Menu

Fotbal

Italská Serie A

AS Řím – Chievo Verona

3:0

konec (3:0)

18.10.2014, 18:00 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307), Řím • Petr Král

Tipsport: 1.3 5.45 12.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z dnešního utkání vše. Děkuji za pozornost a přeji Vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:55:30)
A je tu konec! AS Řím měl výborný vstup do utkání, když svého soupeře uzamkl na jeho vlastní polovině a vytvářel si jednu šanci za druhou. Z velkého tlaku nakonec pramenily i zasloužené branky, o které se postarala trojice Destro, Ljajić a Totti. Po změně stran jsme viděli opět několik gólových příležitostí především domácího týmu, ale díky výtečnému brankáři Bardimu už žádná další branka nepadla. AS Řím se tak bodově dotáhl na vedoucí Juventus, Chievo zůstává pouhý bod nad sestupovým místem.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Domácí fanoušci už zpívají vítězné chorály! Jejich miláčkové se dnes bodově dotáhnou na první Juventus, který má však dnešní zápas v Sassuolu teprve před sebou. Chievo zůstane pouhý bod od sestupové příčky.

90

Zápas už se pouze dohrává. Ani jeden z týmu se nikam nežene. I tak nastavuje sudí Calvarese 2 minuty!

89

Ucan se přece jen dočkal. Místo na hřišti mu uvolní Nainggolan.

87

Hraje se stále bez přerušení, a tak Ucan pouze smutně přešlapuje na lajně. Mezitím může sledovat, jak jeho spoluhráči pohledně kombinují na útočné polovině.

85

I domácí trenér vyčerpá všechny tři střídání. U postranní čáry už postává Ucan. Čeká se už pouze na přerušení hry, aby k tomu mohlo dojít.

Výtečný zákrok Bardiho

83

Nainggolan prostrčil míč do běhu na Destra, který se rázem ocitl v tváří tvář brankáři Bardimu. Útočník AS se pokusil překonat hostujícího brankáře přízemní střelou, ale Bardi se prezentoval dalším pohotovým zákrokem!

81

Poslední třetí střídání na straně hostů. Na poslední minuty přichází Edimar, jenž vystřídá Biraghiho.

80

Hetemaj pustil ve vápně za sebe přihrávku od Cofieho, jenže jeho úmysl nepřečetl Paloschi, který se teď drží za hlavu. To byl jeden z pěkných fotbalových momentů, jenž nám dnes Chievo předvedlo.

78

Tempo hry oproti druhému poločasu značně upadlo, ale i tak se divákům na Stadio Olimpico servíruje pohledný fotbal a to především v podání domácích fotbalistů. Ti jsou nyní nastěhováni před pokutovým územím Chieva a hledají skulinku, kterou by pronikli k jejich svatyni.

75

Nainggolan dával naslebo míč za sebe, kde však číhal pouze soupeř v podobě Radonoviče. Ten se nakonec dostal ke střele z poza pokutového území, ale šlo pouze o propagační projektil letící čtyři metry nad břevnem.

73

Domácí v poklidu kombinují kolem středového kruhu. Jejich místy až exhibiční hru však fotbalisté Chieva takřka neatakují a působí odevzdaným dojmem.

71

Hra je opět přerušena pro střídání. Pro změnu na straně Chieva. Unaveného Sarda nahrazuje čerstvý Cesar.

69

Další střídání v týmu AS Řím. Do hry se dostane talentovaný Paredes, opačným směrem putuje Pjanić.

68

Paloschiho hlavička končí zhruba 3 metry od De Sanctisovy pravé tyčky.

AS Řím – Chievo Verona

3:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 5. Destro (Pjanić), 25. Ljajić (Totti), 33. Totti (pen.)

Karty:   57. Pjanić (ASR) – 59. López (CHV)

AS Řím: De Sanctis – Cole, Yanga-Mbiwa, Astori, Maicon – Nainggolan (89. Uçan), De Rossi, Pjanić (69. Paredes) – Ljajić, Totti (C) (61. Florenzi), Destro.
Náhradníci: Lobont, Skorupski – Holebas, Torosidis, Florenzi, Paredes, Uçan, Emanuelson, Gervinho, A. Sanabria.

Chievo Verona: Bardi – Dainelli, Zukanović, Sardo (71. Cesar) – Biraghi (81. Edimar), Radonovič, Hetemaj, Cofie, Frey – López (65. Meggiorini), Paloschi.
Náhradníci: Bizzarri, Seculin – Gamberini, Cesar, Edimar, Lazarević, Birsa, Schelotto, Bellomo, Mangani, Pellissier, Meggiorini.

Rozhodčí: Calvarese – Tonolini, Paganessi