Menu

Hokej

Reprezentace žen do 18 let

Česko – Rusko

1:2

konec (0:1, 0:0, 1:1)

19.09.2014, 16:30 • Netzsch Arena Selb • Martin Voltr

58:02

Trenér českých juniorek Jan Fidrmuc si vybírá oddechový čas.

54:58

Zato Rusky se dostaly dokonce do útoku dvě na nikoho! Naštěstí celou situaci hrozivě překombinovaly.

54:20

Hymlárová stále nedává ruské brankářce spát, Tarakanovová si však i s dalším bekhendovým pokusem poradila.

53:54

Hraje se rychlý hokej nahoru – dolů, Rusky znovu prchly do protiútoku. Přihrávka před volný kout brány byla naštěstí pro Dorofejevovou příliš dlouhá.

51:06

Český tým naopak mohla nakopnout individuální akce Kláry Hymlárové, která vykroužila od hrazení a pak zkusila hodně štiplavý bekhend. Tarakanovová si však první tyčku pohlídala.

50:50

Málo chybělo Kanajevové ke třetímu ruskému gólu, na hraně brankoviště ji našla Zenčenková. Jenže Zechovskou prostřelit nedokázala.

47:25

Rusky jsou kompletní, teď si navíc samy zahrají pět proti čtyřem. Debora Bartošová (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.

46:42

Rusko právě vstřelilo branku!
Bohužel přichází přesně opačný účinek, než ve který jsme všichni doufali. Rusky se ve vlastním oslabení zmocnily kotouče a ujely do přečíslení, v němž střílela Anna Šochinová. Zechovská puk dokázala vyrazit pouze před sebe a FANUZA KADIROVOVÁ ho stačila dorazit do prázdné brány – 1:2. Asistence: Anna Šochinová, Liana Ganajevová.

45:03

Další dobrou zprávkou je to, že z toho plyne další početní výhoda pro náš tým. Diana Kanajevová (RUS) – 2 minuty za napadení.

45:03

Po ostrém souboji zůstala v brankovišti ležet otřesená Kateřina Zechovská, naštěsí se ale po chvíli zvedla a vypadá v pořádku.

42:05

Česko právě vstřelilo branku!
Už bylo sice po přesilovce, ale skvělý nástup našich juniorek do třetí třetiny vede k vyrovnání a česká střídačka poskočila obrovskou radostí! Dominika Forejtová přihrála puk od pravého hrazení před brankoviště, kde si ho našla MARTINA MAŠKOVÁ a dokonale změnila trasu jeho letu mezi betony ruské gólmanky – 1:1! Asistence: Dominika Forejtová.

41:43

První útok odchází z ledu až teď, v šanci se tentokrát objavila přímo Michaela Jančová. Puk se válel na brankové čáře, jenže za ni jsme ho došťouchat nedokázali!

40:38

Tentokrát jsme do třetiny vstoupili hodně zajímavě. Michaela Jančová obkroužila svoji protivnici a poslala puk do brankoviště, kde se o dorážku neúspěšně snažily dvě její spoluhráčky!

39:38

No a co následně předvedl první útok, to rozhodně zaslouží pochvalu. Výborná rotace hráček vyústila v podražení Diany Kanajevové (RUS), zahrajeme si tak pátou přesilovku.

38:26

A znovu česká gólmanka v akci! Dvě nejnebezpečnější útočnice Rusek, Rachimovová s Šochinovou, ujely dopředu dvě na jednu. Druhá jmenovaná ale na Zechovskou nedokázala najít recept.

37:49

Hned vzápětí už přišly dvě nebezpečné střely. V našem brankovišti ale po celý zápas stojí velmi dobře připravená Kateřina Zechovská.

36:38

Klára Hymlárová to udělala hodně chytře, zpětným pasem vrátila puk komu jinému než Topolské. Její střela ale ruskou branku přeletěla.

32:36

Ale v ruské obraně jsou také místečka, teď jedno našla Tereza Topolská. Nejistá Tarakanovová puk sice vyrazila, ale vykutálel se jen kousek vedle tyče!

31:57

Podobná situace jako před chvílí, tentokrát obdržela vynikající přihrávku mezi kruhy Čisťjakovová. Naštěstí česká obrana střelu zblokovala.

30:10

Rychlý pas Vodopjanovové od mantinelu našel připravenou Faljachovovou, která pálila okamžitě. Zechovská však puk chytla a nepustila!

28:22

A do čtyř jde pro změnu náš výběr, který se na chvíli ocitl pod tlakem. Barbora Patočková (CZE) si odpočine na dvě minuty za nedovolené bránění.

25:40

No, pár sekund. Daria Zuboková (RUS) je trochu přísně potrestána za nedovolené bránění. Toho bychom už potřebovali využít!

23:51

Přestože jí spoluhráčky už střídaly, Barbora Patočková se vydala sama neohroženě do chřtánu ruské obrany. Nakonec dokázala puk prohodit, ale už neměla v úhlu potřebný čas na důraznou střelu.

23:09

Útočný faul bohužel přichází i na druhé straně a budeme sledovat hru čtyř proti čtyřem. Martina Mašková (CZE) pyká za podražení.

22:15

Forčeking sborné sice vedl k úspěchu, ale bylo to s evidentní faulem. Alsu Rachimovová (RUS) je vyloučena za hákování.

19:26

Aktivní Tereza Topolská se postarala o druhou početní výhodu českého týmu. Anna Šochinová (RUS) – 2 minuty za podražení.

18:11

Teď už musí naše akcie držet Kateřina Zechovská. Rychle stačila povyjet při okamžitém zakončení Jumagužinové a tváří v tvář jí nedovolila skórovat.

17:18

Musíme Ruskám pochválit výborně sehranou akci dvě na dvě, kterou z gólové pozice zakončovala Zenčenková. Naštěstí minula druhou tyčku naší branky tak o deset čísel.

13:46

Útočný faul Rusek znamená, že si první přesilovku zápasu zahrajeme i my! Jelena Vodopjanovová (RUS) si odpyká menší trest za hákování.

11:43

Teď se Rusky postaraly o zmatek v brankovišti samy, když si přihrávku Pátkové srazily bruslemi pod nohy brankářky. Bohužel ale nastalý zmatek opět nevedl ke gólu.

10:59

První šance českého týmu, a rovnou obrovská! Tereza Topolská zpoza brány vybídla ke skórování Martinu Maškovou, ta ale nedokázala Tarakanovovou propálit. Nesmíme se bát, pak to půjde.

07:22

Vzápětí se budeme znovu bránit v oslabení. Tereza Topolská (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění, kterého se dopustila v útočném pásmu.

06:56

Rusko právě vstřelilo branku!
Škoda takového úvodního gólu. Česká obránkyně vystoupila ve středním pásmu proti kotouči, ale Ruska ji dokázala obehrát a bylo z toho přečíslení. JELENA VODOPJANOVOVÁ ho zakončovala sama a zvládla se natáhnout i po dorážce, kterou pravděpodobně ještě naše hokejistka nadzvedla nad ležící Zechovskou – 0:1. Asistence: Jelizaveta Zenčenková.

04:07

Největší hvězda ruského týmu Anna Šochinová, účastníce olympijských her v Soči, nebezpečně pálila z pravého kruhu. Zechovská chvíli hledala puk, ale pak ho pohotově zalehla pod svýmy zády!

03:29

Elitní formace Ruska si svým pohybem vysloužila první přesilovku. Kateřina Bukolská (CZE) je vyloučena za hákování.

Česko – Rusko

1:2

konec (0:1, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 43. Mašková (Forejtová) – 7. Vodopjanovová (Zenčenková), 47. Kadirovová (Šochinová, Ganajevová)

Česko: Zechovská (Jandová) – Zedníková, Jančová, Holá, Zíková, Kosinová, Bartošová, Adamová, Pytlíková – Mašková, Bukolská "C", Topolská – Vozdecká, Pátková, Patočková – Hymlárová, Forejtová, Jůzková – Karlecová. Trenér: Jan Fidrmuc.

Rusko: Tarakanovová (Kondakovová) – Zuboková, Seredinová, Ganejevová, Pirogovová, Klimkinová, Bobrovová, Čisťjakovová – Zenčenková, Kadirovová, Dorofejevová, Kanajevová, Rachimovová, Vodopjanovová, Faliachovová, Korotkichová, Naděždinová, Rodnovová, Jumagužinová, Šochinová "C". Trenér: Alexandr Uljankin.

Průběh zápasu
1. třetina
03:29
06:56
07:22
13:46
19:26
Po 1. třetině
2. třetina
22:15
23:09
25:40
28:22
39:38
Po 2. třetině
3. třetina
42:05
45:03
46:42
47:25
Konec