného Brusta, který velmi pohotově zasáhl. Přesto pokračuje Čeljabinsk v ofenzivní činnosti.

20:41

Druhé dějství začíná velmi pozvolna, ani jedna z družin se nikam nežene. První pokus o ofenzivní akci Traktoru maří postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodní dějství, které branku nepřineslo. Zpočátku byl lepším mužstvem Traktor, ovšem v závěru periody převzal iniciativu Medveščak. O osudu utkání tak budou muset rozhodnout následující periody. Jak se bude souboj vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku 9:3

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:26

Bojuje se převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků žádné nebezepečí nehrozí. V posledních minutách periody působí hosté živějším dojemem.

18:33

Další zásah Garnetta, tentokráte proti teči Pelletiera. Stále čekáme na úvodní branku utkání, přičemž se pomalu, ale jistě blíží závěr úvodního dějství.

17:34

Hosté zachytili špatné vyhození, které chtěl střelou z velkého potrestat Thomas. Garnett si ale tento prostor pohlídal. Neuspěla ani následná rána od modré čáry, kterou zblokoval obětavým pádem domácí zadák.

16:32

Traktor vyhodil přes všechny čáry. Zatím se brání bez větších obtíží. Medveščaku chybí jakýkoliv nápad či moment překvapení.

15:51

Bude se vylučovat. Za hákování putuje na lavici hanby Dmitrij Sajustov (CLJ). Podaří se hostujícímu celku tuto početní výhodu zužitkovat. Odpověď se dozvíme po skončení komerční přestávky.

15:34

Michajl Mokin přejel do útočného pásma, kde ostře vypálil. Brust si ale tento pokus pohlídal. Poté ani vteřinu neotálel a rozehrál mezi své spoluhráče.

14:43

Záhřeb se nyní vysvobodil vyhozením, po němž ale hra bude nadále pokračovat. Pomezní arbitr zakázané uvolnění nepíská.

13:41

Medveščak vyhazuje přes všechny čáry. Domácí se zatím do žádných větších brankových příležitostí nedostali¨. Hosté se brání velmi dobře.

12:56

Konstantin Panov tečoval střelecký pokus od levého mantinelu. Úspěch ale neslavil, Brust si nepříliš ostrou teč pohlídal a následně přerušil hru.

12:18

Bude se vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí. Medveščak se provinil hrou v šesti. Trest odpyká Brock Trotter (ZAG). Jak Traktor s touto výhodou naloží?

11:26

Kokujov velmi srdnatě bojoval u pravého mantinelu, kde ale byl nakonec obrán o kotouč. Kontr Medveščaku měl poté jepičí život, skončil před modrou čarou.

10:31

Bulisovu dělovku z hranice pravého kruhu Brust opět vytěsnil. Hosté mohou být svému brankáři vděční, neboť stále drží akcie svého mužstva nad vodou. Další atak Traktoru končí zakázaným uvolněním.

09:21

Zatím nesledujeme nikterak atraktivní utkání. Nyní další pokus od modré likviduje Brust pomocí své rukavice. Vhazovat se bude po pravici brankáře Medveščaku.

08:28

Na ledě je stále k vidění stejný obraz. Traktor zahajuje jeden útok za druhým. Veškeré pokusy Čeljabinsku jsou ale rozbíjeny již ve středním pásmu.

07:41

Domácí jsou stále lepším celkem, ovšem nyní se nepřesností sami vyhnali do středního pásma. Svou ofenzivní akci tak budou muset zahájit takříkajíc od píky.

06:34

A další šance Traktoru. Tentokráte nezamířil do černého Danil Gubarev. Po Brustově zásahu následuje komerční přestávka. Následovat bude buly v útočném pásmu Čeljabinsku.

06:14

Po Růžičkově přihrávce se octl ve velké příležitosti Andrej Popov. Domácí forvard ale z mezikruží těsně minul. Brust může hovořit o velké štěstí, neboť vůbec nestihl reagovat.

05:24

Segal projel až do útočného pásma, kde se pokusil zakončit bekhendem. Pokus hostujícího borce byl ale zblokován pohotovým bekem Traktoru. Celou akci hasí lehký Garnettův zásah.

04:19

Postavení mimo hru v podání domácí ekipy, která má přece jenom o něco málo vice ze hry. Minimálně opticky. Stále se však hraje bez branek. Puk bude uveden do hry v neutrální zóně.

03:48

Až nyní dochází k přerušení, a to vinou kotouče v hledišti. Buly bude vhozeno ve středním pásmu, blíže Brustově svatyni.

03:13

Deron Quint vypálil ostře od modré čáry. Brust měl sice zakrytý výhled, ovšem i přesto dokázal pokus zneškodnit. Poté se Medveščal osvobodil vyhozením do středního pásma.

02:23

Stále se hraje bez přerušení, přičemž se obě mužstva spíše oťukávají. Která z družin bude mít navrch?

01:21

Kyle Wilson si sjel do pozice pravého kruhu, odkud vyslal střelu švihem. Brust ji ale pohotově vyrazil. Na druhé straně hrací plochy neuspěl Segal.

00:41

Stanislav Čistov zavezl puk do útočného pásma, kde ale příliš dlouho nepobyl. Ihned po přechodu modré čáry totiž o touš přišel.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Aťjušov, Kondraťjev – Čistov, Bulis, Panov – Kokujov, Penkovskij, Wilson – Růžička, Glinkin, Popov – Dubarev, Sajustov, Mokin

Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinović, Flood, Carle, Morrisonn, Hutchinson, Kinrade – Thomas, Leino, Anderson – Segal, Pelletier, St. Pierre – Murray, Glumac, Björkstrand – Polushaj, Wright, Trotter

Rozhodčí: Sčenjov, Drejev – Maťjuša, Petrov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa

Jan Bulis (CLJ)
Martin Růžička (CLJ)
Pohled do statistik

Čeljabinsk se nachází na osmé příčce Východní konference, přičemž má na svém kontě 20 bodů. V posledním ligovém duelu zdolal Čeljabinsk na domácí půdě Slovan Bratislava v poměru 3:2.

Medveščak nasbíral taktéž 20 bodů, což jej řadí na jedenáctou pozici Západní konference. V předchozím kole zvítězil Záhřeb v Chanty-Mansijsku, a to 2:1 po prodloužení.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Traktor Čeljabinsk a Medveščak Záhřeb. Úvodní buly bude v Yunost Sport Palace, tedy domovském stánku Traktoru, vhozeno v 15:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Traktor Čeljabinsk – Medveščak Záhřeb

2:4

konec (0:0, 1:3, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. Čistov (Quint), 53. Penkovskij (Glinkin, Růžička) – 24. Anderson (Leino, Polushaj), 25. Leino (Thomas, Anderson), 28. Trotter (Wright), 48. Pierre (Segal)

Traktor Čeljabinsk: Garnett (Děmčenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Chlystov, Aťjušov, Kondraťjev – Čistov, Bulis, Panov – Kokujov, Penkovskij, Wilson – Růžička, Glinkin, Popov – Dubarev, Sajustov, Mokin

Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinović, Flood, Carle, Morrisonn, Hutchinson, Kinrade – Thomas, Leino, Anderson – Segal, Pelletier, St. Pierre – Murray, Glumac, Björkstrand – Polushaj, Wright, Trotter

Rozhodčí: Sčenjov, Drejev – Maťjuša, Petrov

Průběh zápasu
1. třetina
12:18
15:51
Po 1. třetině
2. třetina
23:59
24:11
27:29
32:57
34:18
35:08
35:32
38:04
38:12
Po 2. třetině
3. třetina
40:28
47:07
47:40
50:43
52:48
Konec