Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Dubnica – FC Nitra

1:2

konec (1:0)

11.10.2014, 14:30 • Mestský štadión v Dubnici nad Váhom • Tomáš Schügerl sk

Tipsport: 3.68 3.35 1.85 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Nitra dala gól!
Nitrania sa dostávajú do vedenia, využívajú svoj dnešný druhý pokutový kop! Loptu si na biely bod postavil MATÚŠ PAUKNER a trafil sa presne do ľavého spodného rohu, Slávik vystihol smer a trochu si aj na loptu siahol, v jej ceste za čiaru ale nezabránil – 1:2!

47

Nitra dala gól!
Veľmi rýchlo je vyrovnané! Prísne nariadenú penaltu hostia využívajú vo vyrovnávajúci gól! Kapitán MAREK KOSTOLÁNI si postavil loptu na biely bod a trafil sa presne k ľavej žrdi, zatiaľ čo Slávik sa už hádzal na druhú stranu – 1:1!

40

Dubnica dala gól!
A je tu prvý gól stretnutia! Dubnica využíva jednu zo svojich šancí a ujíma sa dôležitého vedenia! Bielik odcentroval z ľavej strany, odkiaľ na vzdialenejšej päťke našiel Šmahajčíka. Jeho prvú hlavičku zblízka ešte Hipp bravúrne vyrazil, v neprehľadnej situácii sa ale ROLAND ŠMAHAJČÍK dostal k odrazenej lopte a napálil ju do brány – 1:0!

FK Dubnica – FC Nitra

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 40. Šmahajčík (Bielik) – 47. Kostoláni (pen.), 81. Paukner (pen.)

Karty:   23. Šmahajčík (DUB), 46. Cisár (DUB), 80. Štefánek (DUB) – 61. Urblík (NIT)

FK Dubnica: Slávik – Takáč (85.Suchý), Šupák (C), Cisár (62.Habšuda), Golej – Janco (79.Hlatký), Štefánek, Čiernik, Števček, Bielik – Šmahajčík
Náhradníci: Digaňa (NB) – Prchlík, Habšuda, Suchý, Hlatký, Sečány, Krošlák

FC Nitra: Hipp – Kolmokov, Boszorád, Kotora, Dubeň (50.Harbuľák) – Urblík (75.Ivančík), Kostoláni (C), Fábry, Moravčík – Šmehyl (62.Paukner), Benčík
Náhradníci: Stránský (NB) – Paukner, Grman, Ivančík, Kováč, Drgoňa, Harbuľák

Rozhodčí: Ihring – Hrčka, Budáč

Diváci: 180