Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Salavat Julajev Ufa

3:1

konec (0:0, 2:1, 1:0)

19.09.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.35 4.0 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:11

Salavat to zkouší v šesti, Sochatskij opouští bránu. Podaří se hostujícímu celku vsítit kontaktní branku?

55:23

Alexej Kopejkin se prohnal do útočného pásma, kde nakonec také zahrozil. Proti pokusu z mezikruží si ale povyjel Sochatskij. Hostující brankář poté ránu poměrně v poklidu zlikvidoval.

51:45

Salavat bude mít celou situaci ještě komplikovanější. Po něšťastném pdoražení odjíždí na trestnou lavici zadák Ivan Višněvskij (UFA). Domácí fanoušci cítí příležitost k rozhodnutí utkání, proto své miláčky vydatně podporují.

51:24

Po ráně Šumakova si lodivod hostí bere oddechový čas. Co naordinuje svým svěřencům? Zatím vázne především ofenziva, Ufa si zatím připsala pouze žalostných patnáct střeleckých pokusů, což je na mužstvo takových kvalit opravdu pramálo.

46:56

Bude se vylučovat. Na lavici hanby míří hostující Alexander Pankov (UFA). Podaří se domácímu celku přidat další branku? Formu na to dnes zcela jistě má.

Vladimir BUTUZOV - 3:1

45:41

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí navyšují své vedení! Za brankou vybojovaný kotouč se dostal k najíždějícímu VLADIMIRU BUTUZOVOVI, který přesně vymetl pavučiny v pravé horním rohu hostující svatyně. Toto je velká vzpruha pro poklesou ofenzivu Novosibirsku. Asistence: Arťom Vorošilo, Viktor Bobrov.

39:32

Dmitrij Kugryšev předvedl pohlednou akci, když vybruslil zpoza branky, efektní, ale hlavně efektivní stahovačkou si obhodil obránce Ufy a švihem zakončil. Sochatskij byl ale pozorný a velkou příležitost Sibiru eliminoval.

37:24

Nyní se již vylučovat bude, domácí hokejisté si zahrají další přesilovou hru. Za podražení putuje na trestnou lavici Jevgenij Skačkov (UFA). Nutno říci, že byl zákrok nezaviněný, ovšem i přesto se jedná o faul. Buly před Sochatským, který je ve značné permanenci.

Patrick HERSLEY - 2:1

33:26

Sibir právě vstřelil branku!
Tak to je skutečně smršť v podání domácího celku! Ihned po vhazování se vydal do útočného pásma PATRICK HERSLEY, který se s ničím nepáral a ihned po přejetí útočné modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Otěže utkání tak přebírá domácí celek. Asistence: Jonas Enlund, Andreas Thuresson.

Viktor BOBROV - 1:1

33:04

Sibir právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno, Novosibirsku se přece jenom podařilo zúročit svůj tlak. Vorošilo vyjel z levého rohu, načež adresovat přihrávku do mezikruží. VIKTOR BOBROV poté neomylně zavěsil do horní části branky. Asistence: Arťom Vorošilo, Igor Ožiganov.

29:41

Bude se opět vylučovat, tentokráte si zahraje přesilovou hru Sibir. Za hákování odchází zahřívat trestnou lavici Igor Skorochodov (UFA). Velmi dobrá příležitost k vyrovnání. Podaří se domácím smazat nepříznivý stav?

27:24

Bude se vylučovat, Ufa bude mít k dispozici přesilovou hru. Za podražení putuje na trestnou lavici Dmitrij Kugryšev (SIB). Jak hosté s touto šancí naloží? To se dozvíme až po skončení komerční přestávky.

Dmitrij MAKAROV - 0:1

23:51

Ufa právě vstřelila branku!
Jak praví otřepané pravidlo – nedáš, dostaneš. Přesně toto se událo na ledové ploše. Ufa zahájila prakticky první protiútok, načež Makarov dostal přihrávku do jízdy. Z voleje poté uklidil kotouč do odkryté části branky. Asistence: Teemu Hartikainen.

20:33

Obrovský závar před brankou Ufy! Nastálý zmatek chtěl ukončit Andreas Thuresson, před kterým zela prázdná brána. Rána z mezikruží ale byla zblokována. Domácí vlétli do druhé periody skutečně ve velkém stylu.

17:06

Sibir si zahraje první přesilovou hru. Za sekání putuje na tresntou lavici Dmitrij Sjomin (UFA). Jak Novosibirsk naloží s touto výhodou. Dočkáme se konečně vstřelené branky?

08:42

Jarno Koskiranta dostal dobrou přihrávku do jízdy, vjel do pásma a pokusil se natlačit před Sochatského. To se mu podařilo, ovšem hostující obránce mu nedovolil optimálně zakončit. Zatím nejvýraznější příležitost domácích.

HC Sibir Novosibirsk – Salavat Julajev Ufa

3:1

konec (0:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Bobrov (Vorošilo, Ožiganov), 34. Hersley (Enlund, Thuresson), 46. Butuzov (Vorošilo, Bobrov) – 24. Makarov (Hartikainen)

HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Hersley, Karavajev, Alexejev, Bělov, Ignatovič, Gimajev, Ožiganov – Šumakov, Monja, Bobrov, Thuresson, Kugryšev, Gubin, Kopeikin, Enlund, Sannikov, Koskiranta, Vorošilo, Butuzov

Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev, Vasilevskij – Makarov, Mereškin, Pihlström, Sjomin, Dubrovskij, Tolpeko, Kajgorodov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

Rozhodčí: Beljajev, Komarov – Strelcov, Tarasov

Diváci: 7400

Průběh zápasu
1. třetina
17:06
Po 1. třetině
2. třetina
23:51
27:24
29:41
33:04
33:26
37:24
Po 2. třetině
3. třetina
45:41
46:56
51:45
Konec