Menu

Hokej

KHL

Atlant Moskevská oblast – Torpedo Nižnij Novgorod

3:1

konec (1:0, 1:0, 1:1)

18.09.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.25 4.1 2.51 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:01

Novgorod to zkouší v šesti, Kasutin míří na střídačku!

56:44

Oddechový čas si bere naopak trenér Novgorodu. Hosté by potřebovali rychlou kontaktní branku, která by je nabudila a posunula vstříc vyrovnání.

56:44

Torpedo navíc bude mít výhodu v podobě přesilové hry. Pokud by ji využilo, bylo by klání již velmi dramatické. Za hákonáí odjíždí na trestnou lavici Arťom Černov (ATL).

52:39

Domácí lodivod si vyžádal oddechový čas. Co naordinuje svým svěřencům?

Wojtek WOLSKI - 3:1

52:39

Torpedo právě vstřelilo branku!
Hosté ale snižují! WOJTEK WOLSKI obdržel těsně před modrou čárou kotouč, vjel do útočné třetiny a přesnou ranou překonal Engrena. Že by klání opět dostalo patřičný náboj? Asistence: Viktor Drugov, Juuso Hietanen.

50:30

Hosté jdou do tří, neboť hráli v šesti. To neuniklo pozorným arbitrům. Trest odpyká Wojtek Wolski (NNO). Rozhodnou domácí duel?

49:20

Uběhlo pouze pár vteřin a je po přesilovce. Vjačeslav Leščenko (ATL) ihned po vhazování zatáhl soupeře, za což dostává menší trest. Hra čtyř proti čtyřem má v dnešním klání premiéru.

49:13

No a Atlant bude mít vzápětí další přesilovou hru. Dnes tuto činnost potrénuje skutečně důkladně. Za podražení odchází na lavici hanby Juuso Hietanen (NNO).

Oleg JAŠIN - 3:0

48:45

Atlant právě vstřelil branku!
Domácí přesilovou hru využívají! Ránu od modré čáry ještě Kasutin vytěsnil, ovšem na dorážku OLEGA JAŠINA již byl krátký. Domácí útočník předvedl velké umění, neboť kotouč zasáhl ve vzduchu. Nyní to již budou mít hosté velmi obtížné. Asistence: Matthew Gilroy, Roman Rukavišnikov.

48:04

Hraje se stále bez přerušení, u puku je Atlant, který si vysloužil další přesilovou hru. Pavel Valentěnko (NNO) usedá na trestnou lavici podruhé v dnešním utkání, tentokráte za držení. Pokračovat se bude až po skončení komerční přestávky, hrálo se dlouho bez přerušení.

42:17

Domácí ale zabrali a vybojovali si přesilovou hru. Za hákování odchazí na trestnou lavici Alexej Potapov (NNO). Na obhajobu hostujícího útočníka nutno říci, že se jednalo doslova o "záchrannou brzdu."

37:14

Na řadu přichází další vyloučení, což je voda na mlýn domácím. Za katr usedá hostující kapitán Pavel Valentěnko (NNO). Dokáže se Novgorod s touto možná zlomovou situací vypořádat?

32:17

Nyní si budou moci navíc zahrát v početní výhodě a přiblížit se tak vyrovnání. Na trestnou lavici totiž odjíždí za držení Vjačeslav Leščenko (ATL). Hra bude pokračovat po komerční přestávce.

28:41

Ve velké šanci se octl Radulov, který vybruslil z pravého rohu a z velkého úhlu se pokusil zamířit nad rameno Kasutina. Ten ale jeho záměr vystihl a šanci eliminoval. Velká škoda pro Atlant.

26:35

Velký závar před Engrenem brnakou nekonční. Nokelainen tečoval velmi nebezpečně střelu Krasnoslobodceva, ovšem bez valného výsledku. Domácí brankář je zatím v těchto situacích velmi sebejistý.

25:53

Vylučovat se ale bude také na druhé straně, potrestán je Vitalij Novopašin (ATL). Dokáží hosté vsítit kontaktní branku a vrátit se do utkání?

Andreas ENGQVIST - 2:0

24:52

Atlant právě vstřelil branku!
Domácí se v poslední vteřině přesilové hry prosazují. Dyblenko zavezl puk výtečně až do útočného pásma, kde jej předložil najíždějícímu ANDREASI ENGQVISTOVI. Forvard s číslem jedenáct na zádech se poté do prázdné branky nemohl mýlit. Asistence: Jaroslav Dyblenko, Vladimir Malevič.

22:51

Trestat se ale bude znovu, potrestán je Kasutin (NNO), který vyhodil kotouč mezi diváky. Jelikož nebyl puk tečován, musí dostat hostující strážce svatyně dvě minuty. Další přesilovka pro Atlant.

20:36

Domác si vysloužili další přesilovou, hru, a to především Šmeljov, který byl velmi aktivní. Za sekání putuje na trestnou lavici Peteri Nokelainen (NNO). Atlant má obrovskou příležitost.

19:11

Atlant betonuje puk v útočné třetině, ovšem do vážnějších příležitostí se nedostává. Momentálně vybojoval alespoň přesilovou hru. Sergej Bernatskij (NNO) dostává menší trest za podražení. Jak domácí družina s touto výhodou naloží?

16:48

Sakari Salminen se po ideální přihrávce zjevil zcela sám před Engrenem, který ale předvedl proti ráně finského forvarda excelentní semafor! Domácí tím zachránil od vyrovnání. Salminen jen zoufale pohlédl ke stropu Ice Palace.

Andreas ENGQVIST - 1:0

14:24

Atlant právě vstřelil branku!
Domácí z první vážnější příležitosti skórují. ANDREAS ENGVIST vypíchl ve středním pásmu kotouč, který předal Černovovi. Engvistův parťák z útoku poté vrátil touš prvnímu jmenovanému, který jej uklidil za bezmoceného Kasutina. Nic s touto situací nezmohl ani osamocený zadák Torpeda. Asistence: Arťom Černov.

04:09

Nyní to ale Novgorod s útočnou aktivitou přehnal. Za podražení putuje na trestnou lavici forvard Jarko Immonen (NNO). Nedovolený zákrok v útočném pásmu nevidí trenéři u svých svěřenců rádi.

Atlant Moskevská oblast – Torpedo Nižnij Novgorod

3:1

konec (1:0, 1:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 15. Engqvist (Černov), 25. Engqvist (Dyblenko, Malevič), 49. Jašin (Gilroy, Rukavišnikov) – 53. Wolski (Drugov, Hietanen)

Atlant Moskevská oblast: Engren (Artěmjev) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Malevič, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Voronin, Radulov, Taraťuchin, Černov, Leščenko, Kolcov, Kadejkin, Šošnikov, Jašin, Šmeljov

Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin (Jachin) – Grigorjev, Valentěnko, Babčuk, Hietanen, Chomitskij, Aljajev, Bernatskij – Wolski, Galuzin, Žarkov, Salminen, Immonen, Drugov, Nokelainen, Děmagin, Krasnoslobodcev, Dmitrij Kazjonov, Denis Kazjonov, Potapov, Kuljomin

Rozhodčí: Dějev, Sojn – Majtak, Pronskich

Diváci: 4100

Průběh zápasu
1. třetina
04:09
14:24
19:11
Po 1. třetině
2. třetina
20:36
22:51
24:52
25:53
32:17
37:14
Po 2. třetině
3. třetina
42:17
48:04
48:45
49:13
49:20
50:30
52:39
56:44
Konec