Menu

Hokej

1. liga (ČR)

HC Dukla Jihlava – HC Benátky nad Jizerou

4:0

konec (0:0, 3:0, 1:0)

08.10.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.42 5.0 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:37

Hostující gólman si musí připadat jak na střelnici, Seman ho ranou z pravého kruhu nepřekonal, neměl k tomu však daleko.

54:55

David Březina je vyloučení na dvě minuty za vysokou hůl.

Na vyloučení: 6-2.

52:08

Tak nakonec ano, Martin Kuřítko odchází na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost, ač který přijel chránit jednoho z lídrů svého týmu Marka Melenovského.

Na vyloučení: 5-2.

Filip SEMAN - 4:0

50:01

Dukla právě vstřelila branku!
Druhá formace Dukly pořádně zatopila Benátkám. Už to vypadalo, že se hosté ubrání a pošlou puk do středního pásma, ale Michal Důras zachytil mezi kruhy kotouč, nezazmatkoval, poslal jej na FILIPA SEMANA, na jehož střelu si sice Vaněček sáhl lapačkou, ale puk nezastavil a ten dopadl kousek za brankovou čáru. Asistence: Michal Důras.

49:24

Nebezpečná střela Petra Ulrycha z pravého kruhu prolétla těsně vedle levé tyčky Sáblíka.

45:53

Jihlava se bude bránit, protože Vojtěch Zadražil (JIH) musí na trestnou lavici za vysokou hůl, a to na dvě minuty.

Na vyloučení: 4-2.

41:01

Nahození Ulrycha od modré se otřelo o levou tyčku branky Sáblíka.

39:20

Hlavní rozhodčí viděl, že na útočné modré seknul Adam Zeman hostujícího Dominika Hrnička. Třetí vyloučení červenožlutých v dosavadním průběhu zápasu.

Na vyloučení: 3-2.

Marek MELENOVSKÝ - 3:0

35:02

Dukla právě vstřelila branku!
Seman se po Důrasově pasu z levého kruhu z otočky neprosadil. Poslal puk znovu před kasu. Tam se jej znovu ujal Důras, který našel před brankou zcela volného MARKA MELENOVSKÉHO, který zakončoval do prázdné klece. Asistence: Michal Důras.

34:09

Je to tak, přesilovka domácích 5 na 4 je tu. Jan Víšek (BEN) je potrestán na dvě minuty za hákování.

Na vyloučení: 2-2.

Marek PROKŠ - 2:0

30:58

Dukla právě vstřelila branku!
No tak tohle byl vskutku famózní zásah. MAREK PROKŠ dostal puk od Štěpánka, vybruslil si mezi kruhy a poté poslal na onen svět všechny pavouky v levém horním rohu Vaněčkovy branky. Tahle obnovená spolurpáce Prokše se Štěpánkem a Březinou funguje! Asistence: Petr Štěpánek, David Březina.

29:38

Před brankovištěm se mocně dostával k dorážce Jan Víšek. Lukáš Sáblík se výborně roztáhl na brankovišti a svým pravým betonem jednoduše nedovolil Víškovi vyrovnání, a to ani nadvarkát.

28:27

Michal Drůas se hodně zlobí, že nyní musí jít za katr na dvě minuty kvůli podražení. Nicméně je to tak a Benátky budou hrát 63 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři. Rozhodnutí sudího se nelíbí ani Petru Vlkovi, který si k sobě volá Daniela Jechoutka.

Na vyloučení: 2-1.

27:30

První přesilovou hru si vyzkouší také hosté, protože Martin Kuřítko (JIH) dostává dvě minuty za hákování.

Na vyloučení: 1-1.

26:41

Březina v útočném pásmu vybojoval puk, našel mezi kruhy volného Prokše, který střelou pořádně vystrašil Vaněčka a Štěpánek už měl ze svého pohledu u pravé tyčky obtížnou pozici k dorážce. Přesto nadělal pořádné zmatky před brankou Benátek. Hosté následně odpalují kotouč do středního pásma.

Adam ZEMAN - 1:0

25:48

Dukla právě vstřelila branku!
Střelecké trápení domácích končí ADAM ZEMAN, který ve středním pásmu nabral rychlost, ujal se puku, dostal se až před Vaněčka a našel mezi jeho betony milimetrovou mezírku. Asistence: Zdeněk Čáp, Miha Štebih.

24:25

Před ležícím Sáblíkem se dostal k puku Josef Mikyska, jenže gólmana domácích nepřekonal, neboť pálil těsně vedle. Vzápětí měl Sáblík poměrně štěstí, protože kvůli nějaké nerovnosti před svojí brankou zakopl a nechybělo málo, aby byl po další střele překonán.

19:59

V závěrečné vteřině první třetiny se ještě dostal k zakončení zblízka Filip Seman. Domácí útočník neprotlačil puk mezi betony Vaněčka.

17:17

Marek Melenovský si po buly vybruslil k levé tyči branky Vaněčka a opět rozezvučel za jeho zády tyčku.

13:18

Střela Marka Prokše z prostoru před brankou měla gólové parametry a Vaněček na ní již nestačil zareagovat. Radost mladému jihlavskému střelci zkazila levá tyčka.

10:45

Dukla nebyla daleko od vedoucího gólu, to by však Marek Melenovský po parádním pasu Důrase musel mířit mezi tři tyče.

06:30

Opět mohlo udeřit na druhé straně. Roman Mikeš vybojoval kotouč pro Jana Prokše, jehož střelu vyrazil Vaněček před sebe. Z dorážky na pravém kruhu se neprosadil ani David Březina.

Šance Adama Zemana

05:01

Krásná přímočará a hlavně rychlá akce Dukly. Tomáš Čachotský pláchl po levé straně, posunul puk před branku na Adama Zemana, který jej tečoval vysoko nad.

03:45

Po dalším souboji za brankou Vaněčka si Dukla zahraje přesilovou hru. Faul kolenem na Marka Prokše má na svědomí Jakub Mrázek (BEN).

Na vyloučení: 0-1.

HC Dukla Jihlava – HC Benátky nad Jizerou

4:0

konec (0:0, 3:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. Zeman (Čáp, Štebih), 31. Prokš (Štěpánek, Březina), 36. Melenovský (Důras), 51. Seman (Důras)

HC Dukla Jihlava: Sáblík (Svoboda) – Zadražil, Dobrovolný (A), Podlipnik, Dundáček, Štebih, Čáp, Schejbal – Čachotský (C), Zeman, Mikeš – Důras, Melenovský (A), Seman – Březina, Štěpánek, Prokš – Kuřítko, Anděl. Trenér: Petr Vlk.

HC Benátky nad Jizerou: Vaněček (Jelínek) – Jandejsek, Havlín, Niko, Beránek, Ulrych, Mrázek, Pabiška, Pálek – Skořepa (C), Víšek, Špaček (A) – Vařecha (A), Mikyska, Krejčík – Bittner, Miškovský, Maďar – Hrníčko, Havlas, Král. Trenér: Filip Pešán.

Rozhodčí: Jechoutek – Špringl ml., Štětina

Průběh zápasu
1. třetina
03:45
Po 1. třetině
2. třetina
25:48
27:30
28:27
30:58
34:09
35:02
39:20
Po 2. třetině
3. třetina
45:53
50:01
52:08
54:55
Konec