Menu

Hokej

KHL

HC Sibir Novosibirsk – Salavat Julajev Ufa

3:1

konec (0:0, 2:1, 1:0)

19.09.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.35 4.0 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Do utkání nezasáhl žádný český ani slovenský zástupce. (16:15:01)
Je konec! Ufě se nepoařilo ani ve třetí části zlepšit svůj výkon. Domácí naopak přidali další přesný zásah, příznivce Sibiru rozvášnil Vladimir Butuzov. Novosibirsk byl lepší po celou dobu trvání duelu, nakonec tak spravedlivě zdolává Salavat 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 47:21

60:00

Konec zápasu.

59:48

Salavat je v útočném pásmu, ovšem o vítězi je nejspíše rozhodnuto.

59:22

Thuresson uháněl na prázdnou branku, ovšem byl odzbrojen obětavým pádem obránce Ufy. Naděje hostí tak stál žijí.

59:11

Salavat to zkouší v šesti, Sochatskij opouští bránu. Podaří se hostujícímu celku vsítit kontaktní branku?

59:07

Postavení mimo hru, v němž se ocitl Pihlström. Posouzeno bylo jako úmyslné, proto se bude vhazovat ve středním pásmu, ovšem blíže Sochatského svatyni.

58:34

Hosté jsou opět nastěhovaní v útočném pásmu, ovšem závěrečný tlak se jim příliš nevede, Sibir zvládá i útočit. Ofenziva však byla zastavena hnedle za modrou.

58:02

Po Koskinenově zásahu končí kotouč v ochranné síti. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího brankáře, který zatím příliš práce neměl.

57:19

Ufa se však nevzdává a nadále zkouší útočit. Domácí ale v obranném pásmu zabetonovali v rohu touš. Salavatu se jej nedaří vydolovat, což je pochopitelně voda na mlýn pro Novosibirsk.

56:42

Skačkovovi se na modré čáře zapletl kotouč do bruslí, vinou čehož přejel spoluhráč do útočného pásma příliš rychle. Následuje tak postavení mimo hru a buly ve středním pásmu. Sibir je již velmi blízko vítězství.

55:23

Alexej Kopejkin se prohnal do útočného pásma, kde nakonec také zahrozil. Proti pokusu z mezikruží si ale povyjel Sochatskij. Hostující brankář poté ránu poměrně v poklidu zlikvidoval.

54:26

Sibir hraje v naprosté pohodě, to je nezpochybnitelné. Konsolidovaně číhá ve středním pásmu na útoky Ufy, které jeden za druhým rozbíjí. Hosté nemohou nalézt na tento defenzivní val žádný recept.

53:22

Ožiganov si sjel od modré ke střele, což se mu ale příliš nepodařilo. Hosté opět vyhodili, nyní se již jeví pro Ufu celá situace více než nadějně. Toto oslabení zřejmě hosté zvládnou.

52:49

Další lehké nahození opět kryje hostující muž v masce. Sibiru nepomohlo ani aktivní stínění v podání Jarna Koskiranty. Vhazovat se bude po levé ruce Sochatského, který má v dnešním duelu velké penzum práce.

52:16

Hersley napřáhl od modré k razantní střele, kterou ale Sochatskij vytěsnil. Salavat se poté osvobodil vyhozením přes všechny čáry, domácí budou muset započít své snažení od prvopočátku.

51:45

Salavat bude mít celou situaci ještě komplikovanější. Po něšťastném pdoražení odjíždí na trestnou lavici zadák Ivan Višněvskij (UFA). Domácí fanoušci cítí příležitost k rozhodnutí utkání, proto své miláčky vydatně podporují.

51:24

Po ráně Šumakova si lodivod hostí bere oddechový čas. Co naordinuje svým svěřencům? Zatím vázne především ofenziva, Ufa si zatím připsala pouze žalostných patnáct střeleckých pokusů, což je na mužstvo takových kvalit opravdu pramálo.

50:52

Po neúspěšné Pihlströmově ráně z pravé strany sekundoval protiútok Sibiru, který však skončil již ve středním pásmu. Domácí ofenzivu zmařila nepřesná přihrávka. Novosibirsk to však nemusí tolik mrzet.

50:08

Gubin zachytil u pravého mantinelu prachbídnou rozehrávku Ufy, načež se ihned vydal k brance. Bekhendovým pokusem ale připraveného brankáře hostí nepřekonal. Sibir je nadále lepším mužstvem.

49:20

Igor Ožiganov vypálil tvrdě od modré čáry, ovšem Sochatskij byl na svém místě a ránu zlikvidoval. Po vhazování se chtěli domácí opět probít do nebezpečné zóny, ale zastavilo je postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu.

48:41

Opět je kotouč až u Koskinena, toto oslabení zřejmě přežije Salavat bez úhony. Čas na vyrovnání se však celku v bílém stále více krátí, blíží se závěrečná desetiminutovka klání.

47:45

Ufa vyhazuje přes všechny čáry. Stále tak drží alespoň malou naději na návrat do utkání. Stále však hostující celek ztrácí dvě branky, což je při momentální ofenzivní síle Salavatu velký problém.

46:56

Bude se vylučovat. Na lavici hanby míří hostující Alexander Pankov (UFA). Podaří se domácímu celku přidat další branku? Formu na to dnes zcela jistě má.

46:29

Ufa se snažil rychlým protiútokem ihned odpovědět, ovšem to se jí nepodařilo. Sibir je dnes v defenzivní činnosti více než kvalitní. Sám navíc opět útočí. Kugryšev ale trefil z pozice levého kruhu pouze plastron Sochatského. Následuje komerční přestávka.

Vladimir BUTUZOV - 3:1

45:41

Sibir právě vstřelil branku!
Domácí navyšují své vedení! Za brankou vybojovaný kotouč se dostal k najíždějícímu VLADIMIRU BUTUZOVOVI, který přesně vymetl pavučiny v pravé horním rohu hostující svatyně. Toto je velká vzpruha pro poklesou ofenzivu Novosibirsku. Asistence: Arťom Vorošilo, Viktor Bobrov.

44:27

Zakázané uvolněné hosté. S aktivním herním pojetím Sibiru ztratilo utkání atraktivitu. Nyní je k vidění celá řada nepřesností, hra je navíc velmi rozkouskovaná. Uvidíme, zda následující minuty přinesou zlepšení.

43:31

Již několikáté hostující postavení mimo hru. Ufa dnes není ve své kůži. Jindy ofenzivně laděné mužstvo v této činnosti tápe, a to především v přechodu útočné modré čáry.

42:47

Zdá se, že Sibir přece jenom změnil taktiku hry, nyní se více soustředí na defenzivní činnost. Na ledové ploše je tak k vidění rozbíjení hostujících útoku ve středním pásmu. A že se to zatím domácím daří na výbornou.

41:40

Postavení mimo hru v podání Ufy. Touš bude uveden do hry ve středním pásmu, blíže brance Sibiru. Domácí hokejisté stále drží těsné vedení, Salavat se nemůže prosadit přes pevnou defenzivu Novosibirsku.

41:25

Dmitrij Sjomin vlétl do útočného pásma, kde z pozice levého kruhu vyplálil Koskinen byl ale na svém místě a ránu zlikvidoval. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Třetí část zatím přináší opatrný hokej.

40:31

Salavat zahájil třetí dějství s pukem na holích, ovšem zatím kombinuje pouze v obranném pásmu. Domácí aktivně napadají, což činí Ufě značné potíže.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi druhá perioda, v níž jsme již branky viděli. Převahu měl nadále Sibir, i když jako první se zásluhou Makarova prosadili hosté. Pouhých dvacet vteřin stačilo Novosibirsku k tomu, aby otočil průběh utkání, nejprve vyrovnal Bobrov, načež přidal druhý přesný zásah Hersley. Domácí si tak nesou do závěrečný části těsný náskok. Dokáží jej udržet až do závěrečného hvizdu? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 35:12

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Dmitrij Kugryšev předvedl pohlednou akci, když vybruslil zpoza branky, efektní, ale hlavně efektivní stahovačkou si obhodil obránce Ufy a švihem zakončil. Sochatskij byl ale pozorný a velkou příležitost Sibiru eliminoval.

38:17

Ufa přistupuje k soupeři velmi dobře, díky čemuž se jí podařilo vyhodit a pošetřit tak cenné vteřinky, o což se v útočném pásmu postaral Mereškin. Domácí poté rozehráli touš mimo hrací plochu. Buly ve středním pásmu.

37:24

Nyní se již vylučovat bude, domácí hokejisté si zahrají další přesilovou hru. Za podražení putuje na trestnou lavici Jevgenij Skačkov (UFA). Nutno říci, že byl zákrok nezaviněný, ovšem i přesto se jedná o faul. Buly před Sochatským, který je ve značné permanenci.

36:18

Kopejkin utržil při svém útočném snažení velmi ostrý zásah, ovšem pravice ani jednoho ze sudích nevylétla nahoru. Hra tak pokračuje. V ochozech panuje fantastická atmosféra, příznivci Sibiru jsou průběhem duelu nadšení.

35:32

Vorošilo chtěl zavézt puk do útočného pásma, ovšem byl zastaven hostujícím zadákem, který mu vystavil důraznou stopku Následuje lehký zásah Sochatského a buly v útočném pásmu Sibiru, který je stále při chuti.

34:27

Domácí jsou při chuti. Momentálně kotrolují kotouč a zakládají jednu útočnou akci za druhou. Ufa ale zatím odolává, i když je průběhem utkání velmi zaskočená. Není divu.

Patrick HERSLEY - 2:1

33:26

Sibir právě vstřelil branku!
Tak to je skutečně smršť v podání domácího celku! Ihned po vhazování se vydal do útočného pásma PATRICK HERSLEY, který se s ničím nepáral a ihned po přejetí útočné modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Otěže utkání tak přebírá domácí celek. Asistence: Jonas Enlund, Andreas Thuresson.

Viktor BOBROV - 1:1

33:04

Sibir právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno, Novosibirsku se přece jenom podařilo zúročit svůj tlak. Vorošilo vyjel z levého rohu, načež adresovat přihrávku do mezikruží. VIKTOR BOBROV poté neomylně zavěsil do horní části branky. Asistence: Arťom Vorošilo, Igor Ožiganov.

32:28

Po hostujícím postavení mimo hru se bude vhazovat ve středním pásmu. To vše ale až po skončení komerční přestávky, která nabídne aktérům dnešního duelu prostor k odpočinku. Stále vidíme mírnou převahu Novosibirsku, který ji však nedokáže demonstrovat brankou.

31:34

Rychlá přihrávka na modrou čáru Ignatovičovi utekla, byla příliš prudká, V přesilové hře tak toho domácí příliš nevymysleli. Tato herní situace zatím rozhodně nepatří k přednostem Novosibirsku.

30:55

Dlouhá kombinace v okolí Sochatského svatyně ovoce nenesla. Hostující muž v masce nakonec vytěsnil Hersleyovu dělovku od modré čáry. Puk viděl, proto mu nezpůsobil žádné výraznější potíže. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

30:07

Dělová rána od modré čáry byla zblokována, Sibir bude muset zahájit nový útok, neboť hosté vyhodili přes všechny čáry. Novosibirsku se zatím hra v početní výhodě vůbec nedaří.

29:41

Bude se opět vylučovat, tentokráte si zahraje přesilovou hru Sibir. Za hákování odchází zahřívat trestnou lavici Igor Skorochodov (UFA). Velmi dobrá příležitost k vyrovnání. Podaří se domácím smazat nepříznivý stav?

29:03

Po neúspěšné Makarovově ráně se domácí vydali do protiútoku, ovšem Monja si ránu na poslední chvíli rozmyslel. Raději pošetřil cenné vteřinky v útočném pásmu. Na hrací ploše je také k vidění stále více ostrých zákroků. Sudí ale prozatím neshledali nic, co by bylo v rozporu s regulemi.

28:12

Salavatu se přesilová hra vůbec nedaří, Koskinen si nyní stáhl ze vzduchu lehký kotouč, načež raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Domácí se mohu prezentovat dobrým bruslením, což znemožňuje Ufě zakončit.

27:24

Bude se vylučovat, Ufa bude mít k dispozici přesilovou hru. Za podražení putuje na trestnou lavici Dmitrij Kugryšev (SIB). Jak hosté s touto šancí naloží? To se dozvíme až po skončení komerční přestávky.

26:22

Domácí uháněli za velkého aplausu publika do přečíslení dvou na jednoho, ovšem Monja celou akci nepřesnou přihrávkou zabrzdil. U kotouče tak jsou opět hosté.

25:35

Následuje zakázané uvolnění Salavatu. Vhazovat se tak bude před Sochatským. Uvidíme, co s utkáním vedoucí branka Ufy udělá. Zatím se zdá, že Novosibirsk bude pokračovat ve výtečném výkonu. Chybí mu ale gól.

24:42

Nabuzený Sibir přesto pokračuje v útočném snažení, inkasovaná branka jej rozhodně na kolena nesrazila. Nutno ovšem podotknout, že zklidnila rozehrávku Salavatu, hosté působí sebejistějším dojmem.

Dmitrij MAKAROV - 0:1

23:51

Ufa právě vstřelila branku!
Jak praví otřepané pravidlo – nedáš, dostaneš. Přesně toto se událo na ledové ploše. Ufa zahájila prakticky první protiútok, načež Makarov dostal přihrávku do jízdy. Z voleje poté uklidil kotouč do odkryté části branky. Asistence: Teemu Hartikainen.

23:23

Thuresson se již řítil do další slibné šance, ovšem kotouč nedostihl. Velmi se poté zlobil na čárového arbitra, myslel si totiž, že hra mohla klidně pokračovat. Nestalo se tak, vhazovat se bude před Koskinenem, který si zatím ve druhé části nesáhl na kotouč.

22:32

Opět příležitost Sibiru, Šumakov objel branku a zkoušel štěstí poměrně vysokou střelou. Hostující muž v masce si ale tento prosto pohlídal a ránu zneškodnil. Pro svůj celek je momentálně velkou oporou.

21:43

A znovu zajímavá střelecká příležitost Sibiru. Kopejkin zavezl puk do útočného pásma, kde se zasekl a přihrál na modrou čáru. Maxim Ignatovič ale z voleje neskóroval, tvrdou ránu zlikvidoval povyjevší si Sochatskij.

20:33

Obrovský závar před brankou Ufy! Nastálý zmatek chtěl ukončit Andreas Thuresson, před kterým zela prázdná brána. Rána z mezikruží ale byla zblokována. Domácí vlétli do druhé periody skutečně ve velkém stylu.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi úvodné perioda, která přinesla poměrně markantní převahu Novosibirsku. Domácí si však vypracovali pouze jednu vážnější příležitost, ovšem Koskiranta skóre neotevřel. Na branku tak nadále čekáme. Nabere utkání obrátky v následující dvacetiminutovce? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 12:6

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:19

Zakázané uvolnění hostující družiny vrací hru zpět před Sochatského, konkrétně po jeho pravici. Salavatu dnes vůbec nefunguje kombinace a práce ve středním pásmu, kde téměř pokaždé zazdí útočnou akci.

18:40

Monja chtěl zavézt puk individuálně, leč se zlou se potázal. Ufa opět vyhazuje. Domácí forvard se na rozhodčí velmi zlobí, neboť se domnívá, že byl zastaven nedovoleně. Vylučovat se ale nebude.

17:52

Až nyní se domácí usadili v útočné třetině. Rychle se z ní však musí pakovat, neboť hosté vyhodili odražený kotouč. Sibir tak bude muset zahájit nové ofenzivní snažení takříkajíc od píky.

17:06

Sibir si zahraje první přesilovou hru. Za sekání putuje na tresntou lavici Dmitrij Sjomin (UFA). Jak Novosibirsk naloží s touto výhodou. Dočkáme se konečně vstřelené branky?

16:49

Monja vybruslil z pravého rohu, obhodil si obránce Salavatu a pokusil se zakončit. Když se zdálo, že nebude nikým ohrožován, zasáhl Zubarev. Hosté mohou svému zadákovi poděkovat.

15:50

Domácí byli nyní velmi rychle odzbrojeni, kupředu se tak vydala také Ufa. Makarovova rána přes obránce ale do černého nemířila, nepřílieš zaměstnaný Koskinen byl včas na správném místě.

14:29

Sibir je stále nastěhovaný v útočném pásmu, na Sochatského létá jeden projektil za druhým. Všechny pokusy jsou však z poměrně velké vzdálenosti. Hostující brankář je tak bezchybný.

13:15

Velmi nečekaná rána Butuzova končí v ochranné síti. To vše s přispěním hostujícího brankáře, proto se bude vhazovat v útočném pásmu Sibiru. Nadále čekáme na úvodní branku, která by již tak aktivnímu duelu ještě přidala na atraktivitě.

12:17

Dmitrij Sjomin vyslal na Koskinena pokus spíše propagačního charakteru, rána ze středního pásma neměla naději na úspěch. Hrát tak mohou opět domácí, kteří jsou stále lepším celkem.

11:24

Andreas Thuresseon vyjel z levého rohu a vyzkoušel Sochatského pozornost. Brankář Ufy si ale horní část branky pohlídal a zasáhl pomocí pravého ramenene. Poté raději přerušil hru.

10:32

Kutuzov se vydal na útočný výlet, objel branku a pokusil se přihrát před ní. Tam se ale puku chopili opět domácí, kteří neotáleli a ihned vyrazili kupředu.

09:38

Domácí jsou všude o krok dříve, Ufa vůbec nestíhá bruslit. Obrázek nepříliš často vídaný, neboť právě Ufa povětšinou určuje tempo hry. Dokáže se z nepříliš vydařeného vstupu do utkání oklepat?

08:42

Jarno Koskiranta dostal dobrou přihrávku do jízdy, vjel do pásma a pokusil se natlačit před Sochatského. To se mu podařilo, ovšem hostující obránce mu nedovolil optimálně zakončit. Zatím nejvýraznější příležitost domácích.

08:12

Thuresson velmi důkladně zaměstnával hostující defenzivy, leč do šance se nakonec nedostal. Přesto Sibir pokračuje v ofenzivním snažení.

07:32

A další postavení mimo hru v podání Salavatu. Pokračovat se bude po komerční přestávce. Zatím vidíme poměrně aktivní hokej, kterému ale schází branka. O něco málo lepším mužstvem je domácí Novosibirsk. Co přinesnou následující minuty?

06:41

Nyní je vpředu pro změnu hosutující Ufa. Hlavy motá soupeřům především agilní Makarov, který krouží pásmem a hledá ideální střeleckou pozici. Nakonec vypálil neúspěšně od modré Lekomcev.

05:58

Jonas Enlund se prohnal jako uragán do útočné třetiny, načež razantně vypálil. Hostující brankář měl s touto ránou co dělat, ovšem nakonec si s ním poradil. Protiútok Ufy končí postavením mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

05:20

Koskiranta nahazoval od levého mantinelu naslepo před branku, kde tečoval kotouč Vorošilo. Sochatskij byl ale na svém místě a komplikace nepřipustil. Hnedle nato se Salavat vydal kupředu.

04:38

Před dotírajícím Šumakovem opět zasáhl hostující muž v masce. Vhazovat se bude v útočném pásmu Sibiru. Novosibirsk je v prvních minutách klání o něco málo aktivnějším mužstvem.

04:04

Sannikovovův příklep z pozice levého kruhu Sochatskij likviduje. K vidění už jsou zajímavé střelecké příležitosti, leč na úvodní branku nadále čekáme.

03:35

Po menším tlaku hostující družiny se vydal vstříc Monja. Pokus forvarda Sibiru ale skončil pouze na plexisklu za branou Ufy. Neuspěl ani hostující protiútok, Makarovovův švih vyrazil Koskinen do ochranné sítě.

02:39

Domácí vystihli mizernou rozehrávku Salavatu, ovšem dlouho se z této výhody netěšili. Sannikovovi puk utekl. Hraje tak opět Ufa, která se vydává kupředu.

01:58

Skačkov zavezl puk až do pravého rohu, kde byl ale naneštěstí pro hostující celek odzbrojen. Sibir poté zaznamenal rovněž Icing. Velmi opatrnái hra z obou stran, zatím vidíme především zabezpečené defenzivy.

01:04

Rozehrávka se nyní Ufě příliš nepovedla, následuje zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude pře Sochatským, konkrétně po jeho levé ruce.

00:33

Obě mužstva si vyměnila úvodní pozdravy. Ani jeden útok ale nevydrže dále než na úroveň modré čáry. Nyní se hraje převážně ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků nebezpečí nehrozí.

00:01

Utkání právě začalo.
Obě mužstva již pomalu nastupují na hrací plochu, duel bude za malou chvíli zahájen.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

HK Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Hersley, Karavajev, Alexejev, Bělov, Ignatovič, Gimajev, Ožiganov – Šumakov, Monja, Bobrov, Thuresson, Kugryšev, Gubin, Kopeikin, Enlund, Sannikov, Koskiranta, Vorošilo, Butuzov

Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev, Vasilevskij – Makarov, Mereškin, Pihlström, Sjomin, Dubrovskij, Tolpeko, Kajgorodov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

Rozhodčí: Beljajev, Komarov – Strelcov, Tarasov.
Československá stopa

Do utkání nezasáhne žádný český ani slovenský zástupce.
Pohled do statistik

Sibir v dosavadním průběhu soutěže posbíral osm bodů, což jej řadí na osmou příčku západní konference. Dva poslední domácí duely byly jako na houpačce, nejprve Novosibirsk podlehl Omsku 3:5, poté zdolal Astanu 4:1.

Ufa má již bodů dvanáct, díky čemuž jí patří čtvrtá pozice Západní konference. Ufa se v posledních třech utkání dvakrát střetla s Chabarovskem, obě klání zvládla (2:0 a 3:2).Poté však podlehla 2:3 Novokuzněcku.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které patří také souboj celků HK Sibir Novosibirsk a Salavat Julajev Ufa. Úvodní buly bude v Ice Sports Palace Sibir, tedy domovském stánku Sibiru, vhozeno ve 14:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

HC Sibir Novosibirsk – Salavat Julajev Ufa

3:1

konec (0:0, 2:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 34. Bobrov (Vorošilo, Ožiganov), 34. Hersley (Enlund, Thuresson), 46. Butuzov (Vorošilo, Bobrov) – 24. Makarov (Hartikainen)

HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Hersley, Karavajev, Alexejev, Bělov, Ignatovič, Gimajev, Ožiganov – Šumakov, Monja, Bobrov, Thuresson, Kugryšev, Gubin, Kopeikin, Enlund, Sannikov, Koskiranta, Vorošilo, Butuzov

Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev, Vasilevskij – Makarov, Mereškin, Pihlström, Sjomin, Dubrovskij, Tolpeko, Kajgorodov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

Rozhodčí: Beljajev, Komarov – Strelcov, Tarasov

Diváci: 7400

Průběh zápasu
1. třetina
17:06
Po 1. třetině
2. třetina
23:51
27:24
29:41
33:04
33:26
37:24
Po 2. třetině
3. třetina
45:41
46:56
51:45
Konec