Menu

Hokej

KHL

HK Soči – Metallurg Magnitogorsk

1:2

konec (1:0, 0:1, 0:1)

19.09.2014, 17:00 • Ledový palác Bolšoj • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 3.94 4.4 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:50

Soči sází vše na jednu kartu, Gavrilov míří z branky!

55:07

Ščerbina objel branku, povyjel do střelecké pozice a vypálil. Košečkin ale výtečným zákrokem nedopustil vyrovnání. Hrát tak může opět Metallurg, jehož protiofenzivu ale zastavuje postavení mimo hru.

Vladislav KAMENĚV - 1:2

50:32

Metallurg právě vstřelil branku!
Hosté se prosazují! Grigorenko obkroužil domácí branku, nalezl slušnou střeleckou pozici a zančil bekhendem. S tímto pokusem si ještě Gavrilov poradil, ovšem s dorážkou VLADISLAVA KAMENĚVA již nikoliv. Hostující forvard doklepl kus gumové pryže do odkryté branky. Asistence: Jevgenij Grigorenko.

49:27

Max Warn vlétl do útočného pásma jako uragán, protáhl se mezi dvěma beky Metallurgu a z dobré pozice zakončil. Košečkin si ovšem vyjel, zmenšil střelecký úhel a spolehlivě zasáhl. Solidní příležitost Soči.

46:12

Vylučovat se bude také na druhé straně hrací plochy, Rinat Ibragimov (MET) zatáhl za záchrannou brzdu, čímž zastavil unikajícího protihráče. Hlavní sudí však tento počin shledali nedovoleným, a tak odchází zadák Metallurgu na lavici hanby.

44:11

Magnitogorsk si zahraje v početní výhodě. Za sekání putuje na trestnou lavici Ilja Krikunov (SOC). Jak hosté s touto dobrou příležitostí naloží?

39:28

Po nepříliš obtížném zásahu Gavrilova došlo před brankou Soči k menší potyčce, do níž se zapojilo hned šest hokejistů. Na trestnou lavici nakonec putují domácí Joonas Jarvinen (SOC) a asistent kapitána Metallurgu Denis Platonov (MET).

38:29

Obrovská šance Krutova! Domácí útočník se prohnal podél levého mantinelu, natlačil se ořed zadáka Magnitogorsku, načež měl před sebou pouze Košečkina. Hostujícího muže v masce ale střelou do horní části branky překonat nedokázal. Velká škoda pro Soči.

Oskar OSALA - 1:1

35:20

Metallurg právě vstřelil branku!
Hosté se přece jenom prosazují. Jaroslav Chabarov se natlačil do domácího brankoviště, kde doslova zboural zadáka Soči. V obrovském závaru se nejlépe zorientoval OSKAR OSALA. Hostující forvard poté silou vůle dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Francis Pare, Jaroslav Chabarov.

30:34

Po Zaripovově přihrávce pálil z téměř nulového úhlu Maxim Jakutsenja. Gavrilov se ale nenechal zaskočit a prostor u pravé tyče si pohlídal. K překvapivé brance tak nedošlo.

22:51

Dvakrát nebezpečně pálil Jaroslav Kosov, nejprve z pozice pravého kruhu, poté si dojel k odraženému puku a vyzkoušel štěstí z odlišné pozice. Ani jedna rána si ale za Gavrilova cestu nenašla.

18:52

Zatím se nezdá. Domácí měli obrovskou příležitost, když uháněli do přečíslení dvou na jednoho. Krutov ale celou akci překazil nepřesnou přihrávkou, Metallurg tak tuto situaci zvládl a vydal se opět do útoku.

18:22

A bude se opět vylučovat, tentokráte na domácí straně. Podruhé v dnešním utkání odjíždí na trestnou lavici Igor Ignatuškin (SOC). Podaří se hostující družině vyrovnat?

Michail ANISIN - 1:0

17:39

Soči právě vstřelilo branku!
Nakonec se ale domácí přece jenom prosazují! MICHAIL ANISIN sám zahájil celou útočnou akci, načež si sjel pro přihrávku a zakončil do odkryté části branky. Košečkin neměl nárok zasáhnout. Asistence: Ilja Krikunov.

16:37

Domácí budou mít k dispozici další přesilovou hru. Za nedovolené bránění odchází na lavici hanby hostující kapitán Denis Zaripov (MET). Napraví si Soči reputaci z předchozí nepovedené početní výhody?

13:41

Bude se vylučovat, a to na hostující straně. Za sekání putuje na trestnou lavici Oskar Osala (MET). Jak Soči naloží s touto dobrou příležitostí ke vstřelení úvodní branky?

09:12

Jakutsenja dostal kotouč do mezikruží, odkud bleskově vypálil. Následně nastal před Gavrilovem velký závar, který ale nekončí brankou. Ani jeden z hokejistů Metallurgu nedokázal dopravit puk za brankovou čáru.

07:32

Bude se vylučovat. Za podražení putuje na trestnou lavici Igor Ignatuškin (SOC).

HK Soči – Metallurg Magnitogorsk

1:2

konec (1:0, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Anisin (Krikunov) – 36. Osala (Pare, Chabarov), 51. Kameněv (Grigorenko)

HK Soči: Gavrilov (Pöpperle) – Koledov, Sedunov, Wilson, Plechanov, Jarvinen, Ščitov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Šiškanov, Krikunov, Ignatuškin, Petersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko

Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Lee, Antipin, Batyršin, Birjukov, Běreglazov, Těreščenko, Chabarov, Ibragimov – Šafigulin, Pare, Zaripov, Jakutsenja, Platonov, Kovář, Osala, Kosov, Junkov, Potěchin, Grigorenko, Kameněv

Rozhodčí: Anisimov, Bulanov – Fatějev, Šeljanin

Průběh zápasu
1. třetina
07:32
13:41
16:37
17:39
18:22
Po 1. třetině
2. třetina
35:20
39:28
Po 2. třetině
3. třetina
44:11
46:12
50:32
Konec