Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

CSKA Moskva – FK Kubaň Krasnodar

6:0

konec (2:0)

18.10.2014, 12:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.7 3.34 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Seydou DOUMBIA - 6:0

90

CSKA právě vstřelilo branku!
SEYDOU DOUMBIA se raduje ze své druhé branky a brankář Bělenov zůstává sedět zdrcen na trávníku. Dostat 6 gólů v jednom utkání je i na Bělenova moc. DOUMBIA dostal přesnou přihrávku, ve vápně obehrál bránícího protihráče a poté prudkou střelou navýšil stav skóre na 6:0.

Seydou DOUMBIA - 5:0

85

CSKA právě vstřelilo branku!
Tak a je vymalováno. Dzagojev se prezentoval parádní kolmicí do vápna, kde se uvolnil Musa, který mohl zakončit, ale zvolil přihrávku před otevřenou branku, kam si naběhl SEYDOU DOUMBIA a tentokrát už se nemýlil.

81

Hrací plochu opouští nešťastník Armaš, kterého nahrazuje Xandão.

Doumbia ve stoprocentní šanci

79

Doumbia dostal parádní přihrávku a měl před sebou pouze brankáře Bělenova, ale ve stoprocentní pozici selhal a branku těsně minul. Takové šance by se měly proměňovat a sám Doumbia si je toho vědom.

74

Bělenov byl potrestán žlutou kartou.

73

Hrací plochu opustil Milanov, kterého vystřídal Doumbia.

Ahmed MUSA - 4:0

70

CSKA právě vstřelilo branku!
Domácí tým podnikl rychlý brejk, který zakončil gólem na 4:0. Skvěle se uvolnili Dzagojev a AHMED MUSA, kteří nastartovali své rychlé nohy a dostali se za obranu. Přihrávky se zmocnil Dzagojev, který viděl, že MUSA je v lepší pozici, a tak mu předal balon. MUSA se přesnou trefou k tyči nemýlil.

Igor ARMAŠ - 3:0

69

CSKA právě vstřelilo branku!
Jeden z domácích fotbalistů se snažil odcentrovat balon před branku, ale IGOR ARMAŠ si míč nešťastně srazil do vlastní brány, a dal tak vlastní gól.

68

Ve středu hřiště fauloval Baldé a za svůj nedovolený zákrok vyfasoval žlutou kartu.

67

V obrovské šanci se ocitl Musa, který pálil z bezprostřední blízkosti, avšak Bělenov si připsal výtečný zákrok a jedovatou střelu zneškodnil.

66

Dohráno má Tošić, kterého nahradil Natcho.

Aktivní Danilo

65

Zhruba na penaltové značce se k balonu dostal Danilo, který ze své kopačky vyslal nepříjemnou střelu, ale ta skončila kousek nad brankou, a tak se stav skóre ani tentokrát nemění.

Selhání Ignatěva

61

Ignatěv si skvěle pohlídal ofsajd, dostal se za obránce a do vápna obdržel zajímavou přihrávku. Ignatěv měl před sebou pouze brankáře Akinfejeva, avšak ve stoprocentní pozici selhal a branku přestřelil.

46

Hosté udělali do druhého poločasu dvě změny: Ješčenko a Tlisov už si nezahrají, na trávníku je nahradil Bugajev s Ignatěvem.

34

K odraženému balonu se dostal Danilo a ze své kopačky vyslal nebezpečný projektil, avšak tomuto pokusu scházela trocha přesnosti.

Zákrok Bělenova

32

Na centrovaný balon si vyskočil hlavičkující Wernbloom, jehož pokus mířil těsně pod břevno, ale brankář Bělenov vytasil parádní zákrok a míč vytěsnil na další rohový kop.

28

Baldé dostal parádní přihrávku za obranu a měl před sebou už jen Akinfejeva, avšak ten proti svému protihráči dobře vystoupil, a ochránil tak svůj tým.

Roman JERJOMENKO - 2:0

18

CSKA právě vstřelilo branku!
Parádním centrem před branku se prezentoval Milanov, kterému se na malém vápně nabídl ROMAN JERJOMENKO, jenž prudkou střelou z bezprostřední blízkosti nedal Bělonovovi šanci.

Ahmed MUSA - 1:0

14

CSKA právě vstřelilo branku!
Jerjomenko načasoval parádní přihrávku za obranu, kde se skvěle uvolnil AHMED MUSA, který si ve vápně připravil míč na střelu a přesným zásahem poslal domácí tým do vedení

9

Zraněný Fernandes nemohl pokračovat ve hře, a tak ho na trávníku vystřídal Nababkin.

4

Tlisov poslal svého protihráče k zemi a za svůj nedovolený zákrok vyfasoval žlutou kartu.

CSKA Moskva – FK Kubaň Krasnodar

6:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Musa (Jerjomenko), 18. Jerjomenko (Milanov), 69. Armaš (vla.), 70. Musa (Dzagojev), 85. Doumbia (Musa), 90. Doumbia

Karty:   4. Tlisov (KUK), 68. Baldé (KUK), 74. Bělenov (KUK)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 3:7.

CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Fernandes (9. Nababkin), V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Dzagojev, Wernbloom – Tošić (66. Natcho), Jerjomenko, Milanov (73. Doumbia) – Musa.
Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, Nababkin, Jefremov, Cauņa, Natcho, Bazeljuk, Doumbia.

FK Kubaň Krasnodar: Bělenov (C) – Ješčenko (46. Bugajev), Sosnin, Šunjić, Armaš (81. Xandão) – Tlisov (46. Ignatěv), Kulik, Kaboré, I. Popov – Baldé, Danilo.
Náhradníci: Pomazan, Karjukin – Xandão, Melgarejo, Bugajev, Chubulov, Žavnerčik, Ignatěv, Rabiu, Oliseh, Bucur.

Rozhodčí: Nizovcev – Kudrjavcev, Bogdanov