Menu

Fotbal

Synot liga

FC Hradec Králové – SK Dynamo Č. Budějovice

2:3

konec (0:2)

18.10.2014, 17:00 • Ondřej Novotný (@NovotOndra)

Tipsport: 1.75 3.8 4.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Pavel DVOŘÁK - 2:3

73

Hradec Králové právě vstřelil branku!
Přestřelka pokračuje! PAVEL DVOŘÁK pálil z prostoru šestnáctky po přihrávce Vaněčka. Prvně zmiňovaný sice trefil vybíhajícího Křížka, ale míč se k němu se štěstím odrazil a poté mohl Dvořák trefit s přehledem zcela prázdnou branku.

Michal ŠKODA - 1:3

65

Dynamo právě vstřelilo branku!
Jenže přichází studená sprcha pro domácí. Rychlý protiútok hostů totiž končí další brankou. Odražený balón se ve vápně dostal na kopačku MICHALA ŠKODY, který se nemýlil a rychlou střelou k bližší tyči propálil brankaře.

Aleš ČERMÁK - 1:2

64

Hradec Králové právě vstřelil branku!
A Hradečtí snižují! ALEŠ ČERMÁK si naběhl do pokutového území, v němž tečoval centr Haliloviče za záda hostujícího brankáře.

Jakub HORA - 0:2

30

Dynamo právě vstřelilo branku!
Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení. Do velkého vápna naběhl s míčem Pavel Novák a nahrával přímo do středu pole na JAKUBA HORU. Ten poslal míč k pravé tyči kam Kuciak už nedokázal doskočit – 0:2.

Michal ŠKODA - 0:1

20

Dynamo právě vstřelilo branku!
Dynamo se z ničeho nic ujímá vedení v zápase! Po delším útočení Hradce Budějovice vytvořili závar ve vápně. Ten se odehrával zhruba na hranici velkého vápna a míč se nakonec odrazil do domácího hráče k penaltě, kde stál osamocený MICHAL ŠKODA a lacině tak poslal Dynamo do jednobrankového vedení.

FC Hradec Králové – SK Dynamo Č. Budějovice

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 64. Čermák (Halilovič), 73. Dvořák – 20. Škoda, 30. Hora (Novák), 65. Škoda

Karty:   60. Križko (HKR), 65. Kuciak (HKR), 90+1. Vaněček (HKR) – 37. Herzán (CEB), 84. Kladrubský (CEB), 90. Hora (CEB), 90+3. Linhart (CEB)   89. Križko (HKR)

FC Hradec Králové: Kuciak – Holeš, Chleboun (C) (62. Vaněček), Plašil, Mareš (46. Černý) – Križko, Čermák – Štípek, Kulič (72. Shejbal), Halilovič – Dvořák.
Náhradníci: Koubek – Rolko, Shejbal, Hable, Šultes, Černý, Vaněček.

SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Hanzlík, Podstavek, Lengyel, Novák – Hora (90+2. Linhart), Benát (79. Brunclík), Kladrubský, Herzán (C) (86. Kalod), Klesa – Škoda.
Náhradníci: Fryšták – Koreš, Brunclík, Linhart, Kalod.