Menu

Hokej

Reprezentace žen do 18 let

Německo – Česko

1:3

konec (0:2, 0:0, 1:1)

20.09.2014, 20:00 • Netzsch Arena Selb • Martin Voltr

59:38

Německo právě vstřelilo branku!
To je škody, to je škody... Zápas sice už neztratíme, ale takhle to nemělo dopadnout, 22 sekund před koncem kazí Němky Denise Jandové čisté konto. Dvojice výborných zákroků naší gólmance nestačila, protože obrovský závar nakonec přetavila v úspěch PIA CLAUBERGOVÁ. Puk se jen tak tak dokutálel za brankovou čáru – 1:3. Asistence: Franziska Feldmeierová.

56:50

Vzhledem k množství práce dnes ale gólmanský souboj jednoznačně ovládá Justine Richterová. Nepřišla si na ni ani Míša Jančová, ani další obránkyně Anička Zíková! Klobouk dolů, co Richterová předvádí.

55:58

Skvělá Denisa Jandová! Přestože jí v brankovišti musí být zima, když se Němky dostaly do chvilkového náporu, střelu Sabusové chytla a nepustila!

54:43

Česko právě vstřelilo branku!
Uklidňující třetí gól je na světě, Češky skoro po čtyřiceti minutách konečně znovu skórují! Němky měly docela smůlu, protože nahození Pytlíkové dokázala jejich obránkyně zastavit, jenže puk se jí od hokejky odrazil přímo ke KLÁŘE HYMLÁROVÉ. Ta ho expresně doručila do prázdné brány a skóruje podruhé v zápase – 0:3! Asistence: Denisa Pytlíková, Barbora Patočková.

52:51

Češky to zkoušejí do zahuštěného německého brankoviště, ale marně. Kristýna Pátková, která hraje i přes svůj včerejší šrám na ruce, se položila do přihrávky, jenže pravý beton Richterové znemožnil její radost.

51:38

No, tak tohle si Sandra Hanyová (GER) určitě mohla odpustit, nevybíravým zákrokem totiž poslala na led Martinu Maškovou. Naše mladice je naštěstí v pohodě, pro soupeřku to ale znamená menší trest za napadení.

51:31

Málem jsem to zakřikl, Emily Nixová se dokázala natáhnout po puku přímo před brankou. Při zakončení ji ale naštěstí sjel z hokejky.

45:38

Po dvou gólových šancích jsme vybojovali aspoň přesilovku. Vena-Marie Kantersová (GER) jde pykat za hrubost, protože svou gólmanku mstila způsobem opravdu hrubým.

45:34

Naše mašina už zase šlape a Justine Richterová má plné ruce práce, aby uhájila brankovou čáru. Jen se toho nebát!

44:58

Ou! Barbora Patočková posílala nenápadnou přihrávku napříč pásmem, před prázdnou brankou se zjevila Karolína Kosinová. K puku ji ale chyběl čtvrtkrok!

39:44

Moc hezká klička Aničky Zíkové na útočné modré čáře vede ke třetí početní výhodě českého výběru. Tamara Lan Yee Chiu (GER) je vyloučena za hákování.

36:42

Bukolská s Patočkovou donutily Richterovou, aby se roztáhla napříč brankovištěm a zastavila i českou dorážku v nastalém zmatku.

32:53

Němečtí trenéři dají šanci i druhé gólmance, do branky se místo Quintové stav Justine Richterová.

32:53

Ale teď už je zase vedro Dominique Quintové. Když vyloučená hokejistka domácích naskočila na led, na současný stav důrazně zabouchala šance Dominiky Forejtové.

32:17

Němky však dokáží i v oslabení zaútočit. Lan Yee Chiu se pohotově protáhla až k české brance, chytré zakončení na druhou tyčku šlo ale o dvacet čísel vedle!

31:53

Až teď odchází naše hokejistky střídat, Patočková měla znovu blízko ke gólu. Její dorážku ale Quintová vychytala!

31:13

Michaela Jančová moc dobře viděla hokejku Báry Patočkové před bránou. Ta však bohužel nedokázala poslat puk na místo určení.

30:29

Saskia Wirthová (GER) – 2 minuty za sekání.

25:20

Následoval ale dobrý tlak domácího týmu, který končí druhým oslabením naší reprezentace. Tereza Topolská (CZE) si odpočine na dvě minuty za hákování.

21:45

Přihrávka zpoza brány směřovala na Martinu Maškovou, ta ale bohužel měla zablokovanou hokejku a nemohla pořádně zakončit.

20:33

Němky se však provinily útočným faulem a jdeme na první přesilovku Tamara Yan Lee Chiu (GER) pyká za hákování.

20:20

Hned po návratu ze šaten přišla velká možnost německých hokejistek. Emily Nixová se spoluhráčkou ujely do přečíslení, Nixová pálila sama a českou branku minula jen o centimetry!

16:26

Německá střídačka reaguje oddechovým časem, nutně potřebuje zastavit českou lavinu.

16:26

Česko právě vstřelilo branku!
Je tady druhý gól a tohle tedy byla nefalšovaná hokejová paráda! Od Martiny Maškové se kotouč dostal do prostoru mezi kruhy na hokejku DOMINIKY FOREJTOVÉ, která dokonalým bekhendem udělala z pavouků v růžku německé klece bezdomovce – 0:2! Asistence: Martina Mašková.

16:06

Česko právě vstřelilo branku!
Ze srdce nám padá obrovský kámen, po šestnácti minutách se český tým zcela po zásluze ujímá vedení! Brankářka Quintová možná poprvé v zápase zaváhala, když ji vypadla střela Bukolské, a KLÁRA HYMLÁROVÁ byla ve správný čas na správném místě. Dorážka pro ní byla hodně snadná – 0:1! Asistence: Kateřina Bukolská.

13:59

Hodně často se náš tým snaží o rychlé akce po dlouhé rozehrávce, v jedné takové se teď zjevila Martina Mašková. Její švihovka z levého kruhu se však nevešla mezi tři tyče.

10:09

Kateřině Bukolské se průniky po levém křídle líbí, teď se zjevila v přečíslení. Volila zakončení, se kterým si ale Quintová poradila, a Pátková se nezvládla dostat k dorážce jako první.

07:43

Zase to byla Tereza Topolská, kdo se nebezpečně vrtěl před brankovištěm. Dorážku jí ale jedna z německých obránkyň zblokovala.

06:33

Naše hokejistky jsou kompletní a hned byla řada pro změnu na domácí brankářce, který povedeným zákrokem lapačkou roztleskala celou arénu.

05:28

Na oslabení netradiční akce, o to větší jsme ale měli štěstí. Němky nevyužily přečíslení dvou proti jedné, proti Lan Yee Chiu perfektně zasáhla gólmanka Denisa Jandová!

03:56

Bohužel vzápětí následuje první vyloučení na české straně. Debora Bartošová (CZE) je vyloučena za sekání.

03:32

No a taky druhá formace měla obrovskou možnost otevřít skóre utkání. Nejdřív se po dorážce natahovala Forejtová, pak Topolská, ale puk těsně minul zívající klec německé gólmanky!

02:20

Ale první kloudná akce zápasu rovnou volala po gólu, na svědomí ji měl český tým! Kateřina Bukolská se protáhla až do samostatného úniku, bohužel ale branku minula.

Německo – Česko

1:3

konec (0:2, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 60. Claubergová (Feldmeierová) – 17. Hymlárová (Bukolská), 17. Forejtová (Mašková), 55. Hymlárová (Pytlíková, Patočková)

Německo: Quintová (33. Richterová) – Schmitzová, Kaiserová, Schusterová, Wirthová, Socciová, Frommherzová, Strobelová, Sabusová – Amortová, Feldmeierová, Lann Yee Chiu, Rjasanowová, Golbsová, Hanyová, Claubergová, Nixová, Swikullová, Sicherová, Ottová, Kantersová. Trenér: Peter Kathan.

Česko: Jandová (Zechovská) – Holá, Jančová, Pytlíková, Zíková, Kosinová, Bartošová, Zedníková – Hymlárová, Bukolská „C“, Patočková – Mašková, Forejtová, Topolská – Vozdecká, Adamová, Karlecová – Pátková, Jůzková. Trenér: Jan Fidrmuc.

Průběh zápasu
1. třetina
03:56
16:06
16:26
Po 1. třetině
2. třetina
20:33
25:20
30:29
39:44
Po 2. třetině
3. třetina
45:38
51:38
54:43
59:38
Konec